Mijn eerste keer bij Pullermanns, Keulen

Geplaatst door: kinky-pisgay op 14-10-23

Het is vrijdag en mijn werkdag zit erop, ik rij terug naar huis, bij aankomst ga ik mij douchen en scheren en mijn tas inpakken voor de reis naar Keulen. Ik zie er naar uit, ik heb al een langgekoesterde wens om Pullermanns te bezoeken, ik heb er een weekend van gemaakt, zodat ik zondagmiddag de”Hochdrük” mee kan maken. Het pisfestijn van Keulen. 


Na 2,5 uur rijden parkeer ik voor het hotel en ga ik mij inchecken. Mijn auto parkeer ik na het inchecken in een nabijgelegen parkeergarage. Teruggekomen bij het hotel, kleed ik mij om, ik verruil mijn jeans voor een leren broek en mijn overhemd verruil ik voor een leren vestje. Ik hoef alleen maar de weg over te steken en ik ben bij Pullermanns. Buiten overhandigt iemand mij een consumptiekaart, ik ga naar binnen en lever mijn jas in bij de garderobe. Bij een vriendelijke barman bestel ik mij een pilsje; een ‘Gaffels Kölsch.’ Prima biertje trouwens. Terwijl ik mijn glas leegdrink, kijk ik eens wat om mij heen, het is er best al druk. Het kan wel eens een heel leuke avond gaan worden. Zodra ik mijn biertje op heb ga ik de zaak eens verkennen. Achterin de zaak vindt het allemaal plaats; op een bed ligt iemand aan een pik te zuigen, in een kooi wordt er iemand door meerdere kerels bevredigd. Mooi, veel actie’s… deze mannen weten van aanpakken, daar hou ik wel van. Terwijl ik verder loop, word ik omhelst door iemand, hij drukt zijn lippen op de mijne en begint mij hevig te tongen, ik beantwoord zijn kus. Geil staan we samen te tongen en het duurt niet lang en ik heb zijn pik in mijn mond. Na een paar minuten hou ik het voor gezien, ik wil de boel nog even verder verkennen. Helemaal achterin bevindt zich de darkroom, voorzichtig tastend baan ik mij een weg door alle geile mannen die met elkaar bezig zijn. Ik word gekust door iemand, ik voel een pik tegen mijn hand gedrukt, ik kan het niet laten om die pik in mijn mond te nemen. Heerlijk neukt hij mij in m’n mond terwijl ik aan mijn poppersflesje zit te snuiven. Ik moet pissen en besluit daarom de wc’s op te zoeken. Terwijl ik sta te pissen komt er iemand naast mij staan, hij haalt zijn pik uit zijn slip en begint te pissen, ik kijk naar zijn pissende pik, het windt mij op. De man ziet dat ik naar zijn pisstraal kijk, glimlachend kijkt hij mij aan. Met mijn hand ga ik door zijn pisstraal, ik buig voorover en vang zijn laatste pisstralen op, wow… wat geil. Zijn vriend voegt zich even later bij ons en ook zijn pis vang ik op met mijn mond. Ik vraag of ze er zondag ook zijn. Ze antwoorden bevestigend. Ik hoop het, want het zijn heerlijke geile pissers.


Later als ik terugkeer naar de wc’s zie ik weer iemand naast mij pissen, ik neem zijn pissende pik in mijn mond en terwijl ik hem pijp, pist hij mijn mond vol. En hoe! Hij heeft maar een klein pikkie maar pissen als een stier. Wow. Vanavond ga ik er weer naar toe en hoop ik ook weer veel pissende pikken te treffen. Ik zie uit naar morgen, naar HET pisfeest van Keulen. Ik hou jullie op de hoogt.

2773 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.