Orgie 2

Geile Hallo weer hihi,

Zo stoned als een garnaal ga ik weer tussen zijn benen liggen en begin ik Miguel weer op te geilen door zijn scrotum en ballen te likken, een voor een neem ik zijn ballen in mijn mond en zuig er lekker op.
Langs zijn schacht omhoog likkend word zijn 20 cm pik lekker hard, ik lik hem langzaam kwijlend nat en neem zijn eikel in mijn mond terwijl de rest nog toekijkt.

Na 15 minuten lang zuigen en likken aan zijn eikel begin in zelf mijn kutje te vingeren met mijn middel- en ringvinger terwijl ik zijn harde pik steeds dieper in mijn mond druk en even kort druk ik hem door mijn keel helemaal tot het einde van zijn pik aan.
Al kwijlend komt zijn pik uit mijn mond, ik zuig hem nog even kort af, ik sta op zeg weer geneukt te willen worden waarop een gozer zegt kom er maar op zitten schat met je rug naar mij toe hihi.

Mmmmmm kreun ik en ik ga op zijn pik zitten de volle 20 cm in een keer helemaal erin, mijn voeten op zijn knieen begin ik heerlijk te rijden terwijl een andere gozer op de bank gaat staan en mijn hoofd vastpakt om lekker mijn keel te neuken.
Gorgelend en kokhalzend neuken we met ze drieen lekker door tot ze beide bijna klaarkomen en zijn de volgende aan de beurt.
Deze keer met mijn gezicht naar de volgende gozer toe ga ik op zijn pik zitten en ook hem begin ik gelijk te neuken het heel zijn 20 cm in mijn kutje hihi.
Drie andere gozers gaan voor mij staan op de bank en de middelste begin ik heerijk te pijpen terwijl ik de andere twee af begin te trekken.
De missionarishouding vind ik ook erg geil, een gozer gaat over mij heen op zijn knieen staan en drukt zijn keiharde 20 cm in mijn mond en kan hem pijpen zonder mijn hoofd te bewegen, want hij kan mijn mond gewoon neuken ik hoef alleen maar te zuigen en te likken hihi.
Terwijl ik zo lig te genieten drukt een andere gozer zijn pik in mijn kutje, pakt mijn billen beet en stoot diep en hard in mijn kutje.

Ongeveer weer een uur en diverse geile standjes verder is iedereen weer aan de beurt geweest. 
Na alle standjes gehad te hebben ga ik in de doggystyle positie en laat mij weer helemaal volspuiten hihi.
Voor de laatste 2 ga ik op Miguel zijn beste vriend zitten met zijn pik op maximale diepte en Miguel komt voor mij staan.
Deze keer spuit zijn beste vriend geil kreunend mijn kutje vol en pijp ik de geil kreunende Miguel heerlijk geil kreunend klaar met een laatste stoot in mijn keel, ik zuig zijn pik met mijn mond hem helemaal leeg en ik slik al zijn sperma door tot er niks meer uitkomt tot hij begint te schokken hmmmmm.

Iedereen is voldaan en kleed zich aan om naar huis te gaan, zijn beste vriend zegt mij dat hij vaker met mij en Miguel wilt sexen en wij stemmen daarmee in en spreken gelijk een date af.
Volgende keer daarover meer hihi.

Geile XXXjes Bianca.

1165 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.