De skinny man

Geplaatst door: tillywood op 02-09-23

Augustus 2022. Het is warm. Ik fiets naar het Loonse Spinderpad (nu afgesloten met hekken) naar de HOP (Heren Ontmoetings Plek). Dit was een groot terrein:
 - een groot ruig grasland met een vies vijvertje, plus een groot open weiland
 - een coniferen doolhof en een donkere bomen bos
 - een aantal asfaltpaadjes om naakt te flaneren
 - een grotendeels open vlakte omring door dik struikgewas

Alle paadjes sluiten op gegeven moment op elkaar aan. Je kunt rondlopen tussen de speelvelden. Als je een eindje van het Spinderspad af blijft, ook zonder kleren. De paadjes zijn breed en hard genoeg om er te fietsen. Soms reed er ook een brommer. Naakt fietsen is er nog steeds populair... Erg geil om een mountainbiker te zien met een vette slurf die heen en weer bengelt.

Die dag reed ik 'de struiken' in aan de kant van de weg. Aan de rand van het bomen gedeelte lag een pezige man op zijn telefoon te kijken naar sappige films. Ik vroeg of die plaats naast hem nog vrij was.
Ik zette mijn fiets naast de zijne, spreidde mijn handdoek uit, en ging liggen naast de magere man. Uit solidariteit kleedde ik me ook uit. Ik ging tegen hem aanliggen.
Zijn harde lijf voelde geil aan. Zijn lul was nog niet hard. Maar daar kwam snel verandering in toen mijn hand tussen zijn dijen kwam. Beetje masseren, kneden, korte rukjes, zachtjes knijpen met die pik in je vuist, eikel aaien... Plots zei hij 'opletten want dit hou ik niet lang meer vol'... Ho dat was niet de bedoeling, om hem binnen 5 minuten klaar te krijgen. Ik wil er zelf ook wat aan hebben!

Dus draaide ik me een halve slag om zodat ik zijn mannelijkheid kon ruiken en proeven. Even de tijd gegeven om zijn opwinding wat te laten bekoelen. 
Daarna kusjes geven op zijn weer wat slappere geile pik. Dat slappe was maar kort.. Man wat werd ie hard. Ik haalde alle truukjes uit mijn hoge pijpers hoed. eikel kussen, rand likken, ballen spelen, ballen in mijn mond zuigen, pik in mond, tong over en rond de eikel cirkelen, zachtjes bijten (bovengebitje uit), zachtjes zuigen/blazen. Pik uit mijn muil. Tegen de natte eikel blazen. Mijn tong onder zijn eikelrand cirkelen. Alles wat ie lekker vindt. En op zijn tijd even zo diep pakken dat mijn neus tegen zin mooie buik kwam. Aan zijn gekreun te horen en aan zijn wilde stoten te voelen, valt het niet tegen.
De tandarts ziet aan mijn huig wat mijn hobby is.

Om de 10 minuten even ont-edgen, kijken hoe lang ik hem tegen zijn hoogtepunt aan kan houden.. Maar na 1,5 uur was ie zo geil dat ie het niet meer hield: hij waarschuwde me 'ik ga spuiten' maar ik pijpte lekker verder. Dat maakte hem NOG geiler en hij spoot zijn DNA achter op mijn tong. Smaakte goed. Later zei hij dat ie verwachtte dat ik zou stoppen na zijn waarschuwing... Nee dus. Ik slik.

Na een kort naspel staat ie op, trekt een broek aan en fietst weg. Hij was voldaan en ik ook.
Tijdens het orale spel kwamen de kijkers en gluurders weer op een afstandje staan.. Ik wenkte er een paar, dat ze dichterbij komen. Konden ze ook een blow krijgen. Maar er was er weer geen een die durfde Jammer. Als je naar een HOP gaat moet je ook willen hoppen...
Een wel bestede middag en ik had weer flink wat eiwitten opgedaan.
Ik heb de skinny man nog regelmatig gezien. Vaak naakt op zijn oma fiets. Maar ook voorovergebogen om doggy genaaid te worden.
Ik wil hem nog een keer smaken en slikken. Voor het blauwe meer helemaal 'verbeterd' is door de gemeente.

2185 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.