Drie boerenzonen

Geplaatst door: bootwanker op 17-10-23

“Zeg schat…… schenk je me nog even een kopje koffie in voordat de jongens komen” zei Frank tegen me. “Ja zo, maar eerst wil ik nog even je aandacht” en ik ging bij hem op schoot zitten en knuffelde hem uitgebreid. Nog even lekker zoenen. Nog even helemaal voor mij. Ik streelde hem helemaal en betaste nog even zijn heerlijke stevige buik. Frank had nog zo’n heerlijk strakke buik. Zo goed als nieuw. Met een klein streepje haar vanaf de navel naar beneden. En verder naar beneden een heerlijk dikke pik en volle zak, waar ik elke dag mee kon spelen en verwennen. Niks lekkerder als die dikke eikel diep naar binnen zuigen afgewisseld met even zijn zak likken en dan via de schacht weer omhoog. Even de billen kneden en dan het sterretje een beetje plagen.

Ik ging snel de koffie halen, want vandaag was Frank niet van mij. Vandaag zou ik hem delen met drie andere geile jongens. Drie jongens van het platteland en zo geil als jonge jongens kunnen zijn met een volle zak. De drie jongens kenden elkaar al een poosje en ik had ze voor Frank gevonden, Op een dag had ik wat zitten rondkijken op de diverse sites en had toen een leuke jongen gezien in een boerenschuur. Bij zijn profiel stonden twee andere jongens die hij kende en na wat doorlezen van het profiel zag ik dat ze regelmatig met z’n drieën op pad gingen. Ik was zo geil als ik weet niet wat geworden bij de gedachte aan die jongens samen met Frank. Ik had de jongens aan Frank laten zien en Frnk was gelijk om. Ik voelde zijn pik knetterhard worden in zijn broek. Dat was een goed teken. Ik had dus een goede beurt gemaakt bij hem en die avond hadden we weer eens enorme geile seks samen.

Ik had de jongen een berichtje gestuurd of hij zin had om met de andere twee samen te daten met Frank en dat ik voornamelijk zou toekijken en wat hand en span diensten zou verlenen. De jongen reageerde vrij snel en hij had met de andere twee overlegd en het leek hun wel enorm geil zo’n date. Omdat ik hem in een boerenschuur had gezien in overall en laarzen vroeg ik hem of ze het ook geil vonden om te daten met een overall en laarzen aan. De jongen mailde al snel terug dat ze dat met z’n drieën ook altijd bij elkaar deden en het dus erg geil zouden vinden om dat te doen. Wij moesten dan ook een overall en laarzen aan doen. Frank en ik hadden al dagen voorpret en hadden allebei inmiddels een volle zak.

We hadden onze koffie op en gingen samen nog even spoelen en douchen voordat de jongens zouden komen. Altijd lekker samen douchen en elkaar goed schoon boenen voor een date. En natuurlijk elkaar wat opgeilen. Deze keer zou het met drie boerenjongens zijn en dat hadden we nog nooit gedaan. Ik had al dagen van tevoren Frank zijn kontje wat opgerekt met dildo’s zodat hij wel wat kon hebben. Bij het douchen voelde ik al wel dat ik zonder probleem 3 vingers naar binnen kon duwen en even later ook een vierde. Dat moest goed gaan. Wij trokken ook een overall en laarzen aan met gaten op de juiste plekken en nu was het afwachten. Ik zag bij Frank al een natte plek in zijn kruis.


Het duurde maar even of de bel ging. Ik deed open en zag drie jongemannen. Ze waren beslist beneden de dertig. Alle drie een overall en laarzen aan. Ze waren samen in een auto gekomen. Peet was een mooie slanke jongen met bruine ogen en donker haar en stevige armspieren. Axel was wat steviger en ietsje kleiner en had ook bruine ogen en pikzwart haar. En Ton was het grootst en was blond met blauwe ogen. Alle drie zagen ze er prima uit en de foto’s waren dus echt geweest. Alle drie gaven ze gelijk Frank een knuffel en grepen ze naar zijn kontje en pik. Ik kreeg een vluchtige kus en een bedankje dat ze Frank van mij mochten lenen. Het waren echt boerenzonen en dus niet alleen voor het seksspel. Ze woonden alle drie niet ver bij elkaar vandaan en hadden een paar jaar geleden ontdekt dat ze op mannen vielen. En daarna ook nog geëxperimenteerd met elkaar en samen ook met anderen. Zo te horen waren ze al een ervaren stelletje. Ze zagen er leuk uit en waren ook gezellige praters. Maar daar kwamen ze niet voor.

Ik had het speellaken op bed gelegd zodat we onze gang konden gaan. Ik ging eerst maar eens zitten en kijken wat er ging gebeuren. Alle drie vielen ze als hongerige wolven op Frank aan en er werd geknuffeld, gezoend, getongd en elkaar overal betast alsof ik er niet bij was. Tja en toen werden alle pikken tevoorschijn gehaald. Mooie exemplaren met een dikke zak. Ze waren alle drie getrimd en zagen er keurig uit. Ton zei ineens dat ze niet te snel wilden en dat het misschien nog geil was om eerst even wat te drinken en een filmpje te bekijken ondertussen. Hij had zelf een dvd meegenomen. Ik schonk wat drinken in en Ton had al snel de dvd aan de praat. Ton ging bij Frank op schoot zitten en Axel en Peet links en rechts van hem op de bank. Frank is niet zo van de filmpjes, maar was afgeleid doordat de jongen om de beurt wat met hem vrijden en hem overal zaten te betasten en strelen. Op de film waren twee jongens in een weiland elkaar aan het zoenen en ondertussen ook aan het uitkleden.


Er lag al een kleed klaar en ze gingen elkaar in standje 69 pijpen. Het duurde maar even of er werd doggystyle geneukt. De jongens op de bank hadden inmiddels hun interesse in de video verloren en waren helemaal geconcentreerd op Frank. Drinken op en naar bed maar weer. Frank in het middelpunt van het stel met de benen in de lucht. Ton zat zijn kontje te likken, Axel zijn pik en ballen en Peet lag met hem te tongen. Mijn pik stond keihard vooruit en drupte van geiligheid bij het zien van hoe Frank de aandacht kreeg van die drie boeren zonen. Opeens kwam Ton voor mij staan. “Likken jij, lik mijn laars kletsnat” en hij hield zijn linkerlaars voor mij en ik moest hem goed natlikken aan de zool en voet. Dat is geen straf voor mij en ik werd nog geiler dan ik al was.Toen het hem naar de zin was veegde hij nog even het geil van mijn pik mee aan de laars en ging op bed boven Frank staan. Peet zat inmiddels aan de bovenkant van Frank en had zijn pik bij Frank in de mond hangen en Axel had een paar vingers in Frank zijn kont en was bezig om die op te rekken. Ton hield zich aan de balken van het plafond vast en begon Frank zijn pik en zak met zijn natte laars te berijden. Frank zijn pik was inmiddels op volle sterkte en ik zag hoe zijn eikel enorm opzwol en paarsrood werd. Hij kronkelde van geiligheid. Alle drie keken ook toe hoe Frank zijn pik werd bewerkt door Ton, maar gingen ook door met het kontje oprekken en zich laten pijpen. Mijn pik bleef maar lekken van geiligheid.

Ton stapte van bed af en zei “schoonlikken die laars” en ik gaf me daar gewillig aan over en genoot van dat heerlijke rubber die Frank zijn pik had bewerkt. Mijn pik drupte van geiligheid en Ton had dat natuurlijk gezien. Hij ging zo op mijn pik zitten met zijn gezicht naar me toe. Een heerlijk strak, warm holletje omsloot mijn pik. En Ton fluisterde in mij oor “zo, geniet je een beetje van wat wij met jouw Frank doen? Ik ga me nu even inrijden op jouw pik en dat die lekkere grote pik van Frank berijden. Die heerlijk dikke eikel naar binnen laten glijden nadat jij mijn neukhol hebt volgespoten met jouw zaad”.


Op de achtergrond hoorde ik Frank en de andere twee geile geluiden maken terwijl Ton mij bereed als een volleerde ruiter. Op en neer en vlak voordat mijn eikel bij zijn kringspier kwam even flink knijpen. Het duurde dan ook maar even of ik spoot mijn lading diep in hem af. Ton kroop van mij af en sprong daarna direct op Frank zijn dikke omhoogstaande pik. Frank zijn benen omhoog en Axel had inmiddels zijn pik in Frank zijn kontje laten glijden. Peet kwam op mij af en veegde mijn nadruppels zaad met een laars van mijn pik. “Schoonlikken en goed goed natlikken die laars” was het commando. Op de achtergrond hoorde ik inmiddels een enorm gekreun. Toen Peet het genoeg vond kon ik weer zien wat er met Frank gebeurde. Ton spoot zijn lading over Frank zijn buik en Axel spoot zijn lading met een hoop gegrom in Frank zijn kontje. Toen Axel zijn pik terugtrok ving Peet het zaad uit Frank zijn kontje op met zijn laars en ging nu op bed staan boven Frank. Ton was er inmiddels van Frank zijn pik afgegaan en beide jongen keken toe hoe Peet met zijn laars het zaad van Axel en Ton met zijn laars over Frank zijn buik uitsmeerde en daarna Frank zijn pik liet glibberen onder zijn laars over al dat zaad. Frank genoot hier kreunend van en het duurde maar even of hij spoot zijn lading bij de rest onder Peet zijn laars.

Peet sprong weer van bed en commandeerde mij weer zijn laars schoon te likken. Heerlijk zo’n natte glibberige rubberen laars af te likken. Aan het soppende geluid te horen was Peet zijn pik aan het aftrekken. Ineens trok hij zijn laars terug en duwde zijn pik in mijn mond. Een flinke lading zaad spoot met stralen naar binnen. Hij duwde mijn gezicht tegen zijn buik zodat zijn pik tot aan zijn ballen in mijn mond zat en de laatste druppels eruit geperst werden. Deze jongens waren echt een stel geile vol jongemannen hormonen zittende boeren zonen.


Ineens zei Ton : “Zo jongens, nu heeft Frank zijn deel gehad. Volgens mij hebben we nog wat anders over voor hem”. En Ton pakte me bij de hand en nam me mee naar de badkamer. “We hebben ergens gelezen dat jij ook een geile pisslet kunt zijn” Hij liet een klein straaltje [is over zijn laarzen lopen en beval mij dat op te likken. Axel en Peet deden hetzelfde. Heerlijk om die glibberige volgepiste rubberlaarzen te likken. Onder het likken van Peet zijn laarzen voelde ik ineens een warme straal bij mijn overall inlopen. Blijkbaar kon Axel het niet meer ophouden en piste me helemaal onder. Daarna kwam de tweede lading van Ton helemaal over me heen. Alles werd volgepist en ik was zeiknat. Peet duwde zijn pik in mijn mond en liet de rest in mijn mond lopen. “Opdrinken geile pisslet” Peet liet het met scheutjes naar binnen lopen zodat de andere jongens ook konden genieten van dit pisspelletje. Omdat ik hier zo geil van werd ging Axel nog met een laars over mijn pik rijden. En net toen Peet klaar was met pissen kwam ik nog een keer klaar over Axel zijn laars. Helemaal uitgeblust was ik.

Ik ging met overall en laarzen aan onder een hete douche om bij te trekken. Wat een date was dit geweest.

3525 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.