Spreker

Geplaatst door: lurker op 22-09-23

Op kantoor woon ik een lezing bij van een externe spreker, ik schat hem tussen de 50 en 60. Op een gegeven moment kijken we elkaar aan en zijn blik en de mijne blijven even bij elkaar hangen. Daarna begint zich in mijn hoofd een fantasie af te spelen over hoe ik me zou gedragen in zijn bijzijn, maar dan als we met z'n tweetjes zouden zijn.


Ik krijg een tijdje niks van de lezing mee omdat er meerdere dingen de revue passeren in mijn hoofd. Als ik terugkeer uit gedachten ben ik de draad kwijt, maar dat valt mijn collega's niet op geloof ik. De spreker zou gezien kunnen hebben dat ik een tijdje afgeleid was, maar hij weet vast niet hoe of wat.


Als ik de lezing weer half volg begin ik me af te vragen of er zich een moment gaat voordoen waarop ik zijn nummer kan krijgen, want op linkedIn heb ik weliswaar 1 gemeenschappelijk contact, maar dat is geen collega, meer een vage kennis en met hem connecten durf ik niet omdat ik dus geen collega's tussen de gemeenschappelijke contacten zie staan.


Na afloop blijven meerdere collega's met de spreker inhoudelijk napraten en ik vertrek even later maar gewoon, de kans is klein dat die man alleen weggaat en dat ik dan ook nog een geloofwaardige smoes zou kunnen verzinnen om zijn nummer te krijgen. En zelfs als dat zou lukken, wat dan? Zou ik hem durven benaderen om uit te vinden of hij interesse zou hebben in een samenkomen met een invulling zoals ik zat weg te dromen? Vast niet.


De volgende dag werk ik op kantoor en zo rond 17:00 gaat de laatste collega weekend vieren, waardoor ik als laatste achterblijf. Dat gebeurt regelmatig, ik sluit wel vaker af.


Rond 17:15 komt opeens de spreker van de vorige dag binnenlopen, ik vraag hem of hij iets vergeten is en hij antwoordt dat hij denkt dat ik wat vergeten ben. Ik word rood en beken even later dat ik wel bedacht had zijn contactgegevens te willen hebben, maar dat ik niet zo'n goede reden kon verzinnen.


Hij zegt daarop "Mijn contactgegevens krijg je niet, maar ik ben hier nu, dus misschien dat jij even kunt vertellen waar je lange tijd met je gedachten naartoe was gisteren nadat onze blikken elkaar hadden gekruist", daarop volgt deze dialoog:


Ik: "Er ging van alles door mijn hoofd"

Hij: "Wat dan?"

Ik: "Ehhh"

Hij "Ik zag je gedachten ergens anders naartoe gaan en je blik veranderen naar iets wat ik het beste kan omschrijven als 'onderdanig en geil', dus als je in gedachten met mij was dan hoor ik dat graag"


Mocht ik nog roder hadden kunnen worden dan werd ik het, maar na een stilte van zo’n 5 seconden gaat de dialoog verder:

Ik: "Er ging door mijn hoofd hoe ik me zou gedragen als we met z'n tweeën zouden zijn ..."

Hij "Dat zijn we nu, dus ga je gang"

Ik: "..." (terwijl ik hem twijfelend aankijk)

Hij: "..." (terwijl hij me haast bevelend aankijkt)

Ik sta daarop op en zeg "Alles uit of boxer aanhouden?"

Hij: "Alles uit"


Ik doe de gordijnen dicht, doe mijn schoenen en sokken uit en ook vrij snel mijn broek en shirt. Ik haper dan even en trek vervolgens ook mijn boxer uit. Hij kijkt een minuutje naar mijn naakte lichaam en zegt vervolgens opeens "Trek jezelf af".

Ik blijf even roerloos staan, maar als hij de opdracht herhaalt "Trek jezelf af en kom klaar in je hand", begin ik mezelf inderdaad af te trekken. Na een tijdje kom ik klaar in mijn hand en als ik alles heb opgevangen in mijn hand zegt hij "Smeer het in je haar".


Weer blijf ik even roerloos staan, maar ditmaal hoeft hij de opdracht niet te herhalen, ik smeer mijn sperma in mijn haar. Dan trekt hij de rits van zijn broek open, haalt zijn piemel tevoorschijn en zegt "Trek mij af".


Ik vind het verbazingwekkend hoe het erop lijkt dat hij wat door mijn hoofd ging gisteren zo ongeveer lijkt te weten, maar ik stap inderdaad maar op hem af, kniel voor hem neer en begin hem af te trekken. Als hij even later klaarkomt laat ik hem zijn sperma rechtstreeks in mijn haar schieten en als hij zijn piemel weer in zijn broek heeft gestopt en de rits weer heeft dicht gedaan zegt hij "Sta op" en dat doe ik.


Hij overhandigt mij daarop een papiertje met een adres erop en zegt "Maandagavond acht uur, ik kijk er nu al naar uit om gepijpt te worden, want dat ga je dan doen, toch?" en ik zeg snel "Ja" terug, want dat was wat ik in mijn fantasie aan het doen was toen ik vanuit gedachten naar zijn lezing terugkeerde.


De maandag erop bel ik om 19:59 op het opgegeven adres aan, de man doet open, laat me binnen en zegt "Mijn vrouw is op maandagavonden altijd de deur uit tussen half 8 en 11, dus we hebben de tijd, maar: uitkleden in mijn werkkamer, heel soms komt ze onverwacht eerder thuis en dan moet jij ongemerkt kunnen vertrekken als zij is gaan slapen".


Ik loop mee naar de werkkamer en kleed me daar meteen maar uit, er is immers al soort van afgestemd dat ik dat ging doen. Instemmend zegt hij "Een snelle leerling, daar hou ik van". Als hij vervolgens zijn broek open ritst, maar verder niks doet loop ik op hem af, kniel voor hem neer en haal zijn piemel tevoorschijn, waarna ik hem weer aftrek.


Na een paar keer trekken zegt hij "Ik dacht dat je een snelle leerling was ..." en hij hoeft zijn zin niet af te maken, ik kijk naar zijn eikel, bedenk hoe het zou zijn om die in mijn mond te stoppen en voer het uit, waarna ik meteen naar voren en achteren heen en weer ga bewegen met mijn mond. Ik wissel dit af met het likken van de schacht en eikel en ook neem ik kort zijn ballen in mijn mond, waarna ik verder ga met mijn lippen over zijn schacht bewegen.


Na enkele minuten komt hij klaar in mijn mond en nog voordat hij zijn piemel terugtrekt zegt hij “Zo doorslikken” en zodra hij zijn piemel uit mijn mond haalt slik ik inderdaad door, hoewel dit geen onderdeel van mijn fantasie was. Als ik me besef dat ik nu gewoon zijn opdracht uitvoer word ik weer rood.


Hij zou dat moeten zien, maar begint er niet over, hij zegt simpelweg “Pijp me nog eens, deze keer zal het wat langer duren voor ik klaarkom” en daarop pak ik zijn halfstijve piemel vast, trek er een paar keer aan en stop hem weer in mijn mond waarna ik hem nu een stuk langer pijp.


Na een tijdje zegt hij “Ik voel dat ik zo ga komen, dat wil ik in je gezicht doen, dus zodra ik terugtrek wil ik dat je naar mijn eikel kijkt” en als hij even later terugtrekt doe ik precies dat: ik kijk verwachtingsvol naar zijn eikel in afwachting van wat gaat komen.


Als hij zijn klodders sperma in mijn gezicht spuit voelt het voor mij weliswaar onderdanig, maar toch vooral alsof ik beloond word voor mijn inspanning en daardoor overheerst de tevredenheid bij mij. Ik ben ervan gaan glimlachen en als ik hem aankijk zegt hij “‘onderdanig en geil’, je kijkt precies zoals je gisteren naar me keek waardoor ik toen al dacht dat je mijn sletje wilde zijn. Nu weet ik het zeker!”

3372 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.