Eerste keer met een man

Geplaatst door: petercim op 01-09-23

Meer dan 20 jaar geleden wilde ik een keer iets met een man. Ik was al jaren getrouwd en in bed was het niet spannend. Soms ging ik naar een hoertje voor de noodzakelijke fun. Ik wilde ervaren hoe het was met een man. Ik had gelezen dat op de parkeerplaats van de trimbaan in Barendrecht mannen elkaar ontmoeten. Op een avond toen het donker was, reed ik er heen. Ik parkeerde mijn auto en het duurde niet lang voor er naast mijn auto een man kwam staan. 


Ik deed mijn raam open en hij vroeg me wat ik wilde. ‘Pijpen’ zei ik. Hij haalde zijn half stijve pik tevoorschijn. Ik pakte deze vast en trok er een beetje aan. Hij werd stijver, dat vond ik spannend, hij werd dus geiler door mij. Langzaam boog ik wat voorover en onwennig likte ik aan zijn eikel. Mmmmm dat was spannend en lekker. Hij duwde zijn pik wat naar voren en ik zoog er aan. Hij kwam tot volle stijfheid. Best een lekker formaat. 

Ik probeerde het te doen zoals ik het zelf ook graag had: krachtig zuigen. Ik was kort daarvoor vreemdgegaan met een ex-collega Yvonne en zij had me ook krachtig gepijpt en bleef door zuigen tijdens het klaarkomen. En ze slikte ook nog alles door. Mijn vrouw pijpte me bijna nooit en de hoertjes die ik bezocht ook niet zo krachtig. 

Blijkbaar deed ik het goed, want ik hoorde hem zwaarder gaan ademen en ook bewoog hij een beetje met zijn heupen. Het voelde mega geil voor mij om een harde pik in mijn mond te hebben. En de wetenschap dat hij genoot maakte het nog geiler. Ik vond het ook wel spannend of hij klaar zou gaan komen en hoelang het zou duren voordat……

Die vraag werd snel beantwoord. Hij begon te kreunen en hij stootte harder. Ik bleef zuigen, ik wilde ervaren wat Yvonne deed en ik wilde hem ook die ervaring geven. Hij begon te schokken, zijn pik te stuiptrekken en ik hoorde gekreun. Ik voelde warme golfjes in mijn mond komen. Hij kwam dus klaar!Ik bleef zuigen en slikte het kort daarna door. De smaak kende ik van mezelf, ik had al een paar keer mijn eigen zaad geproefd. 

Zijn pik werd snel slapper en hij borg ‘m op. Hij bedankte me en verdween in het donker. 
Daar zat ik dan in mijn auto. Wooow!!! Ik had mijn eerste pik klaar gezogen en alles geslikt. Ik voelde me een beetje trots en ook geil. Wat een sletje ben ik, zomaar een man klaar zuigen zonder zijn naam te weten. Op mijn tong en lippen voelde ik een tinteling van het sperma. De smaak van sperma had ik in mijn mond. Dit was geil. Het smaakte letterlijk en figuurlijk naar meer!

Ik vertrok van de parkeerplaats en stopte ergens op een rustig plekje. Ik liet de ervaring nog eens goed op me inwerken en trok mezelf even heerlijk af. Ik zou er nog vaker terugkomen om mannen klaar te zuigen. Wie weet vertel ik daarover in volgende verhalen. 

3331 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.