Het werd zo geil.

Geplaatst door: dennygay op 27-10-23

Ik rij op mijn mountainbike het terrein van de sauna op, er staan wat mannen voor de ingang te wachten tot de sauna om 12 open gaat. Ik zet mijn fiets in de stalling en loop naar de deur en ga bij de ander  staan. Er komen nog wat auto's het terrein op rijden en ik hoor de zoemer van de deur en gelijk stappen de mannen naar de deur ik sluit aan en als ik bij de deur kom voel ik een hand op mijn billen wrijven en de gast achter me zegt strak broekje en ik hoor andere lachen. Wachtend op de mannen vöor me die bij het loketje een bandje, handdoek en een muntje voor de locker krijgen na dat ze betaald hadden. Kwam de man achter me dichter tegen mijn aan staan en drukte zijn onder lijf tegen mijn billen aan en fluisterde in mijn oor dat we later wel verder zouden gaan. Ik was aan de beurt en de man achter de tralies begroete me ik kreeg een handdoek en een bandje maar voor ik kon betalen zei de man achter me dat we samen waren en betaalde de intree.
Voor ik iets kon zeggen duwde hij me naar de deur van de kleedkamer en toen we voor het apparaat stonden waar het muntje in moest zei hij mij een code in te geven en een kluisje te kiezen.
We liepen er heen en ik ontkleden me, hing mijn fiets pakje in de locker en wachtte tot hij ook klaar was voor ik naar de douche liep. Ik nam mijn spullen mee om op de wc me te spoelen. Toen ik klaar was en mijn spullen terug had gedaan in de locker zat hij te wachten in het voeten badje, hij stond op en samen liepen we naar de stoomcabine met het grote stenen bed.

Er waren al een paar man binnen die met elkaar bezig waren ik ging op de rand van het bed zitten en hij kwam naast me zitten en kuste me en zei ik ben Cor en begon me te tongen. Zijn handen zochten mijn tepels en knepen er heerlijk in, Ik liet mijn hand naar zijn pik zoeken en begon er aan te trekken toen bukte ik me en begon hem te pijpen Hij liet zich achter over zakken en ging op het bed liggen, ik ging op mijn knieen tussen zijn benen zitten en pijpte hem verder. Hij had een heerlijke pik die ik lekker zat te verwennen, toen ik een tong tussen mijn billen voelde en iemand er een vinger in stak en me lekker vingerde ik ging op Cor liggen en begon met hem te tongen.
Trok mijn benen op langs zijn buik en zat op zijn buik, de gast die achter me zat nam Cor zijn pik en trok die tussen mijn billen op en neer, ik ging iets om hoog waar door zijn pik voor mijn kutje kwam.
Cor kwam met zijn buik om hoog en drukte zijn pik naar binnen, ik ging op en neer waar door zijn pik heerlijk in me verdween. Iemand ging naast me zitten en bood zijn pik aan en ik pijpte hem. Na een tijdje werd het me te heet en ging ik van het bed af, wou mijn slippers aan doen toen Cor al achter me stond me bij mijn tepels pakte en zijn pik in me ramde en me tegen de muur drukte en me verder neukte.
Hij trok me terug en ging op de rand van het bed zitten en trok me op schoot zijn pik verdween zo in mijn kut, ik ging zitten wippen "heerlijk" maar hielt het niet meer met die hitte en zei tegen Cor dat ik ging douche en op het grote bed boven ging liggen. En liep de stoomcabine uit.
Na het douche ging ik naar boven en liep naar achteren in de hoek van de sling en smeerde mijn kutje in met glijmiddel en ging op mijn buik op mijn handdoek op het grote bed liggen met mijn billen naar de ingang. Ik lag nog maar net toen ik handen van mijn voeten naar mijn billen voelde gaan en iemand tussen. mijn benen kwam zitten, In de veronderstelling dat het Cor was,  drukte ik mijn kutje omhoog, ik kreeg een flesje met poppers in mijn handen gedrukt, ik snoof er een paar keer aan. Toen dit begon te werken voelde ik een pik naar binnen komen en werd ik geneukt.
De neuker kwam klaar en verdween, kort daarna voelde ik weer handen op mijn benen en kusjes op mijn billen en ging iemand op mijn rug liggen en kuste me in mijn nek, ik draaide me hoofd om en zag dat het Cor was. Hij vroeg of hij me met of zonder mocht neuken (dit snapte ik niet echt, hij was in de stoomcabine toch al in me geweest hihi). Ik kuste hem op zijn mond en zei wat jij wil. Hij drukte zijn pik tegen mijn kut en ging gelijk naar binnen.
En begon heerlijk met lange stoten te neuken. Na een tijdje draaide ik me om en drukte hem op zijn rug en ging met mijn mond naar zijn pik en pijpte hem likte aan zijn ballen en ging weer op hem zitten nam zijn pik met mijn hand vast en drukte deze tussen mijn billen en ging iets om hoog zodat hij voor mijn gaatje kwam en liet me toen over zijn pik zakken en begon hem te berijden, hij nam mijn tepels en maakte me daar mee zo geil.dat ik heftig te keer ging  tot hij me om duwde en ik op handen en knieen moest gaan zitten en hij achter me kwam, zijn pik weer naar binnen drukte en me geweldig neukte op eens riep hij dat hij ging komen en of hij in me mocht komen en spoot toen zijn zak leeg mmmm.
Hij ging liggen en ik nam zijn lul in mijn mond en sabbelde er lekker op waarna ik op hem ging liggen en begonnen we te tongen en vrijen. Daarna gingen we douche en wat drinken beneden aan de bar.
Daarna ging Cor naar de sauna en ik even zwemmen. Toen ik het water uit kwam zag ik Cor nergens en ben ik naar boven gegaan. ik liep eerst de darkroom in waar ik tegen wat kerels aan botste en wat handen die mijn lijf aftastte , tot ik een grote lul in mijn hand voelde en gelijk bukte om deze te pijpen wow wat een grote dikke pik was dat hihi. Er zaten vingers aan mijn kut die ik gelukkig goed had in gesmeerd met glijmiddel. Daarom werd er geil met mijn gaatje gespeeld mmmm, de pik die ik pijpte kwam klaar en spoot de helft in mijn mond en de rest tegen mijn kin.
Ik stond op en zei dat ik even moest rusten op het grote bed ( hihihi) en vertrok uit de darkroom. Gelijk liep ik naar achter waar de ruimte is met de grote sling en de kamer met het brede bed. Er lagen al 2 kerels op het bed. 1 van hen pijpte de andere.
Ik nam nog wat glijmiddel en smeer mijn billen er mee in, en buk naar de andere kerel en begin hem te pijpen en kroop op mijn knieen dichter bij,  hij drukt met een hand mijn hoofd verder over zijn lul. Hij liet de ander gast zijn lul uit zijn mond glijden en drukt mijn hoofd naar de andere gast zijn lul die ik gelijk in een hap in mijn mond nam.
De andere man pakt een flesje poppers en nam een paar snuiven en gaf mij het flesje ik liet de lul los en snoof er ook goed aan en gaf het flesje door en dook gruwelijk geil weer op de lul en nam hem diep in mijn bek gelijk komt de andere gast achter me en ramt zijn grote pik in mijn kut en pffft begint gelijk vol te neuken. De pik die ik pijp komt klaar en ook de neuker kreunt dat hij komt en even later trekt hij zijn lul uit me en spuit alles op mijn rug. Hij neemt wat papier maakt mijn rug schoon en de heren verdwenen gelijk.
In neem weer wat glijmiddel voor mijn kutje en ga weer op mijn buik op het bed liggen.
Als ik daar dan zo lig is het heel spannend of er iemand kom. Soms voelt er iemand aan je of krijg je een tik op je billen hihi je hoort ook wat er in andere hokjes naast je gebeurd. Je hoort iemand een condoom open scheuren en dan weet je dat iemand je gaat nemen. Die spanning is heerlijk hihi.

Ik lig al een tijdje op mijn buik en ik hoor van alles maar er gebeurd niets, ik was op het punt om dan maarⁿ te gaan douche en te gaan toen ik handen op mijn enkels voelde en kusjes op mijn benen die steeds hoger gaan tot mijn billen gekust worden.
Handen trekken mijn billen uit elkaar en een tong zoekt zijn weg naar mijn kutje en likt me daar, ik trek mijn billen om hoog zodat hij er beter bij kan en ik voel de tong naar binnen gaan mmmmm. Ik kreun van genot handen trekken mijn heupen om hoog zodat ik op mijn knieen kom te zitten.
De tong verdwijnt en ik voel een pik naar binnen gaan.
Ik kijk om maar wist al dat het Cor was die me heerlijk aan het neuken was, hij stoten heftig zijn paal naar binnen en er weer helemaal uit en er weer vol in mmmm wat was dat geil. Mijn handen speelde met mijn tepels en dat maakte me super geil, ik moet dan geneukt worden en dat deed Cor.
Ik hoorde hem kreunen en hij riep ik kom ik kom voor de 2de keer in je geile kut slet mmm ik kom, en hij spoot weer zijn cum in mijn kut.
Hij liet zijn slap wordende lul uit me floepen en kwam voor me zitten, ik bleef op mijn knieen zitten en voelde zijn cum uit mijn kut lopen. Ik nam zijn lul in mijn mond en likte hem af mmmm. Hij kuste me en zei dat ik moest blijven zitten met mijn kut omhoog  er stonden een aantal kerels bij de ingang en Cor zei tegen iemand dat die zijn gang kon gaan.
Er ging even een duim in mijn kut maar die verdween en toen ging iemand achter me zitten en ik voelde iets tegen mijn kut drukken brrr dat was groot en dik hij ging er niet gelijk in, toen smeerde een hand nog meer glijmiddel op mijn kut en weer drukte het tegen mijn kut en schoot naar binnen oeps (deed wat pijn maar hij zit er in mmmm) de mannen om ons heen vonden het geil terwijl ik door de geile grote pik geneukt werd en Cor met mijn tepels speelde en me kuste ik kreeg tikken op mijn kont en de neuker gromde dat hij ging komen, even later trok hij terug en spoot op mijn rug mmmm.

Cor vroeg of het nog ging, ik knikte. Ok zei hij ik heb er nog een paar voor je en gelijk stoten er iemand zijn pik in mijn kut, hij stoten zo hard dat ik naar voren schoot en tegen Cor zijn lul stoten ik hapte er naar en pijpte hem weer mmm van het toe kijken was hij alweer aardig stijf hihi.
Ik werd door nog 2 andere geneukt.

Toen werd het rustig en stopte ik met pijpen en ging op Cor liggen en nam zijn pik weer tussen mijn billen, o nee zei Cor ik ga niet meer komen. Maar ik ging door en liet me over zijn paal zakken en reed op zijn pik en trok me zelf af vroeg hem om met mijn tepels te spelen en dat deed hij.
Op die manier kwam ik even later heftig klaar en liet me uitgeput en voldaan op Cor vallen en na lekker met hem. getongt te heb zijn we gaan douche en na een drankje aan de bar te hebben gedaan zijn we naar huis gegaan xxx dank.je Cor.

4137 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.