Verassing 1

Geplaatst door: trucker-bi op 29-09-23

…. Ik dacht dat hij wegging maar kruipt dichter tegen me aan zijn mond zoekt de mijne weer op ik leg me handen op zijn billen en begin ze te kneden hij begint te kreunen als ik mijn vinger tegen zijn gaatje drukt, ga door trucker hijgt hij.

Zachtjes duw ik me vinger in zijn kontje we tongen steeds heftiger mijn pik pakt ze vast en begint er aan te trekken, ik voel zijn bult tegen me been drukken, hij kreunt steeds harder zijn kont beweegt ie op en neer zodat mijn vinger hem neukt, ik hou het niet meer van geilheid, deze hele nieuwe ervaring voor me maakt me enorm geil ik draai me weg zodat hij op zijn buik ligt mijn vinger zit nog in hem ik kijk naar zijn heerlijke kont trek me vinger uit hem en ga met mijn mond naar zijn gaatje ik trek ze billen uit elkaar en voor ik er zelf erg in heb vind mijn tong zijn weg en likt zijn kontje ik duw met mijn tong en ik voel hoe die in hem glijdt hij duwt ze kont zo hoog mogelijk ik lik hem helemaal uit langzaam met me tong in zijn spleet tegen en in zijn ster en zachtjes sabbel ik op een bal die uit de string is ontsnapt maar al kreunend stopt hij die weer in zijn slipje.

Hij draait zich om op zijn rug zijn wenkt me en kom bovenop hem liggen hij doet zijn benen uit elkaar en ik voel de warmte van zijn spleet tegen me pik aan, weer beginnen we te zoenen ik duw met me pik in zijn spleet, rustig trucker zegt hij en gaat iets hoger liggen dan pakt ie met zijn hand me pik duw nu maar trucker.
Mijn pik glijdt moeiteloos in hem en ik voel meteen mijn zaad opborrelen, dat wil ik niet en probeer het uit te stellen door niet te bewegen.
Het voelt zo heerlijk om me pik heen die warmte het strakke gaatje die enorme geile outfit.
Langzaam trek ik terug tot mijn pik eruit schiet, wat is er hijgt hij, ik spuit bijna zeg ik met het schaamrood op me kaken.
Hij pakt me bij me haar vast gaat met zijn mond naar me oor en fluistert je kan vast nog wel een keertje trucker met zijn tong likt ie me lekker ik kreun en voel me pik groeien, dat voelt hij ook pakt hem vast en fluistert duw trucker duw weer glij ik naar binnen wat is dit onwijs lekker zijn tong bij me oor ik duw me pik helemaal in hem hij kreunt dat is teveel zonder te bewegen spuit ik in hem,….

2168 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.