Beste vriend Chef deel 1

Geile Hallo weer hihi,

De beste vriend van Miguel, Chef komt vandaag langs en samen met Miguel zit ik op de bank een btj te kroelen en te tongen.
Miguel heeft een strak wit shirt aan, een grijze joggingbroek en een strakke boxer, we dragen allebei geen sokken en ik heb mijn zwart met kant BH en bijpassende string aan met daarover een zwarte trainings broek en een kort bruin topje met lange mouwen aan die ik opgestroopt heb tot halverwege mijn onderarmen want dat vind ik sexy en vrouwelijk hihi.

Muziek staat aan en er liggen al 3 flinke en sterke jointjes te wachten in de asbak wanneer de deurbel gaat.
Ik doe open en Chef staat daar in een sexy mannelijke doch btj strakke jeans aan met een leuk strak shirt met tribal print erop en teenslippers eronder, dus ook geen sokken.
Eenmaal binnen ga ik weer in de armen van Miguel liggen nadat ik wat te drinken voor ons alle 3 heb ingeschonken en Chef geeft ons onze jointjes aan.

We roken gezellig pratend onze jointjes terwijl ik tussen beide mannen in ga zitten, ik ben veel sneller met roken dan hun dus ik begin alvast met beide mannen te betasten hihi.
Met mijn beide handen tussen hun kruizen voel ik hun pikken langzaam hard worden, een voor een zoen ik beide mannen en begin hun broeken los te maken zodat ik hun pikken beter kan voelen en vastpakken.
Ze roken tussendoor lekker hun jointjes terwijl ze zachtjes kreunen, ik ga op Chef zijn schoot zitten, begin hem geil te tongen en zijn pik te droogneuken terwijl ik hem ontdoe van zijn sexy strakke shirt.

Zijn lichaam betastend tong ik geil en laat hem tussendoor zijn joint op roken, Miguel is nog iets langzamer en ik ga op hem zitten net zoals ik dat bij Chef deed en ontdoe ook hem van zijn sexy strakke shirt en broek, zijn boxer blijft nog even aan hihi.
Terwijl ik dat doe betast Chef mij lekker en druk hij ook tegen mijn zak aan met zijn hand, mijn pik wordt langzaam hard en op het moment dat ik van alle geilheid al bijna klaarkom sta ik weer op en druk Chef achterover de bank op.

We gaan liggen samen en ik tong geil met hem terwijl ik weer op hem ga zitten droogneuken, na een kleine 5 minuten ga ik rechtop zitten en trek de touwtjes van mijn broek los, ik ga staan, trek mijn broek helemaal uit en ga weer rechtop zitten.
Miguel komt achter mij op zijn knieen zitten en betast mij van achteren en we tongen geil voor de ogen van Chef die ik nog steeds droog neuk en ik voel hoe nat zijn boxer is.
Miguel staat op mijn verzoek even op, ik trek Chef zijn boxer uit, begin hem heerlijk te pijpen en Miguel komt terwijl ik op mijn knieen zit tussen Chef zijn benen op zijn knieen achter mij zitten.
Miguel trekt mijn string opzij en begint mij heerlijk te rimmen, ik voel hoe lekker hij mijn kutje nat maakt en begin geil te kreunen terwijl ik Chef heerlijk blijf pijpen.

Chef zijn pik keihard en nat stop ik met pijpen, ik trek mijn string uit, ik ga op hem zitten, druk zijn pik in mijn natte kutje en begin hem geil langzaam te neuken.
Miguel gaat weer geil tegen mij aan zitten en pakt mijn pik vast en 1 van mijn zelfgemaakte borsten, ik kreun geil dat ik dat lekker vind en begin hem weer te tongen.
Langzaam trek ik zijn shirt omhoog, hij trekt hem verder uit en ik voel zijn naakte bovenlichaam tegen de mijne aan en ik begin zijn broek los te maken.

Miguel stapt van de bank af en gaat naast ons staan om zijn broek verder uit te doen, zijn boxer nog aan begin ik aan zijn zak te voelen en te wrijven, geil kreunend ga ik er met mijn hand in en pak zijn pik beet.
Ik trek zijn boxer verder naar beneden terwijl ik Chef blijf neuken, ik begin Miguel heerlijk aan zijn ballen te likken, zijn pik staat al keihard omhoog en ik begin geil op zijn eikel te zuigen.
Langzaam pijp ik hem steeds dieper terwijl ik nog steeds op Chef zijn pik zit, die houd het al bijna niet meer en hij zegt Miguel even te verwennen zodat hij bij kan komen.
Ik sta op, omhels Miguel en tong hem even geil waarna ik hem meeneem naar de bank, ik duw hem op het lange deel van de bank en ga tussen zijn benen zitten.

Zijn pik keihard en nat, diep in mijn mond pijp ik hem heerlijk door en na 10 minuten komt Chef naast ons staan, die begin ik weer heerlijk af te trekken en te pijpen zodat Miguel even kan bijkomen.
We doen hetzelfde standje maar dan omgekeerd, ik zit op Miguel zijn pik en Chef staat naast mij met zijn pik in mijn mond, ik pijp hem heerlijk diep en keelneuk zijn pik zelfs.
We draaien de rollen weer om, ik trek mijn topje uit en in alleen mijn BH ga ik achterstevoren op Chef zijn pik zitten neuken en laat mij in mijn keel neuken door Miguel.
Na 10 minuten zeg ik Chef dat hij languit moet gaan liggen zodat ik hem kan zuigen terwijl Miguel mij op zijn hondjes neukt, Miguel neukt mij lekker hard en diep en Chef trekt het bijna niet meer.
Ik ga rechtop zitten en laat Chef weer even bijkomen, Miguel pakt weer een borst en mijn pik, zijn bovenlichaam tegen het mijne gedrukt tongen en neuken we voor de ogen van Chef.

Miguel en ik gaan lekker, Chef staat op, gaat op de bank staan met zijn pik voor mijn gezicht en ik begin hem weer heerlijk af te zuigen.
Chef zegt dat hij echt bijna klaarkomt en dat hij zich echt niet meer in kan houden, waarop ik zijn handen op mijn hoofd leg en hem heerlijk begin te deepthroaten terwijl Miguel mij nog steeds lekker rechtop zittend aan het neuken is mmmmmm.
Schokkend en geil kreunend komt Chef klaar in mijn mond, waardoor Miguel nog geiler wordt en heerlijk kreunt ook klaar te komen.
Geil kreunend komen zij allebei klaar en spuiten mij heerlijk vol terwijl Miguel mij ook lekker klaar trekt hmmmmmmm jaaa lekker kreun ik.

Ik bedank beide sexy mannen voor geile warme zaad en zeg dat ik straks nog meer wil hihi.
Lekker zeggen ze, maar laten we er eerst nog allemaal even eentje roken ;-).

Wordt vervolgd hihi ;-).

Geile XXXjes Bianca.

1886 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.