Middag blauwe meer

Geplaatst door: tillywood op 02-09-23

Midden juni 2023. Hittegolf in Nederland. Toch jeukt het weer. Zin in een snelle date. Dus op naar het blauwe meer bos (bij De Spinder) in Tilburg. 75% van wat het ooit was, is gesloopt. Er komt een transformator station om de planeet te redden.
Fiets geparkeerd op de driesprong en met de lege schoudertas het zandpaadje op en het sexbos in. Bij de eerste open plek snel de kleren uit, en het rokje aan. Kleren in de schoudertas. En dan over de paadjes flaneren. Het is een doolhof. Maar een spannende.
Er is niet veel aanbod. Te warm. Door de 5 tot 20 meter brede strook van struiken is er weinig wind en dan brandt de zon meedogenloos. Onder de bomen is het koel. Er liggen enkele mannen maar er is geen klik.

Na wat rondjes lopen en kijken bij een neukend koppel en een stel pijpende twinks, kom ik een leeftijd genoot tegen. Hij heeft zijn stijve uit zijn jock staan. Recht omhoog, een soort kompas. We beklagen ons even over het matige aanbod vandaag en gaan ieder verder op ons pad.
Er staan wel wat groepjes te kletsen maar daar kwam ik niet voor. Even later kom ik mijn maat met de stijve weer tegen. We praten nog wat en dan til ik mijn rokje op. Daar stond ook ineens een stijve....
Ik ga op mijn knietjes en speel met zijn stijve leuter. Hij wordt nog harder en wijst nu recht omhoog... Ik lik over zijn eikel, over zijn schacht naar zijn zak. Zuig de ballen 1 voor 1 naar binnen en speel ermee met mijn wangen en mijn tong. Zijn lul staat tegen mijn neus te kloppen...
Ik laat zijn volle zak uit mijn mond glijden. Kussend over zijn stijve snikkel beweeg ik naar zijn corona en lik uitgebreid rond de krans. Hij heeft geen paardenmaat maar een lekkere harde is ook super.

Hand om zijn  zak. Ballen kneden. Eikel polijsten met mijn lenige tong. Beetje zuigen, tot ik zijn kloppende kop tussen mijn amandelen voel. Dan is hij zo geil geworden dat ie mijn strot begint te neuken. Ik voel zijn eikel als een plunjer in mijn slokdarm heen en weer gaan. Lichte kots neigingen....maken het nog geiler voor allebei.
Blijkbaar doe ik het heel goed want binnen een kwartier voel ik zijn sterke handen tegen mijn achterhoofd. Hij stoot zijn pik diep in mijn keel, zijn ballen tegen mijn kin. En ik voel zijn warme mannenpap in mijn keel stromen....
Ik tel een straal of vier. Geen mega loads, maar genoeg om het te voelen stromen.

Hij blijft nog lang hard dus ik kan zijn lege pik nog uitgebreid schoon pijpen. Nog even aan zijn ballen voelen of ze wel echt leeg zijn. Zijn hoofd lading heb ik niet geproefd. Die spoot ie te diep in mijn keel. Maar het na-zaad smaakt goed.
Toch nog gescoord op 't meer...

We lopen samen naar de uitgang door het paadjes doolhof. Zijn pik is nog steeds niet slap. Die heb ik nog een paar keer gevoeld.
Op een open plekje doe ik mijn short en mijn polo shirt weer aan. Ik kan weer binnenlopen in de wereld van de geklede mensen. Jammer dat deze ontmoetingsplek ook weg gaat.

2870 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.