Koffie 3

Geplaatst door: lurker op 06-09-23

De volgende avond bel ik om 19:58 aan bij het adres van het briefje. Na binnenkomst in de hal moet ik mijn schoenen uitdoen en al mijn kleren uittrekken en op die schoenen leggen. Dus ik trek mijn schoenen en sokken uit en stop de sokken in de schoenen en leg daar daarna mijn broek, T-shirt en boxer bovenop. De beveiliger glimlacht tevreden en laat mij de woonkamer binnen waar ik op een aangewezen plek op de grond moet gaan zitten.


De beveiliger kijkt televisie en zo nu en dan kijkt hij naar mij, maar er gebeurt verder niks buiten de reclames om. Telkens als er reclame is op tv krijg ik de vraag of ik naar de wc moet of wat te drinken wil, waarbij ik bij het 3e reclameblok maar om drinken vraag en bij het 5e reclameblok naar de wc ga. Meteen als ik daarna weer op mijn plek zit wordt er aangebeld en even later komt Erik binnen, die direct voor me komt staan.


Ik zie de bobbel in de broek van Erik en snap dat ik aan de slag moet. Ik rits zijn broek open en haal Eriks piemel tevoorschijn waarna ik hem in mijn mond stop en begin te pijpen. Na een tijdje komt Erik klaar in mijn mond, waarna hij meteen wegloopt en ik maar doorslik. Erik gaat zitten en zonder dat er nog aangebeld is komt er een nieuwe man voor me staan met een bobbel in zijn broek, waarna dit scenario zich herhaalt.


Na acht mannen gepijpt en hun zaad geslikt te hebben moet ik op de bank gaan liggen met zowel mijn gezicht als kont op het zitgedeelte, wel liggen mijn billen tegen de leuning, terwijl mijn hoofd daar aan de andere kant een stukje vandaan ligt, op een plastic tas. Dubbel handig, want dan kan ik mijn onderbenen over de leuning laten hangen en wordt de bank niet vies. Ik moet nu mijn mond dicht doen, maar wel kijken wat er gebeurt. De ene na de andere man trekt zich af en richt zijn piemel op mijn gezicht, waardoor ik meerdere keren sperma op me af zie komen, de ene keer snel, de andere keer langzaam. Het voelt op een gegeven moment alsof er meer dan acht mannen in de woonkamer zijn, maar ik heb er eigenlijk geen zicht op.


Op een gegeven moment pakken enkele mannen mijn heupen vast, leggen mijn kont op de leuning en worden mijn benen uit elkaar vastgehouden in de lucht waarna ik een eikel tegen mijn gaatje voel. Als ik probeer te ontspannen wordt de piemel meteen naar binnen geduwd. Ik word in het begin vrij rustig geneukt en terwijl dat gebeurt komt er alweer een man zijn zaad in mijn gezicht lozen. Het geneukt worden en vaak tegelijk sperma in mijn gezicht ontvangen gaat een tijdje zo door, hoewel sommigen hun sperma ook in of rond mijn kontgaatje achterlaten. Na een tijdje voelt het geneukt worden niet echt fijn meer, er is gewoon te veel beweging geweest langs mijn kringspier.


Als ik inmiddels tientallen ladingen sperma in mijn gezicht en haar heb gekregen en er niemand meer met me bezig is, maar ik nog wel met mijn kont omhoog lig komen Erik en de beveiliger nog een keer bij mijn hoofd staan en zeggen ze "Wij komen het karwei afmaken", waarna de beveiliger aangeeft op mijn tong te willen klaarkomen en dus steek ik mijn tong uit als hij zijn piemel bij mijn gezicht houdt terwijl hij zichzelf aftrekt . Even later komt hij klaar en vervolgens moet ik slikken. Erik gaat op zijn knieën naast de bank op de grond zitten en eist mijn geopende mond zijn kant op, dus die bied ik aan. Erik stoot vervolgens meerdere keren met zijn piemel in mijn mond waarna ook hij zijn lading in mijn mond achterlaat en ik ook deze doorslik.


Dan moet ik op het plastic op de bank gaan zitten en dat doe ik. Terwijl er nog best veel sperma op mijn gezicht en in mijn haar zit vraagt de beveiliger: "En, hoe was het?", waarop ik vertel wat mij betreft te veel piemels in mijn kont gehad te hebben, want daar voelt het nu niet echt goed meer, maar het bukkake-gedeelte wel leuk gevonden te hebben. Daarop zegt hij terug “Prima, regelen we volgende week nog meer mannen en als jij je boxer dan niet bovenop de stapel kleren legt in de hal, word je niet in je kont geneukt”.


Wist ik veel dat wat er bovenop de stapel kleren in de hal ligt een teken is voor bezoekers wat ze mogen doen met de slet van de avond …

2000 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.