Mijn 2e keer

Geplaatst door: biversa op 07-10-23

Ik heb al verteld hoe ik de 1e keer met een man had gevreeën. Hij had mij toen ik wegging verteld waar zijn huisje was. Niet eens zo ver van dat van ons gezin. De dag er na was her een dipje in het weer. Ik bleef thuis en moest aan de vorige dag denken. Was een beetje verward over de vorige dag en mijn gevoelen. Ik had het erg prettig gehad met Wim. De dag erop pakte ik mijn rugzak en fietste naar het huisje van Wim. Het was weer zonnig en erg druk op het fietspad. Ik zag het dak van het huisje boven de struiken uitkomen maar kon de rest niet zien. Ik fietste een paadje in en kwam bij het huisje uit. Wim zat onder de begroeide overkapping een boek te lezen, lekker in de schaduw. Ik stopte en stapte af. Wim stond op en begroette mij met een tongzoen. Leuk dat je bent gekomen, wil je wat drinken? Ik gaf aan dat ik wat fris wilde. Wim vroeg of ik buiten of binnen wilde zitten. Ik gaf aan buiten omdat het hier lekker was. Wim zei tegen mij dat ik mij uit kon kleden terwijl hij het drinken haalde. Dit deed ik. Ik ging lekker in een stoel zitten met een dik kussen. Ik hoorde wel het verkeer op het fietspad maar kon het niet zien. Wim kwam terug met het drinken en keek goedkeurend naar mij. Hij trok gelijk zijn korte broek uit. Hij had geen onderbroek aan en ik zag gelijk zijn lul bungelen. 


Wim gaf aan dat hij mij gisteren wel had verwacht. Ik vertelde hem dat ik gisteren moest nadenken over wat er de dag ervoor tussen ons was gebeurd. Wim vroeg mij of ik een leuke tijd had gehad met hem. Dat beaamde ik. Hij vroeg of ik van onze vrijpartij had genoten. Dat had ik. Toen vroeg hij of toen ik hier naartoe fietste nog leuke meiden had gezien. Dat had ik. Wim gaf aan dat ik dan biseksueel was, net als hij. Wim vertelde dat hij graag met vrouwen of meisjes vree maar ook met mannen en jongens. Ik was opgelucht. Wim vroeg of ik bij hem op het familie luchtbed wilde komen liggen wat naast de zitjes lag. 

We gingen naast elkaar op het luchtbed liggen en Wim begon lekker te vrijen met mij. Hij streelde mij en al gauw lagen we heerlijk te tongen. Met zijn hand pakte hij mijn lul beet die inmiddels al behoorlijk hard was en begon mij langzaam af te trekken. Na een tijdje draaide Wim zich om en begon mij te pijpen. Ik zag zijn grote pik vlakbij en begon hem ook te pijpen, ik leerde snel. Ik voelde Wim tijdens het pijpen met mijn ballen spelen en deed dit ook bij hem. Hierna trok Wim mijn billen van elkaar en streelde met zijn duim over mijn anus. Ik liet zijn lul uit mijn mond floepen en kreunde hard. Wim vroeg of ik dit lekker vond? Ik kreunde en vroeg of hij door wilde gaan. Ik probeerde Wim weer te pijpen terwijl deze ook mij pijpte en mijn anus verwende,  Ik voelde een natte vinger in en uit mijn anus glijden. Toen Wim er een tweede vinger bij schoof werd het mij te machtig. Ik liet zijn pik uit mijn mond schieten en begon mijn minnaar aan te moedigen om ze nog dieper in mijn holletje te duwen. Na enige tijd haalde Wim zijn vingers uit mijn anus en nam mij mee naar de tuinstoel, Ik moest voorover gebukt met mijn handen op de leuningen gaan staan. Daarna moest ik mijn linkervoet op de zitting zetten. Ik hoorde hoe Wim met spuug zijn eikel nat maakte en vervolgens drukte hij die tegen mijn sterretje. Even was het gevoelig mar Wim drukte zijn keiharde leuter naar binnen. Even liet hij mij wennen en daarna begon hij mij met lange slagen te neuken. Steeds sneller en dieper ging hij. Ik vond het heerlijk en moedigde hem aan om dieper te gaan en om in mijn kutje klaar te komen. Wim begon nog sneller mij te neuken en ik voelde hoe hij klaar kwam en zijn zaad diep in mij spoot. 

Toen hij zijn pik uit mijn holletje trok vroeg hij mij zo te blijven staan. Het liefst was ik op het luchtbed gaan liggen. Wim kwam terug met een camera en begon foto's van mij te maken. Ik trok mijn billen van elkaar zodat hij foto's van mijn lekkende anus kon maken. Ook poseerde ik voor hem op het luchtbed. Ik vond het heerlijk om naakt voor hem te poseren. Rest van mijn vakantie was naakt zijn, seks met Wim en poseren voor zijn camera. 

3695 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.