Profiel van armando12 Offline

Gold member

Score:
(9) (12 users voted)
Profielnaam: armando12
Voornaam: Armando
Stad: Doetinchem
Provincie: Gelderland
Land: Nederland
Geboortedatum: 12-10-1953
Je bent zelf: Man
Persoonlijkheid: Anders
Sociale status: Hou ik voor mezelf
Beroep: gepensioneerd
Hobbies: diverse
Lengte (in cm): 178
Gewicht (in kg): 80
Plaats bericht:
Stem op armando12:
Bezoekers: 3920 bezoekers sinds 20-12-2022
Wat valt er verder nog te vertellen?: 70 jaar, openminded, versa, tongzoenen, pijpen, rukken, ongeremd chatten, inlevingsvermogen in elkaars wensen en fantasieën wordt op prijs gesteld. zie verder mijn profiel

het liefst verwen ik de ander met trekken, zuigen, strelen, kussen (ook billen en sterretje), bij klik ook intiem tongkussen. Heerlijk in mijn mond, over mijn pik of kont laten spuiten.
Als je het fijn vindt mag je ook over mij heen plassen.

Maar ik ben niet louter slaafs die al je opdrachten uitvoert. Ik kan goed luisteren. Laat me niet anaal neuken en ik neuk ook de ander niet anaal. Vind het wel geil de ander te bevredigen met dildo, hoeft niet. Kus en tong wel je holletje en als je het fijn vind mag je ook mijn hol kussen.
Grof praten tijdens een vrijsessie vind ik heerlijk, elkaar ophitsen met vieze woorden (mannensnol, zuighoer, kontslet, gore sloerie etc.), vind het fijn ook de ander te zien genieten

Mijn lul wordt niet meer echt hard (zie foto), ben seks verslaafd, kan mijn pik vrijwel nooit met rust laten. Kan uren achter elkaar geilen en rukken.
Iets een buikje, voor mijn leeftijd best nog stevige bolle gladde billen. Vind het opwindend om soms kleine stoute onderbroekjes te dragen, of een ordinaire onderbroek, en daar schaamteloos je pik uit laten bungelen.

Ik date zeker niet direct. Eerste chatten, op zoek naar een klik. Voor vlak in de buurt soms in voor een snelle zuig- of trekdate, je zaad mijn mondje dumpen.

Ben een niet-roker, drink vrijwel geen alcohol. Gebruik geen drugs. Kan mij verplaatsen, niet ontvangen
Mijn website URL: Geen URL opgegeven
Extra informatie: Geen extra informatie beschikbaar
  • 22:07 11 juni 2023
    Hoi Armando
  • 00:52 29 januari 2023
    Heerlijk profiel en je ziet er goed uit zeg