Koffie 2

Geplaatst door: lurker op 29-08-23

Ik loop richting de fietsenstalling en zie daarin geen enkele fiets staan, de beveiliger roept "Oh, was die ene fiets van jou? Die heb ik binnen gezet!" en dus draai ik me om en loop weer richting het pand. De beveiliger gaat na mij naar binnen en sluit meteen de draaideur af, hij zegt "Wij nemen de achteringang" en hij gniffelt erbij.

Ik loop voor de beveiliger uit naar de achterkant van het gebouw en volg de route die me verteld wordt, waarna ik ergens een deur door ga en in een gang uitkom waar een andere uitgang is. In die gang verwacht ik dat de beveiliger me voorgaat naar die uitgang, maar dat doet hij niet. Hij zegt "Ik weet wel wat je allemaal net met Henk gedaan hebt en ik wil die lekkere kont van je ook wel even zien. Ik heb er al een hele minuut verlekkerd naar lopen kijken, dus trek je broek maar naar beneden".

Ik verroer me niet en denk 'waar ben ik nu weer in beland??', waarop de beveiliger doorgaat met op me in praten: "Ik weet dat je geen boxer meer aan hebt, dus laat gewoon je broek een stukje zakken zodat ik je billen kan zien, zoveel is dat toch niet gevraagd?". Ik twijfel en ik twijfel totdat de beveiliger zegt "Als je nu je broek laat zakken ben je van me af, de rest van je kleren mag je aanhouden".

Dat geeft de doorslag, ik knoop mijn riem los, trek de rits van mijn broek omlaag en laat deze vervolgens en stuk naar beneden, maar houd mijn broek wel nog steeds met beide handen aan de zijkanten vast. De beveiliger knipt zijn zaklamp aan en schijnt op mijn kont, hij zegt na een tijdje "Mooie kont hoor, maar die rugzak zit wel een beetje in de weg, vind je niet?".

Vervolgens stapt hij op me af en pakt mijn rugzak vast, waarna hij er ook meteen een beetje aan gaat trekken. Deze lichte dwang laat mij beide armen door de hengsels halen en daarop valt natuurlijk mijn broek naar de grond. Dat was precies zijn bedoeling.

Dus zegt de beveiliger "Trek je billen eens uit elkaar, dan kan ik naar je gaatje kijken" en als ik daar niet direct op reageer vervolgt hij met "Henk mocht er zelfs zijn vinger in stoppen, dan mag ik er toch wel even naar kijken??". Dat is waar, dus trek ik mijn billen uit elkaar, waarna de beveiliger ook meteen een vinger naar binnen duwt en ik een kreuntje slaak.

Maar met mijn handen houd ik nog steeds mijn billen uit elkaar en ik zeg ook geen 'stop', 'nee' of 'hou op' of zo, ik zeg helemaal niks. Er is geen reden om aan te nemen dat ik dit niet accepteer en dus gaat de beveiliger nog een stapje verder, hij beweegt zijn vinger heen en weer en als ik dat ook allemaal laat gebeuren haalt hij zijn vinger er weer uit en duwt zijn duim naar binnen.

Ook die laat ik toe en ook daarmee mag hij enige tijd heen en weer bewegen in mijn kont. Dan zegt de beveiliger "Weet je nog dat ik zei dat we de achteringang zouden nemen?" en als ik "Ja" terugzeg, zegt hij "Daarmee bedoelde ik natuurlijk dit!" en hij haalt zijn duim uit mijn kont, om vervolgens de eikel van zijn stijve tegen mijn gaatje te zetten.

Wederom zeg ik niks, maar er gaat een rilling door mijn lijf van opwinding, de beveiliger zegt zachtjes vlak bij mijn oor "Ik weet dat je dit wilt, geef het maar toe!". Ik zeg zachtjes "Ja …" terug, waarop de beveiliger wat harder pratend zegt "Wat zeg je? Ik versta je niet!" en daarop zeg ik nu hardop "Jaaaa!".

En hup daar wordt zijn stijve bij mij naar binnen geduwd, ik jammer ervan, waarop er erg rustig aan gedaan wordt bij het heen en weer bewegen. Mijn gejammer gaat geleidelijk over in gekreun en daarop wordt er iets feller gestoot totdat ik weer richting jammeren ga. Dan wordt dat tempo weer een tijdje volgehouden en als ik weer vooral aan het kreunen ben gaat het tempo nog een keer omhoog.

Nu word ik toch wel aardig in mijn kont geneukt en dat zorgt ervoor dat ik zelf ook een stijve krijg, zo geil vind ik dit. Het voorvocht begint zich op mijn eikel te verzamelen en dan trekt de beveiliger terug, mij op mijn schouder omlaag duwend. "Pijp me!" zegt hij en ik ben zo opgewonden dat ik meteen op de grond ga zitten en me ook in één beweging naar hem toe draai, om zijn piemel zo snel mogelijk in mijn mond te nemen.

Ik pijp slechts enkele keren en als de beveiliger terugtrekt en "Steek je tong uit!" zegt doe ik dat meteen, waarna hij zijn lading deels in mijn gezicht en deels op mijn tong achterlaat. Ik kijk hem vervolgens verwachtingsvol aan, alsof ik meer sperma wil en daarop zegt hij "Ja, dat je een slet bent hadden we al in de gaten. Binnenkort maar eens een bukkake-party, of niet?" en met die gedachte in mijn hoofd begin ik helemaal te stralen ...

De beveiliger zegt dat ie even naar de wc gaat en ik heb niet door dat ik dat moment beter ook even zou benutten voor het schoonmaken van mijn gezicht, want ik blijf zitten en denk nog even na over wat er vanavond allemaal gebeurd is, waarna ik overeind kom en mijn broek weer omhoog trek en dichtknoop. De beveiliger staat dan alweer naast me en reikt mijn rugzak aan. Ik pak deze aan en doe hem om en loop mee met de beveiliger naar mijn fiets, waarna ik een briefje met een adres in mijn hand gedrukt krijg met de woorden "Morgenavond 8 uur, zorg dat je al gegeten hebt" buiten wordt gelaten. Ik stop dat briefje in mijn broekzak en veeg toch maar even snel mijn gezicht aan de voorkant van mijn T-shirt af, waarna ik op mijn fiets stap en naar huis rijd.

2491 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.