Avontuur in de Ardennen 1

Geplaatst door: bootwanker op 06-11-23

Frank en ik hadden een weekje vakantie geboekt in de Ardennen. Twee verschillende b&b’s om wat andere omgevingen te bekijken. Wat lekker eten en drinken en wat wandelen en wat bezienswaardigheden. De eerste b&b was prima voor elkaar. Een ouder echtpaar verwende ons heerlijk met prima verzorgde ontbijten. Wel even gedoe om weer Frans te moeten praten. Eigenlijk niemand praatte iets over de grens daar. Alles in het Frans. Maar heel langzamerhand kwamen er weer wat woordjes en kleine zinnetjes op de harde schijf te voorschijn. Het bleef wel behelpen, maar dat gaf allemaal niks. Wandelen, citadellen, cathedralen, kerken en natuurlijk grotten. Ik kan je de grotten van Hotton zeer aanbevelen. Wel 580 treden, maar met de lift omhoog. En wij hadden een leuke gids en maar een klein groepje. De gids praatte gelukkig wel Vlaams.

Aangezien wij niet met onze nette sneakers de grotten in wilden hadden we laarzen aangetrokken. Toch altijd weer vragen en commentaar van andere mensen. Geen idee waarom dat zo is. Ik was blij ze aangetrokken te hebben. Het was hier en daar toch wat nat en modderig. Uiteindelijk had ik een foto van ons met laarzen aan op GR gezet. Nieuwe aanvulling. Verder niet meer op gelet of er ook reacties op kwamen.


Halverwege gingen we naar een andere b&b, waar we ook hartelijk werden verwelkomd door een dame. Deze sprak echt helemaal geen woord Nederlands. Maar alles ging goed. De eerste avond zag ik al dat ik een berichtje had op GR. Van ene Rubsun. Niks introductie of zo, maar gelijk op het doel. Of hij Frank mocht neuken. En of wij ook rubber mee hadden op vakantie daar. Ik stuurde een berichtje terug dat we geen rubber mee hadden behalve onze laarzen. Was ook goed en of we de volgende avond bij hem konden komen. Hij woonde nog geen 10 kilometer bij ons vandaan. Toen ik op zijn profiel keek zag ik dat hij geile foto’s in rubberpakjes had van zichzelf en ook met zijn pik in andere mannen. Bij verder kijken zag ik dat hij nog maar 22 was. Zo, zo, heel jong en al veel ervaring zo te zien. Toen ik het Frank liet zien met de vraag of hij zin had om door dit joch in rubber geneukt te worden zag ik al een bobbel in de broek verschijnen. Dat werd dus een date de volgende avond.

De volgende dag hadden we overdag rustig aan gedaan. Nog wat geknutseld om te kunnen spoelen en ik had onze laarzen nog even schoongemaakt. Het was inderdaad niet erg ver. Ik keek Frank eens aan. Is het echt hier? Een enorm huis met een enorme tuin er om heen. We reden de oprit op en aan de zijkant zag ik Rubsun al zwaaien dat we zijn kant op moesten komen. Hij praatte gelukkig Engels en vertelde dat het huis van zijn ouders was, maar die waren op vakantie. Dus nu konden wij in hun speelkelder. Hij was al helemaal in het rubber gekleed. Zwart rubber met gele en rode strepen en ook rode laarzen. Geen idee dus hoe hij eruit zag. Zo te zien, door het rubber heen, een mooi strak lijf en een uitpuilende bobbel aan de voorkant. Toen we naar binnen liepen zag ik al wel dat hier geld geen rol speelde. Aangenaam warm. Verwarmde marmeren vloer en alles mooi aangekleed. Maar daar kwamen we niet voor. In het midden stond een enorm bed met een rubber laken. Er om heen een sling, neukstoel, andreaskruis en nog diverse andere dingen. Op een soort van verrijdbare tafeltjes stonden allemaal speeltjes en flessen glijmiddel en zo. Alles was goed voorzien. Frank en ik keken onze ogen uit.

Rubsun was nogal hitsig en hij begon al snel met Frank te zoenen en knuffelen. Alles werd betast en en kreunend goedgekeurd. Hij was heel handig in het uitkleden van Frank. Alleen de laarzen mochten aanblijven. Toen was ik aan de beurt en werd ik ook snel uitgekleed op mijn laarzen na. Mijn billen werden gekneed en mijn pik en zak werden betast en blijkbaar was ik goedgekeurd. Toen ging hij tussen Frank en mij instaan en gingen we met z’n drieën eerst wat zoenen en tongen en ondertussen zat hij alles van ons te betasten en strelen. Dat rubber van hem gleed heerlijk over mijn lijf en maakte me erg geil en zo aan Frank te zien en horen raakte hij ook al flink opgewonden. Ik zag al diverse natte geilstrepen over Rubsun zijn rubberpak lopen.

Rubsun zei dat hij graag wilde dat ik toekeek hoe hij Frank neukte en met hem vrijde. Ik werd op de neukstoel vastgezet en had prima zich op het bed en de andere attributen. En ten teken dat ik erbij hoorde had hij al snel zijn pik en zak uit zijn rubberpak tevoorschijn gehaald en zijn pik in mijn mond geschoven. Een heerlijke dikke natte eikel gleed bij mij naar binnen en ik werd zachtjes in de mond geneukt terwijl zijn zak telkens tegen mijn kin perste. Het was een flinke pik en zak. Zeker voor iemand van 22. Ten minste als dat klopte. Intussen zat hij ook af en toe even met zijn laars mijn pik en zak te bewerken. Het glibberde allemaal heerlijk. Zijn laars en zijn rubberpak. Toen ging hij met Frank op het enorme bed liggen. Terwijl hij met Frank zoende werden Frank zijn pik en zak gretig gekneed en gestreeld. Al snel werd Frank zijn kontje betast en gestreeld en gleden zijn gehandschoende rubbervingers door Frank zijn bilspleet. Mijn pik drupte al van geiligheid bij dit spel dat zo voor mijn ogen zich ontvouwde. Ineens stapte Rubsun van bed af en zei dat hij eerst even mijn neukhol wilde voelen. Hij haalde een sliert voorvocht van mijn pik en smeerde dat met zijn glibberige rubber handschoenen mijn neukhol in. Heerlijk glad glibberde dat bij mij naar binnen.


Ik zag dat Frank geil toekeek en met zijn pik zat te spelen. Rubsun had inmiddels mijn neukhol wat ingesmeerd en opgerekt en stak toen zijn geile pik erin. Hij had een heerlijke neukstaaf met een lekkere eikel. Ervoor gemaakt leek het wel. En kreunend neukte hij me zachtjes en diep terwijl zijn glibberige rubberhandschoen mijn eikel masseerde. Zijn pik sopte in mijn kont en kwam regelmatig tegen mijn prostaat. Nog meer geil uit mijn pik en Rubsun zijn handschoen had inmiddels een flinke lading van mijn geil verzameld. Terug naar Frank op het bed en het geil van de handschoen werd in Frank zijn gretig wachtende kontje naar binnen gesmeerd. Rubsun ging achter Frank liggen en duwde in een keer zijn pik in Frnk zijn zeiknatte glibberige kontje. Wat een geile rubberboy was dit. Zo jong en nu al wist hij 2 mannen tevreden te stellen. Ik keek toe en hoorde hoe Frank en Rubsun enorm geil van elkaar genoten. Voor mij was dit ook het summum van geiligheid. Ik kon me niet aftrekken omdat ik in de neukstoel vastzat, maar voelde en zag steeds meer geil uit mijn pik lopen.

Rubsun trok Frank mee naar de sling en legde hem daar nu in. Laarzen in de lussen en handen met boeien aan het hoofdeinde vast. “Zo, eerst even je man bevrijden van al dat geil aan zijn pik. Hij liep naar mij toe en trok een laars uit, waarmee hij al het geil van mijn pik afwreef. Daar werd ik nog geiler van. Nog meer geil op de laars. Ik zag dat Frank toekeek en dat zijn pik knetterhard recht overeind stond. “Schoonlikken” was ineens het commentaar en ik likte de glibberige met mijn geil volgesmeerde laars weer schoon. Rubsun trok hem weer aan en liep terug naar Frank. Ik zag hoe hij aldoor heel langzaam zijn eikel bij Frank naar binnen drukte en er weer uit liet glijden. Aldoor maar die geile natte eikel in en uit Frank zijn soppende kontje. Wat een heerlijk gezicht was dat. Uiteindelijk werden er een paar harde en diepe stoten gedaan en trok Rubsun zijn pik terug.

Hij maakte me los van de neukstoel. “Nu jij, laat me zien hoe jij je man neukt” En terwijl ik mijn natte pik in Frank zijn natte neukhol liet glijden reed Rubsun met zijn pik tussen een stel rubberlaarzen door. Mooie zwarte glimmende rubberlaarzen. Frank en ik werden nog geiler bij het kijken daarnaar terwijl ik Frank zijn strakke soppende neukhol bereed. Ik kwam grommend en zuchtend klaar in Frank. Rubsun had blijkbaar een buttplug bij de hand, want die werd snel in Frank zijn kontje geduwd. “Kom, we gaan wat drinken”. Frank uit de sling en op naar de bar om wat te drinken. “Dit moet niet te snel afgelopen zijn” zei Rubsun. We kregen wat te eten en drinken. Rubsun was ook een prima gastheer. Toen we alle drie weer waren “afgekoeld” begon het feest overnieuw. Deze keer werd ik vastgezet in een rimstoel en Frank werd met enkel- en polsboeien aan de muur vastgezet. Rubsun ging onder mij liggen en ik voelde zijn tong tussen mijn billen doorglibberen en uiteindelijk mijn sterretje open likken. Ik voelde dat door mijn hele lijf. Fank keek geil toe en zijn pik stond alweer keihard recht vooruit. Voor mij hoefde dit nog lang niet te stoppen, maar Rubsun stond op en ging met zijn kont tegen Frank aanstaan. Hij opende de rits van zijn rubberpak en liet toen Frank zijn natte pik zo in zijn kontje glijden. Hij bepaalde hoe diep en hard het ging en hij genoot zichtbaar.


Nu was het mijn beurt om geil toe te kijken en mijn pik was inmiddels ook keihard en het geil liep op mijn pik. Runsun kwam terug en ging toen op mijn pik zitten. Wat een heerlijk strak, nat kontje had hij. Ik voelde al snel een hoogtepunt komen, maar Rubsun had dat door en hield op. Terug naar Frank. En zo ging dat een poos door. Van de ene pik naar de andere. Totdat Frank het niet meer hield en zich kreunend leegspoot in Rubsun. Die bleef nog even staan en liet toen Frank zijn zaad vanuit zijn heerlijk geile kontje op zijn handschoen lopen en smeerde dat over zijn rubberpak uit. Frank werd losgemaakt en ik moest Frank zijn pik schoonlikken. Hmmmm. “Proef maar eens hoe geil wij samen zijn” zei Rubsun. Maar dat wist ik al lang natuurlijk.

Rubsun nam Frank weer mee naar het bed en legde hem op de buik op het rubberbed. Plug uit zijn kontje en hij ging boven hem hangen en liet zijn pik naar binnen glijden in Frank zijn zaadkontje. Ik hoorde zijn pik soppen in die natte kont. Ik kwam haast alleen al van het kijken naar dit geile spel. En het duurde maar even of Rubsun hield dit niet meer vol. Hij kwam haast gillend klaar. Geil beest, dat was het. Frank moest nu boven hem gaan hangen en zijn kontje laten leeglopen over Rubsun, die het allemaal weer over zijn pak uitsmeerde.

Toen moest Frank mij losmaken en meenemen naar het bed. “Ik zie dat je al weer heerlijk geil bent. “Ik wil dat je met je pik tussen mijn laarzen rijdt en daar overheen spuit” Nou vind ik dat ook enorm geil om te doen en dus liet ik mij volledig gaan. Beide mannen keken geil toe hoe ik de laarzen bereed en even later er een lading erover heen spoot. Rubsun smeerde dit over zijn laarzen uit en zat nu over zijn pak en laarzen bedekt met ons gezamenlijk zaad.

“Dank je wel mannen” zei Rubsun. “Dat was enorm geil. Maar ik heb nog een fantasie die wat afwijkend is en ik hoop dat jullie dat bij me willen proberen”


2134 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.