Geil of ben ik gewoon een slet??

Geplaatst door: dennygay op 08-11-23

Geil of ben ik gewoon een slet ?


Dinsdag lekker naar de gay sauna. Eerst even de juist poppers in de sexshop halen en om precies 12.00 stap ik de sauna binnen. Zijn een paar man voor me, nog niet bepaald druk maar het is kortings dag dus dat gaat goed komen hihi.
Kleed me uit, en ga me op het toilet spoelen.
Voor ik dat doe pak ik mijn nieuwe flesje poppers en probeer met een ligte snuif de werking van het spul, (de andere flesjes die ik eerder kocht deden niet veel.) Ik wil mijn cockring om doen maar de hit was sneller 2x in ieder neusgat was dus even te veel voor het begin hihi. 
Even wachten tot het weg ebt dan mijn cockring om en spoelen.
Waarna ik naar boven ben gegaan in de bios ( was nieumand) wat glijmiddel op mijn kutje gesmeerd en toen naar de darkroom.

Ik stond in de darkroom een flinke pik te pijpen.
Toen er al wat aan mijn kutje werd gevoeld.
Vinger er in en iemand kneep in mijn tepels.
Ik pijpte door er kwam een gast naast me staan met zijn pik tegen mijn wang..
Ik pijpte de nieuw pik even maar de eerste gast trok mijn hoofd terug naar zijn pik dus hapte ik die weer op.
Hij begon in mijn mond te stoten. Ik stopte even en nam wat snuiven poppers en ging weer verder maar om en om omdat de andere ook bleef drukken.

Ik was geil man en dan lekkere snuif poppers erbij, hoerig man.
Maar net toen ik de 2de gast weer in mijn bek nam dacht ik dat de 1ste weg wou lopen maar hij ging achter me staan en ramde zijn pik 1x naar binnen mmmm door de poppers was dat goed te doen. ik nog een snuifje en weer de 2de pik in mijn bek en door man 1 goed door geneukt.
De pik die ik pijpte zei dat hij ging komen en wou er uit maar ik ging door zodat hij in mijn mond spoot.
De neuker trok hem er eerder uit en spoot op mijn rug.

Dat was het begin van een geile middag.
Ik ging naar achter op het grote bed liggen. Kutje goed in gesmeerd en op mijn buik met de benen naar de ingang.
Ik nam een paar snuiven poppers en voor ik het flesje dicht had voelde ik vingers op mijn billen.
De vingers ging door mijn bilnaad en voelde dat ik nat was, ik hoorde geil gekreun en mijn benen werden vast gepakt en terug getrokken zodat ik nog met mijn borst op bed lag en benen op de grond en kwam er gelijk pik in me.

Ik zag ander kerels staan kijken 1 deed zijn handoek af en kwam naast de neuker staan ik draaide me om en pijpte hem even later draaide ik weer dat de neuker uit me glipte en draaide om hem te pijpen en wat ik hoopte gebeurde de ander neukte me dat heb ik nog een paar keer gedaan.
Tot de 2de zei dat hij nog niet klaar wou komen en vertrok.

Ik ging weer met mijn borst op het bed en de 1ste neuker ging door tot hij kwam. We zouden samen naar beneden gaan douche. Ik liep door de gang naar het gordijn toen daar een bekende door kwam hij had me niet gezien maar liep naar de darkroom.
Ik er achter aan hihi.

Het was er best druk dus moest even zoeken door naar achteren tussen sexend kerels en ja daar had ik hem. ik door de knieen en zijn pik in mijn mond hij wist nog niet dat ik het was hihi.

Op gegeven momend voelde ik dat hij ging komen hij wou uit mijn mond ik drukte hem tegen de wand en hij spoot onder zwaar gekreun dat het geil en lekker was in mijn slette bek hihi ik stond op en kuste hem op de bek met eigen cum hihi.
Hij zei dat hij al lang wist dat ik het was toen zijn we samen naar beneden gegaan om te douche en iets drinken.

Ben daarna naar de stoomcabine gegaan daar op het grote stenen bed     (goed druk) paar gasten gepijpt op mijn knieen op dat bed, kontje om hoog je weet nooit.( maar nee ) de kerel die ik als laatste pijpt (heerlijke grote pik).
Trok me naar zich toe en begon te tongen ik ging op zijn buik zitten en kuste hem overal en weer op zijn mond. Ik voelde dat iemand anders zijn pik tegen mijn kutje drukt en ik wou er op gaan zitten maar hij protesteerde en zei alleen met condoom.

Ik zei hem dat ik voor hem boven op het grote bed klaar ging liggen hihi. Ik zei dat best hard op dus iedereen kon dat horen.
Ik mijn handoek en poppers gepakt en naar boven.
(ik ondekte dat als poppers warm worden ze dan heftiger werken hihi).
Ik kom bij het bed gelukkig was het vrij.
Kut in gesmeerd met veel glijmiddel " ik wist welke maat er aan kwam hihi" handoek neer gelegt even met mijn tepels gespeeld en toen op mijn buik gaan liggen benen open, flesje onder mijn neus en ik nam 3 x in ieder neus gat bam pffffff.

Toen de hit binnen kwam voelde ik handen aan mijn billen. Ik ging gelijk op de knieen en kwam er een pik in. Gelijk lekker geil geen pijn omdat ie zo  groot was.
Dus ik dacht dat dat door de poppers kwam en dat ik kan al wat op gerekt was . Hihi hij kwam vrij snel klaar maar toen ik om keek was het niet de grote heer hihi maar ook lekker.

Ik bleef op mijn knieen zitten en iemand anders nam de plaats in, maar deze hielt het lang vol.
Op gegeven moment kwam hij naast me liggen en toen zag ik het. Het was een bekende, we hadden al vaker het genoegen gehad. 
Hij heeft een grote tattoo van een dier op zijn borst. We kusten heftig en ik ging op zijn buik zitten en nam zijn pik tussen mijn billen en liet me er over zakken.
Hij nam mijn tepels en bewerkte die heerlijk ik wist dat hij het lang vol kon houden zonder klaar te komen dus ik heerlijk op zijn pik rijdenen gelijk mijn eigen pik aftrekken en na een tijdje kwam ik geil en voldaan maar vooral heftig klaar

We lagen naast elkaar te kussen en prate nog wat. Ik vertelde hem dat ik eigenlijk op een heerlijk grote pik had liggen  wachten maar dat die niet was gekomen en dat ik blij was dat ik zijn geil pik nog in me had gehad. Hij ging en ik smeerde mijn kutje opnieuw in en ging nu op mijn buik liggen, deze keer echt om even uit te rusten.
Nog een snuifje en ik denk dat ik even weg was. Voelde de rug van iemand tussen mijn voeten. Ik keek om en zag iemand op de rand zitten die door een ander gepijpt werd. Ik dacht nog ok. moet dat hihi.

De kerel die tussen mijn benen zat ging terwijl hij gepijpt werd achter over liggen op mijn benen en billen hihi. En zijn handen streelde mijn rug. Ik hoorde iemand zeggen neuk hem maar daar ligt ie voor ( ik herkende de stem van mijn vorige neuker) ik werd aangeboden hihi. De kerel negeerde het maar de pijper bleef hem aan moedigen en de kerel draaide zich om en trok mijn kont omhoog en bevoelde mijn kut. Zijn vinger verdween er soepel in en toen voelde ik zijn eikel tegen mijn gaatje drukken. Ik nam het flesje poppers onder mijn neus en 3x elk gat gesnoven ondanks dat de hit goed binnen kwam moest ik toch op mijn tanden bijten van pijn pfffff. Hij vroeg of het zeer deed en of hij moest stoppen.
En ik nee nee je bent heerlijk ga door brrrr. Maar toen hij er helemaal in zat ging het beter en begon hij te neuken mmmmm wow dat ik dit kon hebben mmmmmm. De bekende kwam naast me liggen en tongde me en kneep in mijn tepels. Het bleef gevoelig maar lekker gevoelig hihi. Hij kwam en trok zijn pik uit me om de laatste stralen op mijn billen te spuiten en vreef er door met zijn pik en drukte hem er weer in en neukte nog even tot hij slapper werd en verdween toen.
Een kerel die al de tijd aan de kant had zitten kijken kwam achter me en begon mijn kutje te likken en mijn billen tot alles schoon was mmmm ook dat was lekker geil.

Ik was kapot dus op naar de douche en de bar.
Ben ik nu geil of ben ik een slet ?

2976 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.