Facebook IV

Geplaatst door: carlocoen op 25-10-23

Even later stonden we vrolijk pratend te kokkerellen in de keuken. We hadden geen moeite genomen ons aan te kleden maar aangezien Anton me gevraagd had om de vis te bakken, kreeg ik een schort aangemeten.

´Staat je goed´, zei Anton knipogend terwijl hij me een glas wijn inschonk. ´Ga je straks ook zo Jeroen ontvangen?´

´Jeroen? Is dat zijn naam?´

Tegelijkertijd klonk de ringtone van een inkomend bericht. ´

Als je het over de duivel hebt´, zei Anton en hij pakte zijn mobiel van de keukentafel.

´Klokslag negen bij je. Zin in je!´ las hij voor terwijl hij achter mij ging staan en zijn blote lijf tegen me aandrukte.

Geil glimlachend draaide ik mijn hoofd naar hem toe en gaf hem een kus. ´Mooi!...maar weet die Jeroen dat ik er ook ben?´

´Nee, dat is een verrassing´, zei hij terwijl hij zijn kruis verleideijk tegen mijn billen wreef. ´Lijkt me spannend om te zien hoe hij reageert...dat we hem samen verleiden tot een trio...´

´Heb je al een idee hoe we dat gaan aanpakken?´

Knabbelend aan mijn oorlel nam Anton even de tijd om na te denken.

´...Wat denk je ervan als ik niets over jou vertel, dat jij op de slaapkamer blijft en ik hem zeg dat ik een verrassing voor hem heb en hem dan geblinddoekt naar boven voer...´

Kennelijk vond hij het een opwindende gedachte want ik voelde hoe zijn pik zich oprichtte en verlangend tegen mijn bilspleet aan schuurde. Een geile rilling trok door mijn lichaam terwijl ik me mee liet voeren in zijn fantasie.

´En boven zit ik op jullie te wachten en dan ga jij hem voor me uitkleden.´

´Precies´,  siste Carlo terwijl zijn hand onder mijn schort gleed en hij mijn pik begon te kneden. ´Ik ga hem helemaal opgeilen terwijl jij stil toekijkt...tot ik het signaal geef dat je er bij kan komen. Goed idee?´

´Heerlijk idee´, fluisterde ik. ´Lijkt me echt geil om jullie bezig te zien...dat jij...Shit!´ Verder kwam ik niet want er sloeg een zwarte walm ons tegemoet vanuit de pan. De vis was duidelijk aan het aanbakken.

Lachend duwde ik Anton van me af. ´Deze kok heeft ruimte nodig. Ga jij maar de tafel dekken of zoiets en laat mij maar begaan. Over een kwartiertje eten we´.

Na de maaltijd besloten we snel nog een opfrisdouche te nemen. Terwijl Anton mijn lichaam inzeepte nam hij nog even het plan door. ´Ik doe dadelijk helemaal naakt open en als ik hem genoeg opgegeild heb, ga ik hem blinddoeken. Er hangt trouwens een grote spiegel in het trappegat dus als je op de gang staat, kan je precies zien wat ik uitspook in de hal. Dan neem ik hem mee naar boven en jij zorgt ervoor dat je muisstil in de stoel naast het bed zit. Dan zit je eerste klas voor de voorstelling,´ voegde hij er aan toe met een vette knipoog.

Geil wreef ik mijn spekgladde huid tegen hem aan maar tegelijkertijd voelde ik me toch nerveus worden. ´Weet je zeker dat we elkaar leuk gaan vinden? Denk je niet dat hij gillend weg rent als hij opeens een andere hand voelt?´

Lachend pakte Anton mijn billen stevig vast. ´We gaan hem helemaal gek maken...en mocht hij toch weg rennen, dan hebben we altijd elkaar nog. Da´s ook niet slecht, toch? Maar nu de douche uit want hij kan zo komen.´

We hadden ons nog niet afgedroogd of de bel ging. Anton gaf me nog een laatste kus, griste snel nog een blinddoek uit het nachtkastje en holde toen naar beneden om open te doen. Met hevig kloppend hart liep ik de half duistere gang op en positioneerde me zo dat ik via de spiegel in het trappegat goed kon zien wat er beneden gebeurde.

´Wow...da´s een mooie verrassing!´, hoorde ik Jeroen uitroepen terwijl hij verbaasd naar Anton´s naakte verschijning in de deuropening keek.

´Je sms´te dat je zin had...Nou ik ook lekker ding. Kom binnen.´

Jeroen liet er geen gras over groeien en nam Anton meteen in zijn armen waarna ze gepassioneerd begonnen te zoenen. Verlekkerd keek ik toe. Ik kon Jeroens gezicht niet goed ontwaren maar hij was in ieder geval lang en slank met een mooie bos haar, precies het type waar ik op viel.

Inmiddels had Anton Jeroen tegen de muur gedrukt en kronkelde hij zijn naakte lijf hoerig tegen hem aan terwijl hij verhit zijn blouse los knoopte. Even kruisten onze blikken elkaar via de spiegel; Zonder dat Jeroen het merkte, gaf hij mij een vette knipoog waarna hij geil zijn tong liet gaan over Jeroen´s ontblote torso en met smakkende geluiden aan zijn tepels begon te zuigen.

Jeroen slaakte een geile kreun en maakte aanstalte om zijn broek los te knopen maar Anton hield hem tegen. ´Niet te snel jongen...ik heb eerst nog een verrassing voor je.´

´Nog een verrassing? Wat heb je nog meer voor me in petto?´

´Wil je het weten?´

´Weten en voelen´, zuchtte Jeroen. ´I´m all yours.´

´Dan moet ik je eerst blinddoeken, OK? Anton wachtte het antwoord niet af en pakte de blinddoek op waarna hij hem om Jeroens ogen bond. Daarna viste hij snel een paar leren polsbanden uit een la en bond ze behendig om Jeroens polsen.

´Spannend´, zuchtte Jeroen. ´Wat ga je met me doen?´

´Dat ga je zo merken. Kleed je nu helemaal uit en dan neem ik je mee naar boven.´

Even keek ik nog toe hoe Jeroen gehoorzaam zijn kleren uit trok en toen ging ik snel terug naar de slaapkamer waar ik me op de stoel installeerde. Een paar tellen later leidde Anton Jeroen de kamer in en liet hem halt houden op 2 meter afstand van mijn stoel.

Terwijl hij mij een triomfantelijke grijns gaf, pakte hij een fles baby olie en goot hij wat stralen uit over Jeroen´s onbehaarde lijf. Daarna ging hij achter hem staan en liet hij zijn handen sensueel over zijn torso glijden dat meteen verlokkend begon te glanzen, als een oorlogstrofee die eerst nog opgepoetst werd alvorens het aan mij te schenken.

Al snel begon hij ook Jeroen´s pik te strelen die onder de aanrakingen steeds groter werd tot hij in volle glorie volledig stijf overeind stond. Anton had niets te veel gezegd: gebiologeerd keek ik naar het enorme gevaarte dat uitnodigend mijn kant uit priemde en als vanzelf liet ik mijn tong over mijn lippen gaan. Anton zag het en gooide nog wat olie op het vuur door de voorhuid een aantal malen langzaam helemaal naar beneden te stropen zodat Jeroen´s glanzende eikel geheel vrij kwam te liggen, smekend om als een ijsje afgelikt te worden.

Zachtjes begon ik mezelf af te trekken terwijl Anton door ging ons op te geilen.  Hij gebood Jeroen zijn handen in zijn nek te vouwen en liet zich toen op zijn knieën voor hem zakken. Bronstig begon hij zijn gezicht tegen zijn pik te wrijven, net zo lang tot hij zich niet meer kon beheersen en hij grommend van genot Jeroen´s eikel tussen zijn lippen zoog. Terwijl hij mij indringend aankeek , begon hij hem te pijpen, eerst rustig en verkennend maar al spoedig gulzig en steeds dieper.

Jeroen begon amechtig te kreunen van genot en ik moest op mijn hand bijten om niet hetzelfde te doen.  Botergeil staarde ik naar zijn uitgerekte, glanzende torso dat steeds wellustiger begon te kronkelen terwijl hij zijn enorme pik soppend in Anton´s keel op en neer liet gaan. Net toen ik het niet meer uithield en me van mijn stoel wilde laten zakken om ook aan het feest deel te nemen, nam Anton weer het initiatief.  Resoluut stond hij op en trok hij even venijnig aan Jeroen´s tepels.

´Vind je lekker hè?´ siste hij in Jeroen´s oor terwijl deze naar adem hapte. ´Wacht maar, dan zal je dit ook wel lekker vinden.´

Snel griste hij een tepelklem kettingkje uit het nachtkastje en bevestigde het zonder verdere omhaal aan Jeroen´s tepels waarna deze meteen amechtig begon te kreunen.

´Nu zie je eruit als een volleerd sexslaafje´, fluisterde Anton geil terwijl hij tevreden het resultaat bekeek. ´Volgens mij ben je klaar voor de volgende ronde´. Hij liet nog even zijn tong over Jeroen´s gepijnigde tepels gaan en beval hem toen op het bed te gaan knielen, zonder zich om te draaien.

Op de tast kroop Jeroen achterstevoren het bed op en wachtte hij gespannen verdere instructies af. Zijn pik stond nog steeds recht overeind en zwiepte vervaarlijk op en neer, op zoek naar actie. Ondertussen had Anton weer een greep in het nachtkastje gedaan en een stuk touw gepakt dat hij over een balk in het plafond trok. Daarna gebood hij Jeroen zijn handen omhoog te steken en knoopte hij de uiteindes van het touw vast aan zijn polsbanden zodat hij geen kant meer op kon.

´Zo, nu ben je helemaal van mij´, fluisterde Anton weer terwijl hij Jeroen´s hoofd zover als de touwen het toelieten naar beneden duwde. ´Pijp me ´.

 

Jeroen´s bovenlichaam hing nu in een hoek van 45 graden boven de rand van het bed en zijn hoofd bevond zich precies op kruishoogte. Hij opende zijn mond en stak verlangend zijn tong uit, op zoek naar Anton´s pik. Anton echter had ondertussen geruisloos een stap opzij gezet en gebaarde mij om op te staan. Ik snapte de bedoeling: eindelijk zou ik ook aan de beurt komen! Een paar seconden later schoof ik mijn harde pik in Jeroen´s mond die niets vermoedend er meteen gretig aan begon te zuigen.

Anton gaf me een samenzweerderige glimlach en trok mijn hoofd naar zich toe voor een lome tongkus terwijl de tong van Jeroen vakkundig mijn pik bewerkte. Zijn melkende mond maakte me al snel helemaal gek en opgegeild als ik was door de voorafgaande show, duurde het niet lang of ik stond op springen. Anton merkte het en duwde me zachtjes maar beslist opzij. ´Nog niet´, zeiden zijn ogen en met een hoofdwenk gebaarde hij mij om weer te gaan zitten waarna hij het heft weer in handen nam.

´Nu ga ik je nemen lekker ding,´fluisterde hij tegen Jeroen. `...Met mijn nat gepijpte pik in jouw nat gelikte kontje...Wil je dat ik je kontje lik? ´ Hij wachtte het antwoord niet af en kroop achter hem op bed waarna hij zijn gezicht tussen zijn billen begroef.

´Ooh ja, daar ja...zooo lekker´, siste Jeroen terwijl hij hoerig zijn kontje op en neer bewoog. Wee van geilheid ging hij met zijn volle gewicht aan de boeien hangen en gaf hij zich helemaal over aan de tong van Anton die soppend op en neer ging in zijn sterretje. Al snel zag ik hoe zijn pik begon te stuiptrekken terwijl er dikke druppels kristalhelder voorvocht uit zijn paars aangelopen eikel gutsten. Verlekkerd trok ik me af op het tafereel –dit was beter dan de geilste porno die ik ooit had gezien en ik moest alle zelfbeheersing bij elkaar rapen om niet naar hem toe te gaan en zijn van genot vertrokken gezicht helemaal onder te spuiten...

Gelukkig was de redding nabij. Anton richtte zich op en terwijl hij zijn pik een paar maal heen en weer liet glijden tussen Jeroen´s natgelikte bilnaad, gebaarde hij me dat ik weer op moest staan.

´Ben je er klaar voor jongen?´, vroeg hij Jeroen met omfloerste stem.

´Neuk me`, hijgde Jeroen. ´Vul me op met die geile pik van je.´

Hij had niet door dat ik vlak voor hem stond, geconcentreerd als hij was op Anton´s paal die tegen zijn kontgaatje aan pookte en langzaam bij hem naar binnen drong. Zijn mond was wijd open gesperd, klaar om bezeten te worden maar ik durfde mijn pik niet zomaar naar binnen te steken, bang dat hij van schrik misschien zou bijten... In plaats daarvan streek ik met mijn natte eikel over zijn wangen.

Jeroen besefte meteen dat er nog iemand anders in de kamer was en reageerde als door een wesp gestoken. ´Fuck, wie is dat?!´, riep hij verschrikt terwijl hij wild heen en weer bewoog met zijn hoofd in een poging zijn blinddoek af te schudden.

´Dát...is je verrassing jongen,´siste Anton terwijl hij Jeroen een paar klappen op zijn billen gaf om hem tot bedaren te brengen. ´Wees maar lief voor je verrassing, dan is hij misschien ook lief voor jou.´

Weer streek ik met mijn pik over zijn wangen en na een korte aarzeling opende Jeroen zijn mond en begon hij mij gewillig af te zuigen. Anton gaf me even weer zijn triomfantelijk grijns maar zijn gezicht vertrok al snel in een geile grimas toen zijn pik voorbij  Jeroen´s kringspier gleed.

´Dat vind je lekker toch?...Genomen te worden door 2 hete pikken tegelijkertijd´, hijgde hij hitsig terwijl hij hem stevig begon te berijden. Jeroen kon slechts kermende geluiden maken die gesmoord werden door mijn pik die inmiddels diep in zijn zuigende mond aan het soppen was. Het duurde niet lang of ik voelde ik het orgasme weer aan komen stormen, vanuit de toppen van mijn tenen en onhoudbaar ditmaal. Hevig met mijn handen door zijn haar klauwend, spoot ik met een harde brul mijn lading in zijn keel en bleef ik tegen hem aan schokken tot ik me uitgeput op mijn knieën liet vallen.

Jeroen´s aanhoudende gekerm bracht me al snel bij mijn positieven. Geil keek ik toe hoe mijn zaad langs zijn mondhoeken naar beneden sijpelde terwijl hij nog steeds stevig werd genomen. Zijn enorme pik zwiepte op en neer bij iedere stoot van Anton en verlangend boog ik me voorover om hem tussen mijn lippen te vangen. Zijn eikel was als een grote rijpe vrucht barstensvol zaad waar ik verlangend aan begon te zuigen en een tel later was het al zover.

´Kom maar lekker ding´, bedacht ik nog terwijl de eerste spermastralen in mijn mond spatten. ´Kom maar, geef het allemaal aan mij.´ Daarna liet ik me verdrinken in zijn zaad dat in grote hoeveelheden uit zijn sidderende lichaam vloeide en zich kolkend een weg baande in mijn keelgat.

Hevig door mijn neus ademend, reikte ik ondertussen naar Anton´s ballen en begon ik ze stevig te kneden. Ik bedacht nog dat ik de kostbare lading van zijn volle zaadkamers ook graag in mijn mond zou willen hebben maar het was al te laat; Op hetzelfde moment begon hij onder luid gekerm zijn zaad in Jeroen´s kontje te pompen. Zonder ophouden bleef hij tegen hem aangolven tot hij zich volledig verzadigd en uitgeput op het bed liet vallen.

Een tijdje lagen we amechtig hijgend bij te komen terwijl er af en toe nog een naschok door ons lichaam joeg. Ik sloot mijn ogen en snoof de geur op van sex die als een bedwelmend parfum in de kamer hing. Loom liet ik mijn vingers over mijn lijf gaan en al snel merkte ik dat mijn huid nog steeds helemaal geërotiseerd aanvoelde. Als het aan mij lag, waren we nog lang niet klaar...

´Lekkere verrassing?´, hoorde ik plots Anton fluisteren. Ik keek op en zag dat hij het tegen Jeroen had die nog steeds geblinddoekt in de boeien hing.

´Super geil´, zuchtte Jeroen.

´Wil je je verrassing zien?´

Hij wachtte het antwoord niet af en stond op om Jeroen´s polsbanden los te maken. Daarna trok hij mij omhoog en verwijderde hij de blinddoek van Jeroen´s gezicht.

´Carlo meet Jeroen. Jeroen meet Carlo´, zei Anton met een grote glimlach

Jeroen moest even wennen aan het licht maar al snel liet hij een goedkeurende blik over mij heen glijden. ´Niet alleen een lekkere- maar ook nog eens een mooie verrassing´, zei hij terwijl hij zijn hand uitstak. ´Aangenaam.´

 ´Insgelijks, maar zijn we het stadium van formeel kennis maken al niet voorbij?´

´Altijd beleefd blijven´, antwoordde Jeroen met een brede glimlach. ´Maar vertel, waar kom jij zo opeens vandaan?´

´Da´s een lang verhaal,´ antwoordde Anton voor mij. ´Laat me eerst wat gintonics maken voor iedereen en dan kunnen jullie alvast bijpraten.´

Wordt vervolgd- maar ik weet nog niet hoe. Als iemand wensen heeft of mee wil schrijven, hoor ik het graag

1113 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.