Gewoon lekker

Geplaatst door: aries64 op 29-08-23

Ik sta in de badkamer voor de spiegel, gedoucht en gespoeld en heb net heerlijke vanille creme op en tussen mijn billen gesmeerd.

Het goedje ruikt lekker en alleen de lucht ervan maakt me al wat geil.
Dan kom jij binnen en ik zie je in de spiegel dichterbij komen, je armen omsluiten me en je drukt je dicht tegen me aan, Mmm
wat ruik je lekker zeg je en je wrijft over mijn buik en kust mijn nek.
Ben je eindelijk zover?  vraag je en knijpt stevig in mijn tepels en kust weer mijn nek.
Ik duw mijn billen achteruit tegen je nu nog slappe pik aan en zucht geil "Ja ik ben er klaar voor" en wrijf heen en weer met mijn kont en voel mijn geilheid toenemen, je vingers bespelen mijn harde tepels en mijn pik begint stijf te worden. 
Oh ja kreun ik zachtjes en je zakt op je hurken achter mij en pakt mijn billen stevig beet en duwt ze van elkaar, ik hap naar adem als ik voel hoe je tong er tussen begint te kronkelen en over mijn pulserende aars gaat, Mmm wat smaak je lekker hoor ik je tussendoor mompelen en voel je tong nog wilder door mijn spleet gaan.
Ooh ja, kom laten we naar de slaapkamer gaan, ik wil je pijpen schat, kreun ik nu luider.
Je komt weer omhoog en ik draai mijn hoofd wat, je mond op de mijne en weer knijp je in mijn tepels, al zoenend kreun ik.
Dan een tik op een bil en je zegt, kom mee en we verdwijnen naar de slaapkamer.
Ik kruip op het bed en als ik me omdraai, duw jij je mond op de mijne en al tongend beland ik op mijn rug en zoek met een hand naar je pik, eerst heb ik die zalige balzak beet en speel met je ballen en dan die geweldige paal in mijn hand en trek je zachtjes af.

Ondertussen voel ik hoe je mijn ballen masseert en een vingertop gaat heen en weer over mijn smachtende mannenkut.
Ik duw mijn heupen wat omhoog om je aan te moedigen en als je een tepel in je mond neemt en er zachtjes op bijt en zuigt, kreun ik weer dat ik je wil pijpen, je kijkt me even aan en zoent mijn mond en gaat over mij heen zitten.
Die lekkere zak neem ik eerst in mijn mond en zuig er geil aan, je gaat wat verzitten en nu kan ik die kloppende eikel in mijn mond nemen, Mmm je duwt je harde pik dieper naar binnen en begint op en neer te gaan.
Nu hoor ik jou ook zacht kreunen en voel hoe je mijn benen spreid en wat omhoog trekt, je lul pompt op en neer in mijn mond.
Ik kreun en steun van geilheid en laat mijn tong heen en weer flitsen over je harde paal en eikel.
Dan kreun ik nog harder, want ik voel je tong weer tussen mijn billen en ook je vingers gaan over mijn aars.
Je spuug maakt de boel nat en glad en een vinger glijdt al snel moeiteloos naar binnen en dan nog een vinger er bij.
Zo zijn we een tijdje heerlijk geil bezig en ik wordt nog geiler als ik je hoor mompelen dat ik een lekkere kut heb.
Je drukt je pik diep in mijn mond en ik kreun luid, want hij zit wel heel diep nu.
Dan draai je van mij af en gaat naast me zitten, pakt mijn hoofd en duwt die naar je harde paal en begint zachtjes te stoten.
Ik begin je te pijpen en voel een hand tussen mijn benen en doe ze gewillig van elkaar, met 2 vingers smeer je vaseline tussen mijn billen en duwt ze dan mijn kont in en begint te vingeren.

We kreunen allebei van geilheid en ik neem je pik zo diep mogelijk, plots trek je terug en duwt je ballen in mijn gezicht, gulzig lik ik eraan en dan neem je plaats tussen mijn  benen en duwt me wat omhoog, we kijken elkaar aan en ik zie je geile blik.
Je eikel schuurt over mijn nu natte en gladde aars en geil als ik ben, kreun ik "toe maar, kom neuk me" en je eikel overwint de weerstand en je geile harde pik schuift mijn geile smachtende mannenkut in, ik kreun luid als je verder en verder in me komt.
Dan voel ik je ballen tegen mijn billen rusten en mijn kont is gevuld met je harde staaf.
Je komt wat naar voren en we tongen even, "gaat het" ? vraag je
Oh kom nou man, neuk me maar lekker door kreun ik geil en luid uit en je begint met je heupen stevig te bewegen.
Vind je het lekker om me te neuken? vraag ik geil en je stoot nog harder en je ballen kletsen tegen mijn billen aan.
Lekker geil sletje, ik neuk je helemaal door hijg je geil kreunend terug en ik moedig je aan met Jaa doe maar.
Dan trek je terug en zegt dat ik me om moet draaien, als ik me omdraai pak je mijn heupen en stoot je pik tussen mijn billen, met je duimen trek je ze van elkaar en leidt je pik naar mijn aars, zo kan ik zien hoe mijn pik in je geile kont gaat, sletje hoor ik je geil hijgend zeggen en voel hoe je pik mijn mannenkut weer vult, ik buig wat dieper voorover en duw mijn kont naar achter.
Wilder en harder wordt ik door je geneukt en je heupen kletsen tegen mijn billen en je zak tegen de mijne.
Ooh wat neuk je lekker kreun ik uit en voel je handen over mijn buik naar mijn tepels gaan en je schuift wat over mij heen, je heupen bewegen snel en je pik stoot hard en diep in mij, dan hoor ik je hijgend vragen of je over mijn kont mag spuiten.
Spuit maar waar jij wilt, hijg ik geil terug en begin aan mijn pik te trekken, je knijpt in mijn tepels en ik voel hoe je terug trekt en je zaad spuit tussen mijn billen en je pik glijdt er al spuitend tussen door.

De stralen belanden op mijn kont en rug en dan glijdt je pik weer tussen mijn billen en ik stoot terug en je pik verdwijnt weer in mijn geile mannenkut en loost daar zijn laatste stralen, dat wordt mij teveel en ik kom schokkend en kreunend klaar.
Het zaad spuit een eind uit mijn pik, straal na straal belanden op mijn borst en buik.
Een paar minuten ben ik uitgeteld en als ik mijn ogen open, zie ik het sperma glimmen op mijn huid.
Mmmm wat een geile fantasie is dit toch, maar helaas maar een fantasie.
Op naar de douche om mezelf te wassen en mijn dildo schoon te maken  :-))

Tot de volgende keer lieve lezer XXX                              

1997 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.