Hochdrück bij Pullermanns in Keulen

Geplaatst door: kinky-pisgay op 25-10-23

De vrijdagavond was al erg succesvol in Pullermanns, op de toiletten heb ik van menig kerel hun pis gedronken zoals te lezen was in mijn vorige verhaal over Pullermanns. De volgende dag ben ik met mijn auto naar Remagen gereden om daar de restanten van die Brücke von Remagen te zien. Deze brug was in de Tweede Wereldoorlog van cruciaal belang, er is zelfs een film over gemaakt. Nadat ik terug in het hotel was, heb ik een paar pilsjes gedronken en ben ik nog even de stad in gegaan. Na wat gedronken te hebben in een gay-kroegje tegenover het hotel ben ik terug gegaan naar het hotel, heb mij opgefrist en terug naar Pullermanns gegaan. Eerst lekker rustig aan de bar zitten om wat te drinken, wat gesprekken aan te gaan, daarna beetje cruisen door de club, paar pikken klaar gezogen en vervolgens rond 1 uur ’s nachts terug naar het hotel gegaan.


De volgende middag om 14:00 uur was het dus zo ver; Hochdrück-Mittag. Bij binnenkomst werd mij gevraagd of ik ooit eerder op dergelijke middag aanwezig ben geweest, wat ik ontkennend moest beantwoorden.  De man achter de bar legde mij uit hoe of alles in zijn werk ging wat betreft de consumptie’s en betaling. Na zijn uitleg heb ik een plaatsje aan de bar gezocht en mij een alcohol-vrije pilsje besteld, ik moest immers diezelfde dag nog terug naar huis rijden. Na twee pilsjes te hebben genuttigd ging ik de tent door opzoek naar geile kerels. Ik vond er onmiddellijk een groepje in het pikdonkere gedeelte, volgens mij waren het er minstens 3 kerels, ik nam een snuif poppers, ging door mijn knieën en nam de eerste de beste pik in mijn mond die ik te pakken kon krijgen en dat was een flinke lul. De man kreunde het uit van genot, onmiddellijk werd mij  tweede lul tegen mijn gezicht gedrukt, ik nam het in mijn handen om het vervolgens in mijn mond te nemen, ook deze man kreunde luid. Een andere man vroeg mij om poppers, wat ik hem onder het pijpen door overhandigde, het flesje ging de groep mannen rond. Ik zat te wachten op mijn eerste lading pis die ik zou ontvangen, dit gebeurde echter niet. Na zo’n half uur vond ik het wel mooi geweest en ging opzoek naar andere kerels. Een drietal kerels lag op een bed met elkaar te neuken en te pijpen, terwijl ik aan kom lopen, trekt iemand zijn pik uit de man z’n volgespoten kontje en loopt terug richting de bar. Ik ga op mijn knieën en ik rim zijn volgespoten kontje, langzaam perst hij het zaad uit zijn kontje en het zaad loopt langzaam mijn mond in. Kreunend van geilheid laat ik het in mijn mondje lopen en slik het langzaam door. Ik sta op en loop naar de toiletten, daar staat een groepje mannen te roken en er ligt een iemand met een trechter in zijn mond op de vloer van de toiletten.


Een van de mannen gaat boven de trechter staan en pist in de trechter, ik maak van de gelegenheid gebruik om ook een flink gedeelte van zijn straal op te vangen en het smaakt mij heerlijk. Een tweede man laat zijn pis via mijn mond in de trechter lopen, wow… dit is wel heel erg geil ook. Nadat hij is uitgepist loopt een 3e man naar de pisbakken en begint te pissen en net als vrijdagavond pak ik de pissende pik in mijn hand en richt het op mijn mond. Zodra hij is uitgepist, loop ik terug naar de bar en bestel mij nog een pilsje. Ik doe daarna nog een paar keer mijn rondje en na een stuk of wat pikken te hebben gepijpt zie ik dat het al half zes is en wordt het voor mij de hoogste tijd om terug naar huis te rijden, immers… mijn wekker is meedogenloos op de vroege maandagochtend. Morgenavond (26 oktober) ga ik naar Dirty Dicks in Amsterdam om daar de Golden Shower Party bij te wonen, ook hiervan zal ik verslag gaan uitbrengen. 

1484 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.