De Opaloboys

Geplaatst door: bootwanker op 04-09-23

Een paar weken geleden had ik Mike gevonden, of liever gezegd, had Mike mij gevonden in het bos op een regenachtige dag. Hij was gek op mijn Opalo regenoverall en we hadden in het bos en thuis flink wat geile pret gehad. Nu belde hij mij om samen met zijn vriendje Ed de regenoveralls te komen showen en ik denk ook nog wat meer. Frank en ik verheugden ons erop want de keer dat Mike alleen was geweest hadden we een een echt geile date gehad met hem. Heel onverwacht en ook iets wat we eigenlijk nooit tegenkomen. Nu zou hij zijn vriendje Ed meenemen en ik verwachtte wel dat het eerst even met mij alleen zou zijn en daarna met Frank erbij.

Die avond hadden we ons helemaal voorbereid en zaten we klaar in onze outfits. Frank met zijn rubber catsuit en laarzen en ik in mijn regenoverall met laarzen. We waren ook wel benieuwd hoe Ed er uit zou zien. Mike was een prachtige donkere jongen met prima gereedschap en nu Ed nog.

Toen de jongens aanbelden was het gelukkig al donker. Allebei hadden ze een glimmende knalgele regenoverall aan met gele laarzen. Gezien de vorige ontmoeting verbaasde mij dat niks. We gaven beide jongens een knuffel en Ed stelde zich netjes voor. Hij was getint, maar lang niet zo donker als Mike en gelukkig zag hij er ook leuk uit. Daar stonden ze dan. Beide jongens showden hun gele, glanzende regenoveralls en zeiden heel blij te zijn dat ze heel blij waren dat Mike mij in het bos toevallig had gezien. Ik bood ze wat te drinken aan en ondertussen hadden ze al hele verhalen over de geile spelletjes die ze samen in hun overalls hadden gedaan. Het duurde dan ook maar even of beide jongen zaten al met ons te knuffelen en zoenen en ik voelde hun dikke pikken al door hun overalls heen.


Blijkbaar had Mike Ed al verteld dat Frank niet van pisspelletjes hield en dus vroegen ze of ik eerst even met hun naar de douche wilde. De nood was hoog. Frank ging ondertussen alvast een speellaken op bed leggen en lag klaar voor als wij straks klaar waren.

In de douche kwamen al heel snel de pikken van Ed en Mike tevoorschijn. Die van Ed was ietsje kleiner, maar hij had wel een flinke zak en ook een mooie lange stevige pik. Aangezien beide pikken nog wat stijf waren van geiligheid duurde het even voordat er gepist kon worden. Die van Ed was het eerste zover. En terwijl Mike met mij vrijde en tegen mij aanreed piste Ed met harde stralen tegen ons aan. Mike en ik glibberden heerlijk tegen elkaar aan en Mike zijn pik werd nog groter en stijver dan hij al was. Ed hield even op met pissen zei dat hij nu aan de beurt was. Ed begon met mij te vrijen en reed met zijn heerlijk geile pik tegen mij aan terwijl Mike nu ons met dikke stralen bepiste. Het was een grote pisbende. Maar gelukkig dat we in de douche stonden. Ik pakte Ed zijn pik beet en deze kwam schokkend klaar tegen mijn regenoverall. Dikke stralen zaad liepen bij mijn overall naar beneden. “Nou, nou Ed, dat was wel heel snel. Lekkere geile vent van me” zei Mike. “Als je nu straks ook nog maar kunt neuken” Ed grijnsde en zei dat hij nog vol zat met veel meer zaad. Ed spoot eerst nog zijn laatste restjes pis tegen mij aan terwijl Mike dat ook deed en tegelijkertijd tegen mij aan reed. Ed en Mike kropen tegen elkaar aan zeiden dat ik hun nu moest vol pissen. Ze lieten zich ook wat in de mond pissen, maar werden weer enorm geil toen mijn pis tegen hun overalls aan spetterde. Hun pikken glibberden tegen elkaars pakken aan en waren nat en keihard van geiligheid. Toen ik leeg was hebben we samen even gedoucht en elkaar afgedroogd zodat we weer schoon op bed en naar Frank toe konden gaan.

Frank lag al helemaal klaar op het speellaken. De jongens sprongen op Frank af en Mike begon Frank zijn pik te zuigen terwijl hij met zijn pik tegen Frank zijn laarzen aanreed. Ed vrijde eerst even met Frank, maar liet al snel zijn pik in Frank zijn mond verdwijnen. Ik keek toe hoe frank genoot van deze twee in glimmende gele regenoveralls gehulde jongens.


Alles piepte en kraakte aan hun pakken, maar dat werd al snel overstemd door hun gekreun. Mike ging staan boven Frank terwijl Ed frank zijn pik kletsnat lebberde. Frank moest Een laars van Mike goed nat likken en daarna glibberde Mike met zijn natte laars over Frank zijn natte pik. En inmiddels moest Frank ook Ed zijn laars nat likken. Ik zag hoe bij beide jongens hun pikken loeihard overeind stonden en ze lekten van geiligheid. De mijne trouwens ook. Dit was zo geil om te zien hoe ze met z’n tweeën Frank verwenden en ook zelf zo geil werden. Het duurde nog een poosje en toen wisselden beide jongens van plaats en reed Ed met zijn laars over Frank zijn pik. Mike probeerde inmiddels Frank zijn kontje te likken. Op een gegeven moment oest Ed ophouden om met zijn laars Frank zijn pik te masseren en duwde Mike Frank zijn benen omhoog op zijn schouders. Ed legde een kussen onder Frank zijn kont en hielp Mike om zijn pik in Frank zijn kontje te persen. “Oh heerlijk Frank, wat heb jij een strak kontje. Hier kom ik zo klaar van.”Ik zat van dit alles te genieten en aan mijn pik te trekken. Ik moest naast Mike gaan zitten en me klaar trekken en over zijn pik spuiten. Dat was zo gebeurd en dikke stralen zaad spoten over Mike zijn pik. “Zo, dit is heerlijk glijmiddel en dan kom ik niet zo snel klaar” zei Mike. Maar daar hielp niks meer tegen en Mike kwam na een paar harde, diepe stoten hard kreunend klaar in Frank. Ed nam onmiddellijk Mike zijn plek in en ramde zonder moeite zijn pik bij Frank naar binnen. Mike ging boven Frank staan en masseerde tegelijkertijd met een laars Frank zijn harde en natte pik. Frank vindt dat enorm geil om met een laars klaar gereden te worden. Beide jongen verwenden Frank heerlijk. 


Ik genoot hiervan en had al weer een harde en lekkende pik. Ik hoorde dat Ed nu ook zijn hoogtepunt naderde en daar werd ik weer zo geil van dat ik mijn 2e lading over Frank zijn catsuit afspoot. Mike wreef het over Frank zijn catsuit met zijn laars zodat het een glibberige bende werd. Frank spoot ook af en ook dat smeerde Mike over de catsuit. Je hebt klaar komen en klaar komen, maar dat van Ed was me toch een spektakel. Schuddend en schokkend kwam hij onder luid kabaal klaar in Frank en liet zich op hem vallen. Mike en ik kropen en bij en het zaad glibberde overal tussen ons in. We waren alle vier uitgeteld en bleven nog lang nagenieten.

1829 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.