Twee keren Hallo.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 08-09-23

Wel dosis fantasie er in Marc is geil maar voorzichtig. MMM dacht Marc toen busje kwam aangereden. Stapte twee niet een monteur uit dubbel plezier of niet.  Nu de krantenjongen voor examen zat en zijn Peter veel weg was. Stond Marc droog maar wat was er aan de hand. Simpel alles was uit gevallen geen tv telefoon of internet na de storm. Hij had met zijn mobiel klantenservice gebeld en die stuurde dus zwart harige en blonde monteur. Marc schatte ze begin twintig nou zag best lekker uit. Was dertig graden buiten Marc zag borst haar uit overal komen streelbaar. Marc opende snel de voordeur te heet buiten zal binnen ook worden. Liet ze snel binnen dus maar.


Ze stapte binnen liepen Marc voorbij geen goedemiddag of zo raar. Marc bekeek hun strakke kontje terwijl ze aan het werk gingen. Ja ze zagen best lekker uit al waren niet zijn type normaal. De vraag was vielen ze wel op mannen antwoord wacht even af. Marc dacht is maar een manier om het te weten. Marc plaatste hand op elke kont en kneep even. Dat was een grote vergissing hij lag zo op het tapijt. De monteurs hadden hem geveld en waren bezig hem uit te kleden. Antwoord heb je vielen op mannen zeker oudere mannen. Marc vond wel goed likte hun tepels enthousiast.

Natuurlijk eerst probleem opgelost voor ze Marc onder handen namen letterlijk. Marc genoot van hun monden over zijn lichaam. Hun kreunde wel luid mogelijk ook kwestie van droogte beneden. Ze genoten van elkaar de fles glijmiddel en doos condooms kwam uit de kast. Marc lag op zijn rug terwijl blonde op zijn pik reed. De zwart harige ruimde troep op hij kwam ook wel aan de beurt. Verrassing Peter kwam thuis die was zo geil en naakt. Nam de zwartharige tegen meterkast. Nou die voelde elke stoot en de gevulde ballen van Peter. Hun mobiel ging nood klus dus even douche en weg wezen natuurlijk. Wij bleven nog even ons stel maakte tapijt nog wat viezer voor samen gingen douchen. Hoop naast mijn fans anderen beetje warm van kregen doeii.

2068 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.