Profiel van bottomsl013 Offline

Score: (Dit profiel heef nog niet voldoende stemmen gekregen.)
Profielnaam: bottomsl013
Voornaam: Bottom Sletje 013
Stad: Tilburg
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland
Geboortedatum: 19-11-1970
Je bent zelf: Man
Persoonlijkheid: Bottom
Sociale status: Getrouwd
Lengte (in cm): 184
Gewicht (in kg): 90
Plaats bericht:
Stem op bottomsl013:
Bezoekers: 433 bezoekers sinds 13-02-2018
Wat valt er verder nog te vertellen?: Ik ben een biman met ervaring, zoals pijpen e.d., een enkele keer een dildo voorzichtig naar binnen geschoven, maar wil meer, een echte pik.
Ik ben dol op pijpen en likken, zeker als het ook nog eens in opdracht is van... Je mag dus best wat dominant zijn, mij dwingen tot opdrachtjes voor je lusten. Niet direct opzoek naar een meester of bdsm, al kan blinddoeken en vastbinden er best onderdeel van uitmaken. Ik zoek voor nu een leuke vent die mij wil opleiden tot zijn bottomsletje, dus mij voorzichtig en dan goed neukbaar wil maken en uiteindelijk ook kan gebruiken als lustobject en spermadump. In de toekomst kunnen we altijd verder kijken hoe het verder kan verlopen.

Dus ik zoek voor vaker, om samen iets op te bouwen, steeds een stapje verder.

Jij het liefst 50+ en liefst in Tilburg of omgeving. En niet al te groot geschapen, maar klein of normaal lijkt mij beter om mee te beginnen, gezien ik nog onervaren ben in mijn kontje.
Ik kan helaas niet ontvangen, maar wel verplaatsen.

Ik bied 100% discretie en respect. Ik ben 100% eerlijk, ben absoluut geen faker, maar kan ook niet meteen de auto inspringen voor een geile date. Daar ook graag respect voor a.u.b.

Ik hoop echt die lieve top te gaan ontmoeten, al heb ik het vermoeden dat ik dan op de verkeerde website hier. Maar dat is een gevoel wat ik heb....
Links: Gay Webcamsex *tip*
Homo.nl Sexartikelen
Nieuwe Homochat!
  • 22:04 26 februari 2018
    Hoi
    Ziet er goed uit de foto's
  • 14:59 13 februari 2018
    Wat brengt je verder hier?