Geen contact.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 12-09-23

Daar niemand gekomen was vervolg op twee keer hallo. Zit actie in welk zelf beleeft heb of lekker was. MM dacht Peter toen busje met monteurs terug was. Nee ze hadden sms bericht gestuurd met de text We hebben tijd jullie ook. Natuurlijk had oudere stel tijd voor de monteurs wie slaat zo,n aanbod af. Vorige keer was de zwartharige met Peter bezig geweest en Marc met de  blonde had hem bereden.  Zou men af maken waar men aan begonnen was af wachten. Monteurs werden uit gekleed amper binnen Marc & Peter ging ze eerst wassen. Ze waren voor bereid monteurs hadden geen slip aan onder hun overall.  Eerst werd het zweet van de monteurs gewassen. Daarna warm of niet zoenen en tongen tijdens het wassen.  Het werd heter toen oudere stel hun tong gebruikte om overal te likken waar bij kon. De tong ging via de hals naar stel stijve tepels naar beneden. Extra lik over hun stijve was niet erg. De monteurs wilde meer dus snel af drogen en met hand in Marc & Peter hand lopen.


 Ja het duo greep ze bij de hand op weg naar een slaapkamer. Neen niet de speel kamer of waar Casper onder handen genomen wordt.  Het bed veerde mee toen alle vier er op liggen liggen. Monteurs wilde pijpen maar duo lag wijdbeens op bed. Dan maar op de mannen kruipen en ze provisorisch aftrekken lekker best. Ze konden dan gelijktijdig met monteurs tongen die vonden best lekker. Het witte laken was nu vochtig en plakkerig zeker toen iedereen klaar kwam. even snel lap er over heen. De ventilator koelde meer af dan je denkt. Tijd voor actie nou dat kwam zeker er van.

De monteurs grepen een condoom deden het om ,glijmiddel op de juiste plekken. Helaas was duo toch te nauw om binnen te dringen. Geen nood plek wisselen oude stel drong in monteurs welk kreunde. Was wel af tasten hoe ver konden gaan want monteurs hadden ook nauwe opening.. Het lukte wel maar al snel werd besloten gewoon vrijen de sex was duwen en trekken teveel. Mensen de actie in slaapkamer over kwam mij was pijnlijk  voor beiden partijen. En bedoel pijnlijk lichaam hoor.

2908 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.