Ontmoeting met Hans en Johan

Geplaatst door: bootwanker op 11-09-23

Op een datingsite had ik een leuk stel gezien, of liever gezegd zij hadden ons gezien. Een stel in een leeftijd tussen mij en Frank in. Ze hadden wat foto’s gezien en waren geil geworden van de foto’s. Ze wilden wel wat met rubber uitproberen. Daarnaast had Hans ook wel wat met toekijken hoe zijn man Johan met Frank aan de gang zou gaan. Hans was top en Johan versa. Nou loopt dat bij ons wel eens wat anders af. Na wat uitwisselen van algemeenheden en ideeën over waar we van hielden hadden we een afspraak gemaakt. Ze zouden bij ons komen en woonden nog geen half uurtje rijden bij ons vandaan. Gelukkig gebruikten zij net als wij ook PreP en waren ze ook kort geleden getest.

Ze zeiden dat ze Hans goed bedeeld was en Johan graag een voorbinddildo gebruikte of geneukt wilde worden met een voorbinddildo. Wij dus een aantal dagen stevig onze gaatjes oprekken met pluggen en dildo’s zodat we niet bang hoefden zijn voor een grote pik of dildo. Het was nog even werk, maar uiteindelijk waren we tevreden over het resultaat.

De avond dat ze kwamen hadden wij natuurlijk alle voorbereidingen getroffen en zaten we al klaar. De eerste keer zouden we elkaar wat verkennen en nog niet in rubber spelen. Ze wilden al wel rubber laarzen aan. Dus die hadden we aan en ook wat voor hen klaar gezet. Bij binnenkomst bleken ze er beter uit te zien dan op hun foto’s. Dat was alvast weer een meevaller. We kregen gelijk een spontane knuffel gepaard gaande met een snelle greep in ons kruis. Zo, die wilden gelijk weten hoe het met ons gereedschap zat.


Al tijdens de koffie zat Johan al gelijk wat met Frank te zoenen en ze waren elkaar al wat aan het uitkleden. Bij Hans en mij gebeurde hetzelfde dus na verloop van tijd zaten we met alleen onze rubberlaarzen aan op de bank. Ze vonden het allebei stoer staan en gleden ook allebei met hun pikken tegen onze laarzen aan. Dat vonden ze een enorm geil gevoel. De geile voorvochtstrepen lieten glimmende sporen achter. Ik zag dat Hans inderdaad een dikke en lange pik had met een flinke eikel. Niet te vergeten die enorme zak die er onderaan bungelde. Die van Johan was een stuk kleiner, maar ook hij had een flinke zak. Vandaar dat hij misschien graag een voorbinddildo gebruikte. Dat was een mooi exemplaar met goede gordels en eentje waar zijn pik bij naar binnen gleed. We waren er helemaal klaar voor nu.

Aangezien Hans had gezegd dat hij mij graag wilde masseren en tegelijkertijd een beetje wilde kijken naar Johan en Frank had ik een massagetafel klaargezet en ook het speellaken op bed gelegd. Hoefden we ten minste nergens op te letten. Hans had massageolie meegenomen en trok van die dunnen rubberen handschoentjes aan. Ik lag op mijn buik zodat ik ook een beetje opzij naar Frank en Johan kon kijken. Die waren al flink bezig om elkaar te verkennen met zoenen, likken, pijpen, strelen en zo. Hans was mij heerlijk aan het masseren. Ik voelde af en toe zijn enorme pik tegen me aankomen. Hij kon trouwens heerlijk masseren. Uiteindelijk was mijn kontje aan de beurt en die werd flink ingesmeerd met olie en diep gevingerd. “Daar wil ik straks wel even mijn pik in steken terwijl ik naar Johan en Frank kijk.” zei Hans. Hij draaide me op mijn rug en legde mijn benen op zijn schouders. “Toe Johan ga jij Frank eens berijden met die geile dildo van je zodat Frank lekker opgerekt is en ik hem straks even lekker kan volspuiten”. Dat was duidelijk dus. Frank was op knieën en handen gaan zitten en Hans en ik keken toe hoe Johan zijn voorbinddildo bij Frank naar binnen perste. Maar goed dat we flink hadden geoefend voor het grotere werk. Ondertussen had Hans zijn pik bij mij naar binnen geduwd. Ondanks het oefenen de afgelopen dagen was het nog wel even heel diep zuchten. Toen die dikke harde eikel naar binnen was ging alles soepeltjes. Hans neukte mij langzaam met diepe halen terwijl wij allebei toekeken hoe Johan Frank aan het neuken was met zijn voorbinddildo. “Laat je maar lekker gaan jongen. Laat ons maar eens zien hoe je Frank geil neukt” zei Hans. En Johan begon eerst langzaam en daarna wat sneller Frank te neuken. Beide mannen kreunden en kronkelden van genot. Blijkbaar had Johan ook een lekker gevoel met zijn pik in die voorbinddildo. Ik voelde aan het neuktempo van Hans dat hij inmiddels flink opgewonden raakte. Mijn gelaarsde voeten lagen op zijn schouders en hij likte intussen ook aan mijn laarzen. “Ahhh, dat is ook wel heel geil om te doen onder het neuken. En je hebt ook een heerlijk neukhol”


Ineens zei Hans tegen Johan dat hij zijn voorbinddildo af moest doen en Frank even moest volspuiten zodat hij Frank kon berijden in een met zaad volgespoten kont.

Hans en ik keken toe hoe Johan zijn voorbinddildo afdeed en zijn eigen pik in Frank liet verdwijnen en hem begon te neuken. Ik voelde ook hoe Hans zijn pik haast nog dikker werd en mij langzaam en geil bereed. Hij raakte mijn prostaat flink zodat mijn pik dikke stralen geil lekte. Hans en ik werden steeds geiler terwijl Johan Frank wild neukte totdat hij hijgend en grommend klaarkwam in Frank. Hans trok onmiddellijk zijn pik uit mij en nam de plek van Johan in. “Dat heb je lekker gedaan voor mij geile boy van me.” zei Hans. En zijn pik ging zonder al teveel moeite bij Frank naar binnen. Frank raakte ook op stoom door die dikke eikel die telkens langs zijn prostaat wreef. Af en toe trok Hans zijn pik terug en moest Johan er even aan zuigen. Hans en Johan waren helemaal op elkaar ingespeeld met dit spel en het duurde ook maar even of Hans en Frank kwamen tegelijk kreunend klaar. Ik zag een flinke straal over het bed schieten vanaf Frank zijn pik. “Nu jij, nu jij” riep Hans tegen mij. En terwijl ik Frank neukte sopte en spetterde Hans en Johan zijn zaad bij elke stoot tegen mij aan. Hans en Johan moedigden mij aan en zaten ondertussen te kijken en elkaars pik en zak nog te bewerken. Op den duur was ik zo geil dat ik Frank bereed als een wild beest en ook voelde hoe ik enorme stralen bij Frank naar binnen spoot. Ik liet me naast Frank op bed vallen en samen waren we aan het bijtrekken. Johan en Hans waren inmiddels al weer geil zo te zien. Johan vroeg aan Frank of hij niet eens zijn voorbinddildo wilde proberen. We gingen eerst maar eens even wat drinken en tijdens dat drinken zaten we allemaal een beetje elkaar laarzen te berijden en likken. De jongens vonden dat ook wel heel lekker om wat mee op te geilen.

Na verloop van tijd waren we allemaal weer bijgetrokken en opgegeild. Johan hielp

Frank de voorbinddildo voor te doen. Toen dat goed vastgemaakt was ging Johan er helemaal klaar voor zitten en wiebelde met zijn kontje om Frank te lokken. Hans had mij weer op de massagetafel gelegd en perste zijn dikke eikel bij mij naar binnen.


Aangezien ik nu al was ingereden ging dat een stuk makkelijker. Terwijl Hans mij heel langzaam neukte keken we allebei geil toe hoe Frank zijn voorbinddildo bij Johan naar binnen duwde. Dat ging verbazingwekkend makkelijk genoeg en zo te horen en zien vond Frank het ook geil om te doen. Met lange en diepe halen werd Johan bereden met de voorbinddildo. Intussen paste Hans zijn neuktempo aan aan die van Frank. “Toe maar Frank, neuk mijn geile boy maar flink door. Hij kan wel wat hebben. Toe maar, harder, harder” En Hoe harder Frank Johan neukte hoe harder ik door Hans werd geramd. Omdat iedereen al een keer was gekomen duurde het wat langer deze keer. Maar op den duur hoorde ik Hans steeds dieper hijgen en kwam zijn hoogtepunt er zo aan. Mijn prostaat was inmiddels flink bewerkt en ik gaf zelf nog een ruk aan mijn pik en ik kneep mijn kont samen terwijl ik kwam. Hans zijn stralen voelde ik ook diep naar binnen spuiten. Ongemerkt waren Frank en Johan ook blijkbaar klaargekomen. Ik zag van Johan de klodders op het speellaken liggen en toen Frank zijn voorbinddildo afdeed vielen daar ook zijn zaadklodders uit. Hans en Johan zeiden dat ze het heerlijk met ons hadden gevonden en dat de laarzen erbij aan een extra geile prikkel had gegeven.

2080 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.