De garagedeur

Geplaatst door: paul-emmen op 08-09-23

 Ik stond op de trap en was een klok nogal moeilijk een aan het bevestigen, ik was er niet honderd procent bij met mijn gedachten, mijn andere kop had de overhand met mijn gedachten. Ik was aan het denken hoe ik het kon regelen dat ik de penis van Karel zou kunnen zien. Karel is vandaag mijn hulpje, ik moest hem maar inwerken had mijn baas gezegd, Karel is een zeer knappe gozer van ongeveer achttien jaar jong. In mijn gedachten had ik hem allang uitgekleed en zijn lichaam betast waarbij ik ook zijn buitengewone mooie penis had betast. hé die rot klok wilde niet meewerken, hij viel bijna naar beneden.

Zeg Kees, weet je dat jouw garagedeur openstaat?

Ik snapte meteen dat hij mijn gulp bedoelde. ojee Karel, en zie je dan ook die mooie Lamborghini staan.

Nou ik zie alleen die Fiat 500 staan.

Een watte?

Een kleine Fiat 500

O, datte, nou doe jij mijn gulp maar dicht als je wil, als ik het doe ligt die klok aan diggelen op de vloer.

Dat is niet de bedoeling Kees, maar ik zal hem sluiten, anders vat je Fiat 500 kou haha.

Ik voelde Karel aan mijn rits friemelen, en ik kreeg het al warm omdat hij zo dicht bij mijn lul bezig was.

Verdikkeme Kees, de stof zit ertussen.

Nou dan pulk je dat er toch van tussen.

Dat gaat niet want het zit er van binnen tussen, daar kan ik zo niet bij.

Dan trek je mijn broek naar beneden dan lukt het vast wel.

Oké, zal ik doen Kees.

Ik voelde zijn handen aan mijn broeksband trekken en Karel trok mijn broek naar beneden, en samen met mijn broek trok dat doorslepen kreng mijn boxer mee naar beneden. Mijn penis werd, in de vrijheid die hij nu gekregen had, stijf.

Sorry Kees, dat ging heel per ongeluk.

Nee kreng, dat deed je expres, jij wilde mijn lul zien hè.

Je hebt een mooi exemplaar staan hoor bijna een Lamborghini. Hij pakte mijn lul in zijn hand, en likte eraan, dan voelde ik zijn mond over mijn stam schuiven. Hij pijpte duidelijk niet voor de eerste keer.

Even stoppen Karel, anders kan ik zo met een stijve lul en een gebroken nek naar het ziekenhuis. Pak eerst die klok even over.

Hij pakte de klok over en ik schopte mijn broek uit en daalde de trap af.

Ik ging voor Karel staan en greep hem in zijn nek, trok zijn hoofd naar me toe en kuste hem vol op de mond terwijl ik met mijn vrije hand in zijn kruis greep, daar voelde ik een stijve lul. Hij kreunde van geilheid.

Kom gaan we naar boven.

Naar boven Kees?

Ja een bed zoeken waarin we kunnen seksen, of heb je geen zin?

Jaja heel veel zin trouwens, jij smaakte naar meer Kees.

En ik nu nieuwsgierig om jouw lul te zien en te proeven.

We liepen de trap op om op zoek te gaan naar een bed waarin we onze lusten konden uitvoeren, we vonden wat waarschijnlijk een logeerkamer was want er stond een niet opgemaakt tweepersoonsbed in. Dat is perfect dan hoeven we niet bang te zijn dat we de boel vies maken. Ik begon Karel uit te kleden, eerst vloog zijn bloesje door de lucht, ik streelde zijn mooie borst en kneep even in zijn tepels wat een geile kreun opleverde. Dan knoopte ik zijn broek los en trok die tegelijk met zijn boxer naar beneden en er bengelde een mooie half slappe lul voor mijn gezicht, terwijl Karel uit zijn kleding stapte zoog ik zijn lul naar binnen.

O geil dit, lekker Kees, zuig me lekker af!

Ik zoog zijn heerlijke lul stijf, en stond toen weer recht, zachtjes duwde ik hem op het bed en vleide me zachtjes boven op hem. Nu lagen onze lullen tegen elkaar, ik begon neuk bewegingen te maken daardoor schuurde onze lullen tegen elkaar en werden we allebei nog stijver. Tegelijk deden onze tongen ook weer een worstelwedstrijd, geil lagen we erbij te hijgen en kreunen.

Dan gooide Karel mij onder hem en zoog mijn tepel naar binnen, hij likte een rondje over mijn buik, en zakte langzaam verder. Hij likte aan mijn pisgaatje en nam dan weer mijn lul helemaal in zijn mond. Weer merkte ik dat het niet zijn eerste lul die hij pijpte. Daarna likte hij mijn ballen en zoog ze om de beurt één voor één naar binnen. Hij duwde mijn benen omhoog liet mijn ballen uit zijn mond schieten en dan ging zijn tong naar sterretje en daar liet hij zijn tong geil dansen.

Ook duwde hij met regelmaat zijn tong naar binnen en ik lag te kronkelen en te kermen van geilheid.

Ow Karel wat geil, lik me Karel, neuk me Karel, ik ben zoooooo geil.

Hij bracht in korte tijd drie vingers bij me binnen, en omdat dat vrij gemakkelijk ging kroop hij tussen mijn benen en zette zijn lul tegen mijn ster, door zijn speeksel was het al zeer glad, dan zette hij er druk achter en ik voelde zijn lul langzaam naar binnen glijden. Dan kwam de pijn, even maar, toen zijn eikel mijn kringspier was gepasseerd schoot Karel tot aan zijn ballen bij me binnen, hij bleef even stilliggen om mij even te laten wennen. Intussen waren we aan het zoenen, zijn tong vloog door mijn mond en mijn tong volgde hem.

Kan die Kees?

Ja Karel, neuk me maar, schiet me maar vol met je geile zaad.

Hij haalde zijn lul bijna helemaal uit mijn kont, en stampte hem daarna weer naar binnen, dit deed hij een paar keer, uit en in ik voelde zijn ballen tegen mijn kont kletsen. Dan versnelde hij zijn tempo terwijl ik geil lag te kermen, sneller en sneller stampte hij die pik in mijn kont. Karel had een tempo waar een konijn jaloers op zou zijn, maar ik werd er nog geiler van.

Ja geile Karel, spuit me maar vol, pomp je zaad in mijn geile kont.

Dan met een schreeuw kwam Karel klaar, ik voelde hoe hij zijn zaad in mij pompte, dat was kennelijk een trigger voor mij en ik spoot mijn zaad over mijn buik en borst, uitgeput viel Karel boven op mij, langzaam gleed zijn verslappende lul uit mijn kont.

Lekker Kees?

Heel lekker Karel, wat kun jij lekker neuken zeg.

Dankjewel Kees, alleen jammer dat jij ook klaarkwam, ik had je graag willen proeven.

Nou dat kan toch, ik wil jou ook proeven hoor.

Hoe dan Kees?

Nou we lassen een koffiepauze in en als de koffie op gaan we hier een negenenzestig doen en zuigen mekaar leeg.

Wow Kees, geil, doen we.

En zo stonden we even later in de keuken te zoeken naar de koffie.

Hé Kees, hier staat een Senseo apparaat.

Hij trok het kastje erboven open en zei:

En hier vind ik de pads, welke wil jij? Mokka of extra dark?

Doe maar extra dark Karel.

Even later zaten we aan de keukentafel te genieten van de koffie, we liepen nog in ons nakie, dat kon wel in dit afgelegen huis, mocht er iemand komen dan konden we die van verre zien komen.

Ben jij homo of bi Kees.

Ik ben homo, al vierendertig jaar, en jij Karel? Wat ben jij?

Ik weet het nog niet Kees, ik denk bi.

Nou je pijpt anders geweldig, dat is echt niet de eerste keer, en neuken doe je ook geweldig.

Dank je Kees, ik ben blij dat het je bevalt, maar je bent wel de eerste die ik neuk, andere pogingen liepen op niets uit ze waren bang voor mijn grote pik.

Hoe groot is die dan Karel?

Geen idee, nooit gemeten.

Wat schat je dan?

Ik heb horen zeggen dat hij meer dan vijfentwintig centimeter is, maar dat geloof ik zelf niet.     

Ik liep naar de gereedschapskoffer en pakte de timmermansmeetlat eruit, zo’n houten die je uit kon klappen.

Zo jochie, deze gebruiken we strakjes om jou op te meten nadat ik je pik heb stijf gezogen, maar eerst onze koffie opdrinken. Ik weet wel dat ik me zeer goed opgevuld voelde maar het voelde gewoon goed.

Nou Kees, ik ben benieuwd maar dat zien we strak wel.

Een twintig minuten later was de koffie op, en Karel zat alweer te spelen met mijn ballen en mijn pik.

Kun je weer niet wachten, of wilde je hier op de keukentegelvloer verdergaan?

Nee Kees ik wacht wel tot we weer boven zijn. 

Nou rennen dan, vlug naar boven.

Karel liep me voorbij richting de trap en ik gaf hem een pets tegen zijn mooie ronde cadetten, ook op de trap maande ik hem met een paar tikken op zijn kont, telkens als ik een tik gaf dan kwam er een geil kreetje over zijn lippen. Even later lagen we weer naast elkaar in bed, ik draaide mij om en lag nu te kijken naar zijn mooie half stijve pik. Ik boog me naar zijn pik toe en zoog hem naar binnen, ik voelde hem groeien in mijn mond, ik zoog en pijpte zijn lul naar volle stijfheid. Ik pakte de meetlat en liet zijn lul uit mijn mond glijden en zette de meetlat aan de wortel. Het topje van zijn lul stak net onder de eenentwintig centimeter.

Zo Karel, eenentwintig centimeter is die pik van jou, die ga ik lekker leegzuigen.

Lekker Kees.

Maar ik kon al niet meer antwoorden want ik had zijn lekkere pik alweer in mijn mond. Hij draaide zich boven op mij en ik voelde zijn lippen over mijn lul schuiven, ik gaf hem weer een pets op zijn kont waardoor hij als reactie zijn lul in mijn slokdarm schoof, ik voelde zijn ballen op neus.

Hij begon in mijn mond te neuken, en tegelijkertijd pijpte hij mij ook mijn ballen tegen zijn neus, jeetje wat geil. Ik zocht zijn ster op en liet een vinger in zijn hol glijden waardoor hij een goedkeurend gekreun liet horen. Opeens riep Karel dat hij klaar ging komen, seconden daarna moest ik slikken om niet te stikken, maar wat ik proefde was een goddelijke roompap, jeetje wat smaakte die Karel lekker.

Ook ik voelde dat ik ging spuiten, ook ik riep dat ik ging komen, hij trok zijn hoofd niet weg maar zoog nog heftiger en weldra spoot ik mijn lul leeg in zijn mond, ook hij slikte alles door en likte mijn lul schoon, dan vielen we vermoeid in elkaars armen.

O Kees, dat was lekker jij smaakt heerlijk joh.

Jij ook Karel, jij hebt daar een godennectar, ik hoop dat ik je nog vaak mag drinken.

Daar heb ik geen bezwaar tegen Kees, graag zelfs.

Één ding heb je voor op mij.

En dat is?

Jij hebt me heerlijk gepijpt en geneukt, maar ik hoop dat ik jou nog eens mag neuken.

Het enige dat ik in mijn kont heb gehad is jouw vinger en die was wel lekker, maar ik weet niet of ik jou lul kan hebben.

Ach Karel, als ik die eenentwintig centimeter van jou kan hebben, dan moet je die negentien centimeter van mij ook kunnen hebben.

Oké Kees, volgende keer mag je dat zeker proberen.

Kom lekker ding, we gaan even douchen en daarna weer aan het werk.

Alleen als ik nog een zoen krijg, anders staak ik.

Terwijl we onder de stralen stonden, worstelde onze tongen alsof ze voor gouden medaille worstelde.

3079 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.