Geile verjaardag.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 03-10-23

De lezer is Ian de blonde werkstudent slank en geil. Waarom je Ian ben de kans mee te fantaseren hoewel wel werkstudent/escort bestaan. Ian is het kadootje wat in grote doos zit. Zielig eigenlijk de villa eigenaar is bi maar presteert weinig in bed laatste tijd. Ian is bereid in de doos gaan en de jarige te helpen als zo kan noemen. Nee Ian gaat de doos in als in villa is zijn aanwezigheid is een verrassing. Men rijd de doos het zaaltje in waar meer kadotjes liggen nee echte. Hij kan adem halen in de doos wees gerust. De jarige komen we achter ligt nog in bed. Had erotisch droom we zien zijn erectie horen hem huigen. Het maakt de man gelukkig wakker zit niet lucht in doos voor uren. Gelukkig weet de man nog dat jarig is zijn vriend&vriendin zijn er al.


Ian krijgt kramp en de string zit strak heeft een stijve. Na de gebruikelijke troep wordt de doos naar de jarige gereden. Ian springt er uit onhandig land op de jarige haha. De jarige vind wel grappig bevrijd Ian van zijn knellende string. Begrijp goed Ian,s penis en ballen bungelen voor de jarige gezicht. Die laat zijn tong over de eikel gaan Ian geniet maar dat was niet de bedoeling. Hij was er voor ander doel wat snel duidelijk is. De vriend en vriendin gaan liggen terwijl jarige er voor gaat zitten. Ian heeft condoom om en smeert beiden in. Klaar voor actie.

De jarige genoot van wat zou komen had zijn hand op zijn penis en trok. De vriend was als eerste aan de beurt Ian drong binnen bij hem. Hij stootte snel en diep tot de vriend genoeg van had. De vriendin was de jarige aan het pijpen als Ian in haar dringt. En al snel tempo maakt haar laat kreunen doet jarige ook. Zij liet Ian zijn gang gaan welk wel oke vind. Niet oke is als de vriend in Ian dringt  hij vult zijn kontje het zaad loopt er uit. Als iedereen gekomen is wordt Ian bedankt doucht even en pakt de gevulde envelop. Hoop naast de fans iemand anders genoten heeft. Merk het wel was een genoegen weer.

2263 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.