Beste vriend Chef deel 2

Giele Hallo weer hihi,

Na wat jointjes en diverse whisky'tjes verder zijn beide mannen nog steeds naakt en liggen naast elkaar in bed met elkaar te tongen en ik lig een stukje lager ertussen in een voor een op hun pik te zuigen om de beurt hihi.
Ik wil hun elkaar ook zien neuken deze keer en chef bied aan om Miguel te neuken terwijl ik Miguel zijn pik verwen met mijn mond.
Zodoende draait Miguel zich een btj om met zijn kontje naar Chef toe, Chef erachter met zijn harde pik in Miguel zijn kutje, en Miguel zijn pik in mijn mond.
Heerlijk diep wordt Miguel geneukt door Chef en ik pijp geil diep en nat, doordat Chef lekker ligt te stoten komt Miguel zijn pik lekker diep in mijn keel.

Miguel wil Chef ook even neuken en ze draaien de rollen om waardoor ik Chef zijn pik weer begin te pijpen.
Na en tijdje ga ik voor Chef liggen en begin hem te tongen terwijl Miguel lekker door blijft neuken, op een gegeven moment draai ik mij om en zeg Chef mij te neuken terwijl Miguel nog steeds lekker doorgaat in Chef hihi.
We neuken zo nog even lekker door en Miguel wil even pauze, ik draai mij tegelijk om met Chef waardoor ik bovenop hem kom te liggen, ik zet mijn voeten op het bed en mijn handen op zijn borst.
Achterstevoren berijd ik Chef zijn pik tot Miguel weer voor mij komt staan en zijn pik in mijn keel drukt waarbij hij mijn hoofd vasthoud om lekker zijn gang te gaan.

Gorgelend en kokhalzend neukt hij mijn keel tot chef zegt het niet meer te houden en een pauze te nemen, ik ga van Chef af en Miguel gaat naast hem liggen.
Geil stap ik over op Miguel, maar nu met mijn gezicht de andere kant op en ik begin hem geil te berijden met zijn pik in mijn kutje mmmmmmm.
Chef komt er weer overheen staan en ik leg zijn handen op mijn hoofd, hij begint heerlijk mijn keel te neuken en Miguel betast mijn zelfgemaakte borsten en slaat mij op mijn billen een paar keer.
Dat beantwoordt ik met geil kreunen en door nog harder te neuken, Chef gaat lekker en de kwijl komt tussen mijn mondhoeken vandaan en druipt lekker op Miguel zijn borst.

Chef zegt klaar te komen en spuit heerlijk mijn mond vol, een deel slik ik door en een deel druipt ook weer lekker bovenop Miguel zijn borst, die begin ook te kreunen alsof hij gaat klaarkomen.
Hierop ga ik van Miguel zijn pik af, neem de standje 69 positie aan, met mijn pik in Miguel zijn mond spuit hij mijn mond lekker vol en ik de zeine, wat ik niet door kan slikken loopt geil langs zijn ballen op de handdoeken die we al hadden neergelegd en de mijne op Miguel hihi.

Geile XXXjes Bianca.

927 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.