Geen keuze.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 07-10-23

Hi wil je als lezer een van personen zijn oke. Kan je zelf mee fantaseren of gewoon meelezen. Het verhaal speelt in het nu. Maar boodschap is al eeuwen oud eigenlijk.  Denk aan geen keuze wil verder in leven. Rijke invloed rijke man en beginnende modeontwerper. Laatste gaat over zijn grens met als doel acceptatie. Natuurlijk ook bekendheid als ontwerper heus wel.


Denk bij modeontwerper aan jonge dertiger bebaard en klant oudere man stevig met grijs haar. Laat we aan het verhaal beginnen. De oudere man wordt op een gala geeerd heeft pak nodig. De jonge ontwerper vind ook weet waarom andere de man weigeren. Hij kent de man zijn reputatie als bazig en zijn wil is wet. Ontwerper wist welk risico nam geholpen worden of vernietigd. Hij was bereid veel toe te laten zelfs intiem contact ja. Nu de dag van passen het pak was klaar zagen elkaar hing sexuele spanning. De oudere man is tevreden wil dus sex. Dwingt ontwerper op zijn knieen. Diens tong gaat over de eikel sorry vergeet oude haalt penis uit zijn broek. Ontwerper sabbelt lekker wil het eigenlijk niet geen keuze. Dan maar broeken laten zakken en de klant kreunt. Ontwerper tongt nu de natte bilnaad. Nu gaan alle kleren uit. Glijmiddel en condooms komen te voorschijn.

De klant bevelde de ontwerper hem hard te nemen. Daar heeft de bebaarde man wel oren naar. Luistert niet of klant kreunt van lust of pijn. Hij bleef doorstoten harder en dieper tot hij kwam. Even op adem komen was voor beiden hevig. De klant is tevreden en rent naar de badkamer. De ontwerper maakt boel schoon en zichzelf bij fontein. Diepe tongzoen en klant is weg. pak meenemend en goed gevulde envelop  achter latend.  Ontwerper weet alvast de man reputatie is waar. Of ooit nog pak zal ontwerpen voor hem misschien. Weet zijn fans van dit soort verhaal. Hoop dat meer dan ontdeugend of spannend was.

2031 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.