Zeiknat

Geplaatst door: kinky-pisgay op 28-10-23

Het is donderdagmiddag 16:15 uur. Ik stap in mijn auto en rij van werk terug naar huis. Snel onder de douche, dan weer terug in de auto, nog even snel naar de supermarkt om wat te drinken halen voor straks in de trein. Ik red het allemaal op tijd. Om 16:50 uur sta ik op het klein stationnetje nabij mijn woonplaats. In de verte nadert de trein van 17:00 uur, ik hoef maar één keer over te stappen op het station in Groningen. Keurig op tijd kom ik aan op het hoofdstation van Groningen waar ik vervolgens overstap in de trein die mij naar Amsterdam zal brengen. Ik zoek een plaatsje, klap mijn laptop uit en neem een pilsje. Om even na 20:00 uur stopt de trein op Amsterdam CS. Nu uitchecken en vervolgens loop ik naar Hotel ‘The Old Nickel’ die op een steenworp afstand van het CS ligt. In mijn hotelkamer aangekomen kleed ik mij om. Ik heb een leren vest meegenomen afgewerkt met gele biesjes op de mouwen en kragen, verder heb ik een witte jockstrap meegenomen en daarover trek ik een chap aan, ook afgewerkt met gele biezen aan de zijkant. Ik stop twee flesjes poppers in mijn zak en verlaat het hotel. Na ongeveer 200 meter lopen bel ik aan bij Dirty Dicks en onmiddellijk wordt de deur voor mij geopend. Ik doe mijn schoenen uit, trek de spijkerbroek uit die ik over mijn chap had aangetrokken, doe mijn spullen in de tas, die ik vervolgens inlever bij de garderobe. Aan de bar krijg ik een consumptiekaart uitgereikt waar meteen een streepje op wordt genoteerd. Ik bestel een flesje bier en ik zie dat het al best druk is en dat is vroeg want het is net over 20;30 uur. Vlug drink ik mijn flesje bier leeg.


Ik loop naar achteren, net voorbij de gloryholes worden twee mannen in hun kont geneukt, even verderop staan twee mannen te zoenen en elkaar te strelen. Ik loop naar de ruimte waar de meeste pis-acties plaatsvindt.  Een stuk of zes, zeven mannen staan hier, klaar om te pissen of onder gepist te worden. Ik ga op mijn knieën zitten, neem een pik in mijn hand en langzaam laat ik zijn pik in mijn mond verdwijnen. Zachtjes pijp ik hem, ik voel zijn hand achter op mijn hoofd, ik open mijn mond en kijk hem aan, hij pakt zijn pik beet en laat zijn eerste straal pis in mijn mond stromen, ik sluit mijn mond om zijn pik en laat zijn geile, zilte vocht tot mij nemen, supergeil raak ik hiervan. Ik voel een tweede straal pis in mijn gezicht kletteren, ik open mijn ogen, met mijn mond ga ik naar de tweede man en laat mij ook door hem in mijn mond pissen. Ik neem de andere pik in mijn hand en richt het op mijn mond, nu word ik door twee mannen tegelijk in mijn mond gepist. Kreunend van genot onderga ik deze heerlijke gouden monddouche. Nadat de mannen zijn uitgepist, neem ik een flinke snuif poppers en krijg ik opnieuw een pik in mijn mond geduwd. Met neukende bewegingen gaat zijn pik in en uit mijn mond, hij vraagt het poppersflesje van mij, ook hij neemt een paar flinke snuiven, vervolgens trekt hij zijn pik uit mijn mond, richt zijn pik op me en laat zijn pis over mijn lichaam kletteren, Ik neem zijn pissende lul in mijn hand en richt het op mijn mond, met flinke stralen stroomt zijn goudgele vocht mijn mondje binnen. Ik laat mijn mond volstromen met zijn pis, vervolgens probeer ik zoveel mogelijk in te slikken. De man is uitgepist en ik besluit om nog een pilsje te halen aan de bar.


Nog steeds wordt er veelvuldig aangebeld, het belooft weer ontzettend druk te worden. Aan de bar wordt een man gepijpt, zo mooi dat het hier overal kan, ook aan de bar. Nadat ik mijn bier op heb, ga ik naar boven om de darkroom te bezoeken, ik zie een aantal silhouetten, op de tast loop ik door de darkroom, weinig actie volgens mij, dus maar weer naar beneden of daar nog iets lekkers te halen valt. Ik loop naar achteren en zie daar een jongeman op zijn knieën, rondom hem staan vier mannen, als hij mij binnen ziet komen wenkt hij mij, ik kom naast hem zitten en hij begint onmiddellijk met mij te tongen en tongen vind ik ontzettend geil, ik vind het heerlijk om te tongen. Plotseling voel ik een warme straal tegen mijn gezicht, ik probeer het op te vangen met mijn mond, de jongeman naast mij doet hetzelfde, om en om worden we in onze mond gepist, gevolgd door een pistongzoen. Een tweede, derde en vierde pisstraal volgt en wij proberen zoveel mogelijk op te vangen en te drinken, altijd weer gevolgd door een pistongzoen. Ik word zo geil als boter en luid kreunend geniet pik van wat mij nu overkomt. Nadat de laatste twee manen klaar zijn met pissen, voegen zich nog twee mannen bij ons en ook zij laten hun goudgele vocht in onze monden verdwijnen. Geil tongend neem ik afscheid van de jongeman, ik zal hem deze avond nog vaker tegenkomen om samen van alle mannensappen te genieten.


Ik loop terug naar de bar, ik zie twee mannen bezig elkaar te zoenen, bij het passeren streel ik de mannen hun billen. “Heeee, jij ook weer hier?” De mannen ken ik, zij komen hier vaker, ik loop naar ze toe en ik krijg een heerlijke, lange tongzoen van ze, heerlijk om met twee mannen tegelijk te tongen. Ik krijg een flesje onder mijn neus geduwd, ik knijp een neusgat dicht en neem een flinke snuif, vervolgens doe ik hetzelfde onder mijn andere neusgat. Ik ga op mijn knieën en neem een pik in mijn mond, zijn ook wordt loeihard, ik neem ook de pik van zijn vriend in mijn mond en ook nu duurt het niet lang of zijn pik staat loeihard in mijn mond. Na een tijdje houd ik het voor gezien, ik heb zin in een pilsje. Onderweg word ik aangeraakt door een oudere man, ik neem zijn pik in mijn hand en ik ken deze man ergens van, volgens mij heb ik ‘m weleens op homochat gezien en volgens mij komt hij ook uit Groningen. Dus ik vraag hem of hij uit Groningen komt. “Nee, jij wel?” “Ja, ik wel!” “Ja, ik hoor het” antwoordt hij. “Ik kan het niet verbergen, iedereen hoort aan mij dat ik uit Groningen kom. Je komt mij zo bekend voor!” “Dat kan kloppen, ik ben hier, net als jij wel vaker. We hebben samen wel eens lekkere dingen gedaan hier!” Samen lopen we naar de bar en bestellen ons wat te drinken. Nadat ik mijn flesje leeg heb gedronken begeef ik mij weer naar achteren, waar ik de jongeman van kort geleden weer tegenkom, ik begroet hem met een tongzoen. Onmiddellijk voel ik een harde lul tegen mijn gezicht duwen, ik open mijn mond en laat hem mijn mond inglijden, gulzig pijp ik hem, wij zijn  omringd door veel mannen en onze monden gaan van pik naar pik. Ik pak mijn poppersflesje, neem een flinke snuif en geef het door aan de jongeman naast mij die het dankbaar in ontvangst neemt. Een straal pis stroomt mijn mond binnen, ik geeft mijn mondje vol pis aan de jongeman naast mij, vervolgens krijg ik het dmv een tongzoen weer terug. Opnieuw word ik in mijn mond gepist, een tweede man trekt zich kreunend boven ons aan zijn pik en terwijl ik in mijn mond word gepist, spuit de andere maan zijn zaad in onze monden. Oooooh wat heerlijk een zaad/piscocktail. “Slik het door!” Ik voldoe maar al te graag aan zijn verzoek, met mijn ogen dicht laat ik de cocktail mijn keel inglijden. Ik open mijn mond opnieuw en vervolgens voel ik opnieuw een zaadlozing in mijn mond, terwijl ik geniet van zijn zaad in mijn mond, krijgt de jongeman naast mij ook zijn portie sperma. Geil tongend gaat het zaad van mond tot mond, het zaad druipt langs mijn kin naar beneden. Duizelig van zoveel geilheid en van de poppers, wankel ik terug naar de bar. Wat een ontzettend geile avond is dit denk ik bij mijzelf. Aan de bar veeg ik mijn mond schoon en de barman zet mij glimlachend een flesje bier voor. Ik knipoog naar hem en neem een slok bier. Even rustig bijkomen van zoveel geils, ik neem plaats op de barkruk en kijk de zaak in het rond. Het is echt ontzettend druk en overal zijn mannen met elkaar bezig.


Opnieuw loop ik naar achteren en ook hier is het nu ontzettend druk. Op mijn knieën neem ik plaats tussen de massa’s mannen. Ik wil naar een ‘Grand Finale’ toewerken. Ik neem een snuif poppers, tijdens het snuiven besluit ik mij dat ik mij door zoveel mogelijk kerels wil laten onderzeiken. Ik neem nog een flinke haal, terwijl ik het poppersflesje in mijn zak steek, voel ik de roes van de poppers. De eerste de beste pik die ik te pakken kan krijgen neem ik in mijn mond en laat mij door hem in mijn mond neuken, hoerig met mijn kontje naar achteren laat ik zijn pik tot aan zijn ballen in mijn mond verdwijnen, ik voel een vinger mijn kontje binnengaan, ik duw mijn kontje over zijn vinger en ik neem een tweede pik in mijn mond, achter mij voel ik een straal pis over mijn rug en gezicht stromen, daarna nog een, en nog een…. Ik word door drie pikken tegelijk van achteren onder gepist. Het stroomt over mijn rug, tussen mijn billen, over mijn hoofd, overal voel ik zeik. Ik open mijn mond, door weer iemand anders word ik nu ook in mijn mond gepist. Godverdomme wat is dit geil, zoiets maak ik zelden of nooit mee. Luid kreunend onderga deze golden shower. Zodra de mannen zijn uitgepist, leg ik mijzelf op de zeiknatte vloer, en opnieuw staan er een groepje mannen boven mij en zeiken mij compleet onder; in mijn gezicht, over mijn hoofd, tussen mijn benen, werkelijk overal. Ik ben van onder tot boven letterlijk zeiknat, maar Jezus Christus wat ontzettend geil is dit. Terwijl mijn mond nog gevuld is met pis en er nog drie mannen over mij heen pissen, staan er twee mannen boven mij hun pik leeg te trekken, de mannen spuiten hun flinke lading in mijn mond en samen met het pis slik ik alles door. Ik neem plaats op mijn knieën, het duizelt mij voor de ogen. Wat een finale, zo’n ‘Grand Finale’ had ik niet verwacht. Druipend van het pis loop ik terug naar de bar, ik neem nog twee flesjes bier en zodra ik mijzelf droog genoeg vind, schiet ik mijn spijkerbroek aan, doe mijn jas aan en neem afscheid van het barpersoneel. Zwalkend en met mijn benen zwaar van de poppers loop ik terug naar het hotel. Ik heb nog helemaal niet gegeten, er zijn nog twee frietkramen open, nog enigszins nat van het pis bestel ik mij een patatje, wat kan het mij schelen, iedereen kan wel zien en ruiken wat ik heb uitgespookt deze avond… niemand kent mij hier, dus wat boeit mij het? Zodra ik mijn patatje op heb, loop ik naar het hotel, douchen heb ik geen zin meer in, dat is iets voor morgen. De volgende dag ben ik vroeg wakker. Denkend aan de vorige avond voel ik een erectie opkomen, ik pak mijn pik vast en ik trek mij af, denkend aan al die geile mannen die mij zo lekker hebben verwend, spuit ik mijn zaad in mijn nog natte jockstrap. Om 8:00 uur zit ik weer in de trein die mij naar huis gaat brengen. Wat een avond heb ik gehad. In december ga ik opnieuw. Hotel is al geboekt en ik kijk er naar uit.


3354 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.