Profiel van cuckold Offline

Score:
(9) (34 users voted)
Profielnaam: cuckold
Voornaam: Ly
Stad: Velp Nb
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland
Geboortedatum: 23-06-1953
Je bent zelf: Man
Persoonlijkheid: Homo
Sociale status: Vaste relatie
Plaats bericht:
Stem op cuckold:
Bezoekers: 7111 bezoekers sinds 02-10-2015
Wat valt er verder nog te vertellen?: Ik ben cuckold en een man met een levensstijl waarin mijn Vrouw (Cuckoldress) alle seksuele vrijheid heeft die Ze maar wilt, terwijl ik afhankelijk ben van wat Zij mij toestaat... Zo’n lieve Vrouw heb ik.
Ik ben gek op Haar... sterker nog, ik aanbid mijn Vrouw grenzeloos !!! Maar alleen Zij heeft het alleenrecht buitenrelationele hetero affaires te ondernemen en te onderhouden.

We hebben een contract, waarin Haar seksuele vrijheden en juist mijn beperkingen zijn vastgelegd.
Met mij wilt Ze geen seksueel contact. Daarvoor heeft Ze Haar alfa-man (Bull). Ik ben er alleen om maximaal te voorzien in Haar behoeftes.
Ik moet helpen Haar mooi te maken als Ze naar Haar minnaar gaat. Dat gaat zowel om make-up als lingerie e.d. Ze heeft een schoenfetish, dus Haar mooie voeten moet ik altijd bijzondere aandacht geven.
Als Ze in de ochtend weer van haar minnaar thuis komt, krijg ik heel soms Haar met zijn sperma volgelopen slipje. Ik mag dan het natte kruisje van Haar uitzuigen en me in Haar bijzijn erop aftrekken !!
Dat levert onder Haar toezicht een ware explosie op van mijn zaadballen, wat het geluk van mijn vernedering voor Haar bewijst.

Ik geil stiekem op Haar vuile slipjes... als ze me betrapt mag ik me een tijdje niet van Haar aftrekken. Dan ben ik verplicht tot het dragen van een van mijn kuisheidskooien.
Met mijn kuisheidskooi om, voel ik me penectomized (mijn pik geamputeerd én ballen barstensvol zaad). Zij alleen heeft de sleutel van het slotje... Dit maakt me super geil op Haar én heel aanhankelijk...
Ik doe dan werkelijk alles voor Haar, in de hoop dat ik weer een keertje mag spuiten... Ik bemin Haar oksels, voeten of wat ze maar wilt !!! Zij geniet van mijn onderwerping en maakt daar ook in het openbaar schaamteloos gebruik van. Dat kan Ze zonder meer, want Haar superioriteit over mij ligt tenslotte contractueel vast.
Als Ze daar zin in heeft, bepaalt mijn Vrouw wat ik moet dragen. Dat kan van alles zijn, ook dameskleding (absoluut mijn favoriet), naakt of wat Ze ook maar bedenkt. Soms wordt mijn trekhand aan mijn zaakje geboeid (zie foto). Zo kan ik onmogelijk de straat op en geeft Ze me huisarrest.

Mijn Vrouw negeert me dus volledig op seksueel gebied en ik weet dat Ze met Haar seksualiteit kan doen en laten wat Zij wilt... én met wie Ze dat wilt, terwijl ik beperkt ben tot wat Zij mij toestaat.... Dat is mijn ultieme vorm van onderwerping aan Haar.
Zij weet dat ik op mannen val en Ze vindt dat ik als homo een dubbelleven nodig heb, naast mijn cuckold-relatie. Dus als je homo bent én als je interesse hebt in contact met mij, waag dan onze kans... als je (privé) reageert, krijg je altijd een reactie van me... én nu je mijn profiel hebt gelezen, wil je me misschien ook een waardering geven, door eerst de waarderingspijl in te stellen (liefst helemaal naar rechts) en dan je stem te geven. Liefs, XXX.
Links: Gay Webcamsex *tip*
Homo.nl Sexartikelen
Nieuwe Homochat!
 • 02:29 16 november 2017
  Geil ..................
 • 17:07 29 maart 2017
  GOED VEHAAL EN MOOIE FOTO'S .
  ZO KAN HET OOK !
 • 12:46 26 juli 2016
  Mooie fotoos en geil verhaal ,je bent "goed"af.
 • 13:50 15 mei 2016
  Interessant !
 • 20:02 26 november 2015
  heel mooi profiel hoop je een keer te treffen op de chat
 • 11:30 18 oktober 2015
  prachtige broekjes
 • 16:46 3 oktober 2015
  Hey, leuk profiel! Geile profieltekst ook. Met plezier gelezen!