Chatten en meer met Henry

Zwarte hold-ups, body Melissa en slipdress Ellie, dat was de opdracht van Henry. Henry is een rustige en uiterste gezellige chatpartner. Ik had hem een paar dagen geleden een berichtje gestuurd naar aanleiding van zijn profiel. Een, op het eerste gezicht, open en eerlijk profiel waar ik meteen nieuwsgierig van werd. Aangetrokken door het feit dat hij graag naar mannen keek die lingerie dragen had ik in mijn berichtje verteld dat ik zo iemand ben. Hij reageerde bijna gelijk op mijn bericht en zo raakte we aan de praat op de chat. Eerst over van alles en nog wat maar langzaamaan steeds een beetje ondeugender. Ik had hem verteld dat ik pas sinds een jaartje mijn voorliefde voor lingerie deel met andere mannen. Ik vind het heerlijk om mezelf te verwennen met mooie lingerie en dit voor de cam te showen aan iedereen die het wil zien. Het idee dat er ogen op me gericht zijn wind me enorm op en helemaal het feit dat andere zich aan mij verheerlijken. Zo kwam het dat Henry en ik op de site van een lingeriewinkel kwamen en we samen iets moois voor me uitzochten. We hadden afgesproken dat we de volgende zaterdag een uitgebreide chat sessie zouden doen en dat ik dan de, samen uitgezochte, lingerie zou showen.

Zaterdagochtend was ik opgewonden naar de stad geweest en gelukkig waren alle uitgezochte artikelen op voorraad. Vol verwachting ging ik naar huis. Na een heerlijke lange douche ging ik op bed liggen en wachten daar op Henry. Even later kwam hij online en begon onze chat. Na wat heen en weer gepraat vroeg Henry of het allemaal gelukt was in de stad, ik beantwoorde bevestigend. Nou waar wacht je nog op vroeg hij ondeugend. Het spijt me Henry, zei ik maar ik heb eerlijk gezegd een beetje meer sturing nodig. Ohhhhhh zei hij alleen maar. Het bleef even stil en daarna hoorde ik hem een beetje streng zeggen: eerst de body, ga staan voor de cam, draai je om en trek die body aan. Ik voelde me enigszins warm worden en voldeed aan zijn verzoek.

Ik ging met mijn kontje naar de cam staan en deed omslachtig en vooral heel rustig de body aan. Mmmmmmmmmm.... Hoorde ik alleen maar uit de speaker. Nu de kousen! Ik ging op de rand van het bed zitten en deed de hold ups voorzicht aan zodat er geen ladders in kwamen. Zonder wat te vragen pakte ik de slipdress en ....... Nee!!! Hoorde ik de opgewonden stem van Henry zeggen! Had ik al gezegd dat je die aan mocht doen? Nee toch! Ik legde de slipdress terug en ging weer staan voor de cam. Draai je om! Ik draaide me om en stond dus weer met mijn kontje naar de cam. Laat maar eens wat van jezelf zien! Met gestekte benen bukte ik een klein beetje, en liet Henry kijken naar mijn billen. Leg je handen op je billen en masseer jezelf eens!. Ik gleed met mijn handen over de heerlijk stof van de body en pakte mijn volle billen beet. Ik begon mezelf lekker te masseren en trok een klein beetje mijn billen van elkaar. Stop.. hou je billen van elkaar en buk dieper! Ik ging meer voorover en trok mijn billen uit elkaar. Wat een kont, hoorde ik Henry zeggen. Ik gleed met mijn vinger tussen mijn billen en voelde mijn kutje. Mag ik........ voordat ik het kon vragen hoorde ik Henry zeggen: duw je vinger eens lekker tegen je kontje. Ik pakt een beetje glijmiddel en vingerde mezelf heel voorzicht. Wat een super geil idee, ik voelde de ogen van Henry op mijn kont branden. Op bed lag mijn buttplug en deze liet ik Henry zien, mag deze in? vroeg ik. Natuurlijk graag zelf hoorde ik Henry zeggen. Ik maakte de buttplug nat met glijmiddel en duwde deze voorzicht in mijn gewillige kontje.

Zo die zit! zei Henry, Tijd om weer een beetje rustig aan te doen. Trek de slipdress nu maar aan en dan gaan we eens even wat veranderen. Je wil toch zo graag bekeken worden? Dan gaan we dat maar eens regelen. Euhh wat bedoel je, vroeg ik. We houden de skype aan maar gaan ook naar een andere website, zei Henry streng. Hij gaf een website op waarop ik een kamer kon maken waar iedereen mijn cam kon zien. Ik ging lekker op bed liggen en zag hoe de kamer zich vulde met mannen die naar me keken.  Wat een supergeil idee dat er 6, 8 of soms wel 10 mannen tegelijk naar me keken! Op de skype gaf Henry me opdrachtjes die ik voor de cam moest uitvoeren. Mezelf heerlijk strelen, met mijn billen spelen, me plug laten zien aan iedereen en deze in en uit doen. De reacties waren zo geil! Een aantal mannen liet zelf weten dat ze heerlijk op me klaargekomen op me! Zo geil! Na een kwartiertje zei Henry, via skype, zo is het wel genoeg. Sluit de camsite maar weer, ik wil je weer voor mezelf!

Ik lag supergeil op bed en wilde graag me mezelf spelen en Henry lekker laten kijken! En ik wilde meer met mijn kontje! Mag mijn plug uit? vroeg ik aan Henry. Ja hoor natuurlijk als je het maar uitgebreid aan me laat zien! Ik ging op mijn knieën voor de cam zitten en haalde de plug uit mijn nu supergeile kont. Ik heb zo'n zin riep ik uit. Waarin? vroeg Henry. In jouw, ik wou dat je hier was, zei ik in een opwelling. Het bleef even stil en toen vroeg Henry, echt waar? Zou je willen dat ik bij je langskom? Even schrok ik, ik date nooit echt zo maar en hou helemaal niet van seks met onbekende. Maar ik was wel supergeil en met Henry klikte het op de chat zo goed. Zou ik dat echt durven? Waar zou je vandaan moeten komen vroeg ik voorzichtig. Henry bleek op 35 minuten rijden te wonen en was meer dan bereid om naar met toe te komen. Ik wil je best ontvangen maar dan doen we rustig aan hoor, dat moet je me beloven zei ik. Natuurlijk antwoorde Henry, we gaan dit rustig en voorzichtig doen, beloofde hij. We wisselde telefoonnummers uit en ik beloofde mijn adres te appen.

Ik ging offline en liet de boel even bezinken. Wat ging ik nou doen? Het voelde heel goed met Henry maar wat kende ik hem nou? Ik besloot een appje te sturen met mijn twijfels. Hij reageerde heel lief en schreef dat we het ook gewoon bij de chat konden houden maar dat hij wel heel nieuwsgierig naar me was geworden. Ik besloot de gok te wagen en appte mijn adres. De reactie van Henry op mijn appje verbaasde me, laat je wel iemand weten dat we afgesproken hebben? dat geeft je misschien een beter gevoel. Wat super lief! Ik liet een vriend van me weten wat ik ging doen en dit gaf me echt een veiliger gevoel. Ik liet Henry weten dat hij meer dan welkom was en dat ik hem snel verwachte!

Een half uur later ging de bel, ik deed open in mijn slipdress en lingerie en de blik van Henry vergeet ik echt niet snel meer! Hij keek meer dan verlekkerd naar me en ik zag de waardering op zijn gezicht. Ik deed de deur achter hem dicht en zo stonden we in de gang. Mag ik je zoenen?, vroeg Henry. We omhelsde elkaar en zoenden uitgebreid. Wat heerlijk ontspannen en gemoedelijk! Na onze intense begroeting ging ik Henry voor en voelde zijn ogen over mijn lijf glijden. In de woonkamer schonk ik wat te drinken in voor ons en gingen we tegenover elkaar zitten. Henry in een fauteuil en ik op de bank. Zo daar zijn we dan zei Henry, hoe wil je dit doen? Hoe ik dit wilde doen? Daar moest ik even over nadenken. Mag ik mezelf voor je showen vroeg ik? Natuurlijk laat me maar genieten! Ik ging op mijn knieën op de bank zitten met mijn rug naar hem toe en boog voorover. Mijn handen gleden over mijn lichaam en ik voelde me zo geil worden! Mijn vingers gleden tussen mijn billen en voorzichtig begon ik mezelf te vingeren. Steeds een klein stukje verder en stevig genoot ik van mezelf. Ik pakte mijn buttplug weer en maakte mijn kontje glad met glijmiddel, de plug gleed soepel en makkelijk in me en ik hoorde Henry steeds een beetje sneller adem halen. Ik ging staan en pakte mijn speeltje met zuignap. Deze plaatste ik op de salontafel ging ervoor zitten en heel voorzichtig begon ik de dildo te pijpen. mmmmm..... zo lekker geil! ik pakte het glijmiddel en deed het op de dildo. Met mijn vingers maakte ik mijn kutje glad en nat en ik liet mee heerlijk zakken. De eikel van mijn dildo duwde tegen mijn kutje en de gleed heel voorzichtig in mijn kont. 

Henry had ondertussen zijn kleren uitgedaan, dit had ik niet eens gemerkt! Wat een heerlijk lijf en wat een heerlijkheid hing er tussen zijn benen. Zijn pik was al goed hard en had een geweldig formaat. Zeker niet te groot maar ook echt niet te klein. Jij heb zin in een pik in je mondje he! zei Henry, ik zie echt wel hoe verlekkert je naar me pik kijkt! Jaaaa, wist ik nog net uit te brengen. Hij ging voor me staan en ik opende mijn mond. Hij pakte mijn kin en richten zijn pik op mijn mond. Voorzichtig liet ik die heerlijk lul in mijn mond glijden en begon rustig te zuigen. Pijp me dan! Zuig aan me pik en neuk jezelf. Maak die kut klaar voor me! hijgde  Henry. Ik begon hem met diepe halen te pijpen en voelde de heerlijk pik in mijn mondje kloppen. Ik liet de geilde eikel uit mijn mondje glijden en zei: ik wil je pik in mijn kont. Neuken me alsjeblieft. Dat liet Henry zich geen twee keer zeggen. Ik ging voor hem zitten en hij liet die heerlijkheid in mijn kutje glijden. Hij neukte me heerlijk dieper en dieper tot ik zijn ballen tegen mijn kontje voelde. Ohhh wat geil! Ik ga zo komen hoor hoorde ik Henry zeggen, ik wil je pijpen zei ik snel. Ik wil dat je je geile zaad in mijn mondje spuit? Mag ik je klaar pijpen alsjeblieft?  Maar natuurlijk geil sletje. henry trok zijn pik uit me kutje en nog net op tijd sloot ik mijn lippen om zijn heerlijk lul. Met ferme stralen spoot hij zijn geile sperma in mijn mondje! Met zijn pik nog in mijn mond begon ik mezelf af te trekken en kwam ook ik heerlijk klaar!

Tjezus dat was echt heel erg heerlijk!! zei Henry, wat een zaligheid! Samen hebben we nog heerlijk gedoucht en zijn we allebei nog een keer heerlijk klaargekomen. Nadat we nog wat gegeten en gedronken hadden namen we afscheid. We spraken af dat we zeker contact zouden houden en dit gaan we zeker doen!

1938 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.