Avontuur in de Ardennen 2

Geplaatst door: bootwanker op 06-11-23

Rubsun legde aan ons uit wat hij dan nog zo graag eens wilde proberen. Het was inderdaad nogal wat anders dan we hadden verwacht. Frank en ik keken elkaar aan en uiteindelijk zeiden we dat we het wel wilden uitproberen op hem.

Ik liet hem op zijn knieën gaan zitten en duwde hardhandig een laars in zijn gezicht. “Likken rubberslet. Nat en glimmend wil ik ze zien.” Frank stond er naast en terwijl Rubsun mijn laarzen nat en glimmend likte speelde Frank met zijn dikke pik. Rubsun zag dit en werd nog gretiger in het likken van mijn laarzen. Toen het mij naar de zin was liet Frank zijn laarzen likken en stond ik ernaast en speelde met mijn natte pik. Blijkbaar vonden onze pikken dit ook wel een geil spel. Ik hoorde Rubsun smakkend en kreunend over Frank zijn laarzen likken. Toen sleepten we hem mee naar een aantal ringen in de grond en ook wat in het plafond. Ik bond Rubsun spreadeagle vast op de grond. Nou heb ik niet veel ervaring met bondage, maar mijn scoutingervaring kwam nu nog eens wat van pas. Rubsun lag nu stevig vast tussen vier ringen en zijn pik stond recht overeind. Terwijl Frank er naast stond en met zijn pik speelde duwde ik de zool van mijn laars tegen zijn mond en commandeerde hem om die te likken. Er werd gretig aan gelikt en toen die nat was ging ik er mee op zijn pik en zak staan en liet de zool over zijn pik en zak glibberen. Gelukkig kon ik me vasthouden aan touwen die aan het plafond hingen. Rubsun maakte een hoop kabaal van geiligheid en het was maar goed dat Frank met zijn kont op Rubsun zijn gezicht ging zitten. Tijd voor wat steviger werk. We hadden als stopwoord “STOP” afgesproken voor het geval hij het te erg vond worden.


Ik schopte met mijn laars eerst eens tegen die keiharde pik aan en gaf daarna een schop tegen zijn ballen. Zijn pik werd alleen maar nog harder, voor zover dat kon, en hij maakte nog meer geile geluiden. Frank hing boven Rubsun en liet zijn harde pik even tot aan de ballen in Rubsun zijn mond zakken en neukte hem hard en diep. Frank zijn pik was ook nog steeds hard en drupte. Hij ging op Rubsun zijn buik staan en hield zich goed vast aan de touwen. Terwijl hij nu Rubsun zijn pik en zak bewerkte met zijn laarzen stond ik boven Rubsun zijn gezicht en speelde met mijn pik en zak. Ineens zag ik verderop in de speelkelder diverse lieslaarzen staan. Ik liep er naar toe en het eerste paar wat ik aantrok pasten gelijk. Ze waren glimmend zwart met dikke zolen en kwamen tot aan mijn zak en ook achter een gedeelte over de billen. Geile dingen. Ik zag Frank al geil kijken en toen ik er bovenop Rubsun mee ging staan trok hij ook net zo’n paar aan. Rubsun kreunde alleen nog maar meer geile liederlijk taal uit. Maar goed dat ik die hoge lieslaarzen aan had want ineens liet Rubsun een enorme straal pis los. Het kletterde tegen mijn laarzen aan. Ik liep naar zijn mond en liet hem likken aan wat er van de laarzen afliep. Blijkbaar vond Frank dit wel een geil idee. Ik moest met een laars aan beide kanten van Rubsun zijn hoofd gaan staan. Knieën tegen elkaar aan en Frank piste er tegen aan. “Opdrinken slet” commandeerde ik.


En het pis liep zo van de laarzen af in Rubsun zijn mond. Hij slikte en likte gretig alles naar binnen. Ik zag dat zijn pik al weer recht overeind stond. De mijne ook trouwens. Toen nam Frank mijn plek in en ik piste regen zijn laarzen aan en ook in Rubsun zijn mond. Aangezien ik heel nodig moest leek het een oneindige straal. Toen ik klaar was ging op zijn pik en zak staan en gleed daar net zolang overheen dat hij zijn zaad onder mijn zool spoot. Eenbeste lading nog. Ik liet het hem aflikken en hij was al weer stijf. Dit joch was blijkbaar onverzadigbaar. Terwijl ik Rubsun had klaargemaakt had Frank zijn pik ook weer op volle sterkte en ramde hem in Rubsun zijn mond. Een paar keer stoten en Rubsun kreeg de volgende lading binnen. Ik maakte zijn benen los en legde ze op mijn schouders. Het was een heerlijk natte en glibberige bende op de grond. Ik kon zo mijn pik bij Rubsun naar binnen schuiven. Hij riep dat het dieper en harder moest. Hij kneep zijn kontje samen en voor ik het wist kwam mijn volgende lading terecht in zijn strakke, warme kontje.

Rubsun was een echte pis- en zaadslet. Heerlijk geil rubberjoch. Toen we thuiskwamen waren we uitgeput en vielen zo in slaap.

1128 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.