Koffie 4

Geplaatst door: lurker op 11-09-23

De volgende week bel ik weer om 19:58 aan bij hetzelfde adres. Na binnenkomst in de hal doe ik weer mijn schoenen uit en leg ik al mijn kleren er bovenop, maar deze keer zorg ik ervoor dat mijn T-shirt bovenop de boxer komt te liggen. De beveiliger glimlacht ook nu tevreden en laat me de woonkamer binnen waar ik op dezelfde plek op de grond wil gaan zitten als vorige week, maar dat is niet de bedoeling. Ik moet meelopen naar de badkamer en daar in bad gaan zitten, dus dat doe ik.


De beveiliger komt meteen vlak voor me staan, dus rits ik zijn broek open en haal zijn piemel tevoorschijn waarna ik deze in mijn mond stop en begin te pijpen. Ik hoor meteen “Handen omlaag!” dus dat doe ik, waarna hij mijn hoofd vastpakt en me in mijn mond gaat neuken. Zo nu en dan gaat zijn eikel langs mijn huig en daar moet ik best vaak van overgeven, maar na een tijdje komt hij klaar in mijn keel en loopt weg terwijl hij nog “Zitten blijven!” zegt. Ik doe mijn mond weer dicht en blijf inderdaad zitten. Ik denk ‘Nu ze me niet meer in mijn komt mogen nemen gaat zeker de een na de ander me in mijn mond neuken??’


Ik hoef niet lang te wachten op het antwoord, want Erik komt de badkamer binnen, ritst zelf zijn broek open en komt dan met zijn stijve mijn kant op, dus ik open mijn mond weer en laat ook zijn piemel toe. Erik doet met mij hetzelfde als de beveiliger, hij neukt me een tijdje in mijn mond, waarna hij uiteindelijk zijn lading in mijn keel achterlaat, terwijl ik tussendoor nog steeds een aantal keren moeite heb met het langs mijn huig geduwd worden van een piemel, al komt er weinig meer uit mijn maag omhoog, want mijn avondeten is er net al zo ongeveer uit gekomen.


Er komen steeds nieuwe mannen hun piemel in mijn mond stoppen en de een na de ander komt klaar in mijn keel. Tussendoor sluit ik mijn mond steeds om mijn kaken toch ook even te ontspannen, maar zodra de volgende piemel zich aanbiedt doe ik mijn mond weer open, ik geef me volledig over aan de piemels. Na een tijdje is mijn huig er al helemaal aan gewend om steeds geraakt te worden, waardoor ik het sperma wat steeds gedeponeerd wordt wel in mijn maag vasthoud, al is het per keer natuurlijk zo weinig dat ik er niet vol van raak, ook niet na tientallen ladingen, of zijn het er inmiddels honderd? Geen idee, ik ben al lang de tel kwijt …


Er komt weer eens een andere man voor me staan en net als ik zie dat hij een beetje op afstand blijft en dat hij geen stijve heeft, zie ik een gele straal op mijn gezicht afkomen, waarna ik een minuut lang wordt ondergeplast. Ik vind dit wel prima eigenlijk, eindelijk even rust voor mijn mond. Als hij klaar is volgen er nog een paar mannen en aangezien ik zelf inmiddels eigenlijk ook wel moet laat ik ook mijn plas lopen, dat valt toch niet op. Als de zoveelste man me lijkt te gaan onder plassen vraagt hij of hij in mijn mond mag plassen. Mij lijkt dat vies om binnen te krijgen en dus blijf ik eerst nog met gesloten mond zitten, maar zodra hij zegt dat ik niet door hoef te slikken en het gewoon mag laten lopen ga ik akkoord en open mij mond, waarna hij meteen in mijn mond plast.


Als er nog een paar mannen over me heen hebben geplast, afwisselend wel en niet in mijn mond, geeft een volgende man aan het eigenlijk alleen geil te vinden om over iemand heen te plassen die een shirt aanheeft dat steeds natter wordt. Hij vraagt of ik dat oké vind en zodra ik ja knik haalt hij achter zijn rug meteen mijn T-shirt vandaan en als hij “Handen in de lucht!” zegt doe ik dat om vervolgens geholpen te worden met het aantrekken van mijn T-shirt. Ik bedenk dat het wel onhandig is dat mijn shirt nu ondergezeken wordt, want hoe moet ik dan straks naar huis?? Ik hoop dat ik een shirt mag lenen van iemand en laat me verder weer gewoon onder plassen.


Dan komt er weer een man met zijn stijve vlak voor mijn gezicht staan, dus ik open mijn mond weer en als hij zijn piemel naar binnen heeft geduwd voel ik gelijk weer twee handen die mijn hoofd vasthouden en kan ik weer geen kant op. De man verrast me door in bad te stappen, dus ik draai maar gewoon met hem mee en als hij dan ook nog een stap achteruit doet komt mijn bovenlichaam automatisch ook zijn kant op, waarna ik op handen en knieën kom te staan. Dat is het teken voor een andere man om achter mij plaats te nemen en voordat ik er erg in heb heeft hij zijn piemel ook bij me naar binnen geduwd. Ik ben verbaasd en schiet een beetje in de weerstand, ook moet ik eigenlijk een kreun slaken, maar dat gaat niet echt door die andere piemel in mijn keel.


Ik besef opeens dat doordat ik mijn shirt nu aan heb, mijn boxer bovenop de stapel kleren in de hal is komen te liggen en daarop laat ik mijn weerstand varen, ik laat beide mannen me tegelijk in beide neukgaten nemen en dat gaat langdurig door, want zodra aan een van beide kanten sperma in me wordt geschoten verdwijnt de piemel uit me en wordt deze weer door een andere opgevolgd. Na vier wisselingen aan beide kanten heb ik Eriks piemel weer in mijn mond, en als ook dit vijfde trio wordt afgesloten met twee zaadlozingen word ik aan beide kanten los gelaten en ga ik in bad liggen om bij te komen.


De beveiliger en Erik vragen meteen weer wat ik ervan vond. Ik geef aan dat het me maar op één vlak is tegengevallen, ik vind dat ik wat vaak in mijn mond ben geneukt, maar dat wil ik geen klacht noemen, maar een verbeterpunt. Maar verder vind ik pijpen, in mijn mond geneukt worden, sperma slikken, over me heen laten plassen en in mijn kont geneukt worden, al dan niet als onderdeel van een trio, allemaal prima voor één keer of enkele keren op zo’n avond.


Verrast door het gebrek aan klachten zeggen Erik en de beveiliger dat ze rekening zullen houden met mijn ene verbeterpunt, want stiekem zijn ze heel blij dat ik vrijwel alles wat vanavond gebeurd is dus acceptabel vind. Ze zeggen “We nemen je verbeterpunt mee, want je moet het wel leuk blijven vinden” en die toezegging laat me glunderen, waarna Erik de verleiding niet kan weerstaan en vraagt “Wil je echt geen plas doorslikken?” en daarop zeg ik “Ik weet het eigenlijk niet, maar als ik dat eerder vandaag geaccepteerd had, dan was ik bang dat het meteen meerdere keren zou gebeuren, één keertje uitproberen lijkt me beter.” Daarop gaat Erik klaar staan en ik ook meteen met vragende ogen en geopende mond klaar zitten, kan niet wachten om wéér iets nieuws te proberen ..

2297 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.