Op de bank

Geplaatst door: trucker-bi op 27-09-23

Gefascineerd kijk ik naar mijn scherm hoe een man zich heerlijk zit te rukken, alles ziet er goed uit bij hem, ik trek me stoute schoenen aan en stuur hem een berichtje.

Vrij snel geeft ie antwoord dat ie me profiel wel ziet zitten maar vooral dat mijn kont zijn aandacht trekt en of ik ook date.
Ja dat doe ik wanneer zou je willen vraag ik,
Nu slet zie je niet hoe stijf ik ben.
Mmm, ik sidder hij geeft me zijn adres en ga naar hem toe.
De deur wordt opengedaan loop maar door hoor, in de woonkamer zit hij op de bank nog steeds onderuitgezakt voor de cam met zijn pik te spelen.
Niet gedacht dat je zou komen slet er is zoveel nep zegt ie terwijl hij opstaat en de laptop sluit.
Zijn pik is groter dan ik dacht en staat recht naar voren, hij komt voor me staan pakt me bij me haren en voor ik er erg in heb begint ie me te zoenen, hij houdt me stevig vast duwt zijn pik tegen de mijne zijn andere hand komt in me broek en kneed me kont. zijn pik voel ik door me broek heen trillen.

Hij knoopt me broek open, laat hem op me knieën glijden pakt onze beide pikken en wrijft ze tegen elkaar terwijl hij me blijft zoenen langzaam maar zeker geef ik me er aan over en beantwoord zijn zoen, hij begint te kreunen draait me om en voor ik er erg in heb drukt zijn pik tegen me ster, ontspan je slet, hoe erg ik me best ook doe hij komt er niet in, dan pakt ie wat glijmiddel smeert me billen ermee in en ook zijn pik krijgt een klodder, hij kreunt als ie weer achter me komt staan de warmte van zijn pik voel ik in me speet, hij duwt hem weer tegen me ster, zachtjes hijg ik maar hij houdt me stevig bij me heupen zijn pik glijdt nú gemakkelijk in mij hij stoot meteen helemaal in me, wat ben jij strak zegt ie terwijl ik zijn pik diep in me voel trillen ik knijp mijn sluitspier samen hij kreunt probeert nog dieper in me te komen, ik hou het niet meer slet en zijn zaad spuit uit zijn pik in me kut.
Nu begint hij me te neuken ik hoor het soppen en voel zijn zaad lopen, lekker hè slet hijgt hij.
Hij naait me met lange diepe halen zijn pik glijdt er bijna uit om er meteen weer helemaal in te gaan.

Dan draait ie me om begeleid me naar de bank trekt me benen uit elkaar en komt bovenop me liggen zijn pik glijdt diep in me, weer begint ie me te zoenen en ik beantwoord de kus hij neukt me wat harder tijdens het zoenen, dan komt hij wat omhoog en pakt met zijn hand me stijve pik en begint er aan te trekken terwijl hij me neukt, ik kreun hoe geil ik dit vind hij haalt zijn glimmende pik uit me kut en wrijft hem tegen de mijne aan, dan stopt hij zijn pik weer diep in me en geeft korte stootjes ik hou het niet meer en spuit me zak leeg, goed zo slet hij komt weer bovenop me liggen houdt me haren vast en begint te zoenen, ik probeer nu weg te draaien poten wijder slet sist ie en zijn tong schiet mijn mond in.
Ik kan geen kant op en laat hem zijn gang gaan steeds harder stoot ie in me zijn mond vol op de mijne dan geeft ie een kreet een harde stoot zijn hele lijf siddert ik voel zijn pik zaad lozen in me kut hij blijft even zo liggen tot zijn pik uit me glijdt met een stroom zaad.
Date je vaker vraagt ie…..

3469 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.