Bezoek Erotica Hilversum

Geplaatst door: freddie123 op 03-10-23

Ik had al een paar weken mij vermaakt met heteroseks, maar begon een lekkere vent te missen. Daarom besloot ik mijn geluk te zoeken in een bekende seksbios in Hilversum. Volgens hun forum was het op de dinsdagmiddag vaak heel gezellig onder de mannen. Ik stapte om 12.30 uur dan ook de erotheek binnen en ging naar de kelder. Het was nog niet druk, twee wat oudere mannen zaten in het bioscoopzaaltje. Ik liep naar de lockers en deed mijn kleding in de locker en ging naakt wat verder rond kijken. Ook in de darkroom was nog niemand. Ik besloot maar te beginnen in de bioscoopzaal. De twee andere mannen zaten voorin, ieder in een andere rij. Ik ging op de laatste rij, op de stoel naast het gangpad zitten. Er draaide een leuke film met een jongere man en een oudere. Zij lagen in standje 69 elkaar te pijpen. Ik raakte geil bij het idee straks ook met een lekkere pik bezig te zijn, en kreeg al een stijve. Ik rukte er langzaam aan. Ik zag dat de man die twee rijen voor me zat opstond, naar mij keek, en naar mij toe kwam. Hij wreef met zijn hand over zijn kruis en bleef voor me staan. Ik streek met mijn hand over zijn kruis en voelde een stijve pik. Ik maakte zijn broek los, trok zijn slip naar beneden en pakte zijn pik vast. Ik hoorde de man kreunen. Ik boog voorover en liet mijn mond over zijn blote eikel zakken en begon hem zachtjes te pijpen. De man begon harder te kreunen. De andere man had dat kennelijk gehoord en stond ineens naast ons. Hij ging naast mij op zijn knieën zitten, pakte mijn stijve pik vast en begon mij te pijpen. Ik liet me niet afleiden en ging door met mijn “pijpwerk”. Ik voelde de pik harder worden en hij begon in mijn mond te stoten. Ik verhoogde het tempo en voelde dat hij klaar kwam. Het sperma zoog ik naar binnen. Wat geil was dat. De man bedankte me en draaide zich om en verliet de zaal. De andere man bleef lekker aan mijn pik zuigen. Toen ik tegen het klaarkomen aanzat, vroeg ik hem te stoppen. Ik wilde voorlopig nog niet klaar komen en geil blijven. Hij begreep dat en stopte, en gaf me een lekkere tongzoen. Tot straks misschien, was zijn opmerking.


Ik besloot naar de darkroom te gaan en in de sling te gaan liggen. Ik lag daar enkele minuten toen er twee, ook naakte, mannen binnenkwamen. Zij liepen op mij af. De eerste kwam naar het hoofdeinde en bood zijn nog half harde pik aan om die te pijpen. Ik draaide mijn hoofd naar zijn pik en begon hem te pijpen. De andere man ging tussen mijn benen staan, pakte mijn pik en likte langs mijn eikel en mijn zak. Mijn pik stond weer direct op volle sterkte. De man zakte van mijn zak naar mijn neukgrotje en begon me te rimmen. Toen ik goed nat was maakte hij mijn kontje met twee vingers wat ruimer, stopte zijn stijve pik in mijn neukgaatje en begon me lekker te neuken. Ik bleef de andere man pijpen en begon van genot te kreunen. Ik voelde dat de man die mij neukte al snel klaar kwam en zijn pik terugtrok. Ik vond het jammer dat hij mij niet wat langer kon neuken. De man die ik pijpte, trok zijn pik terug en liep naar de achterkant en ging tussen mijn benen staan. Ik hoorde dat hij tegen de andere man zei, dit sletje vindt het lekker. Het is nu mijn beurt. Ik voelde dat hij zijn pik tegen mijn kontje drukte en me ook begon te neuken. Het was heerlijk, het voorvocht liep uit mijn pik. Ik zag dat de andere man zijn condoom in de prullenbak gooide en naar mijn hoofd kwam en zijn halfstijve pik aanbood. Ik moest zijn pik schoonlikken. Ik proefde zijn lekkere sperma en likte zijn pik grondig schoon en nam de pik in mijn mond. In no time was zijn pik weer stijf. Ik voelde dat de man die mij neukte ook steeds sneller begon te neuken en voelde zijn pik dikker worden. Man wat voelde dat geil. Ik hoorde de man kreunen en zeggen, ik kom, ik kom. Ik voelde zijn pik in mijn kontje kloppen. De man trok zijn pik terug en gooide ook zijn condoom weg. Ik ging uit de sling en stond tussen beide mannen. Zij klemde mij tussen hen in en begonnen mij te strelen. Om de beurt werd ik door hun getongd. De man die als laatste mij had geneukt, deed een condoom om mijn stijve pik. Hij ging gebukt voor me staan en vroeg me hem hard te neuken. Ik voldeed aan zijn verzoek en neukte hem hard en kwam lekker in zijn kontje klaar. Ik trok mijn pik terug en trok het condoom van mijn pik. Ik zag dat de andere man op zijn knieën voor me kwam zitten en voelde zijn tong langs mijn pik gaan. Hij likte mijn pik heerlijk schoon.

Ik moest voorlopig even bijkomen en besloot even rust te gaan nemen in de bioscoopzaal. De andere twee mannen gaven me nog een lekkere tongzoen en zeiden dat ze helaas weer moesten gaan.

Verder op de middag heb ik nog enkele pikken kunnen pijpen, maar helaas waren de andere mannen meer van het kijken en zelf rukken.

Voldaan ging ik aan het eind van de middag weer naar huis.

3674 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.