Africhting als camslaaf (4): volledig overstag

Geplaatst door: smf op 14-11-23

De hele week had ik niets van hem gehoord. Ik zat vaak te rukken., maar ik zorgde ervoor niet klaar te komen. Ik wilde me nu echt overleveren. Daarvoor moest ik echt heet staan. Mijn wildste fantasieën hun gang laten gaan, en dat waren er wel wat.

De bal lag nu helemaal in mijn kamp. Of dat maakte ik mezelf toch wijs.

Want niets was minder waar. De Meester had me al volledig in zijn macht. Ik zou alles doen, dat wist hij, alleen had ik daarvoor soms een zetje nodig. De angst dat hij ermee zou stoppen, dat was wat me telkens weer een stap verder dreef. Ik wilde niet stoppen, ik was nu al verslaafd.

Zijn uitval had bij mij een besef gebracht. Ik begreep dat deze Meester me al vele kansen gegeven had. En telkens weer had ik ze verkwanseld. Hoeveel geduld verwachtte ik eigenlijk? Ik zocht een Meester die ik kon vertrouwen, maar uit mijn gedrag bleek eigenlijk dat ikzelf niet te vertrouwen was. Deze Meester was zoveel beter en sterker dan ik.

Ook het woord ‘chantage’ had me getriggerd. Toevallig, of eigenlijk niet toevallig, had ik niet zolang tevoren een pornoverhaal gelezen over een jongen in een school die door twee vrienden in de douches naakt gefotografeerd was terwijl ze hem uitlachten. Daarna gebruikten ze die foto’s om die jongen verder te vernederen en te gebruiken. Ze verplichten hem tot wat ze maar konden verzinnen. Natuurlijk is dit absoluut verwerpelijk, maar in het verhaal werd die jongen er wel heet van. Ergens binnen in hem was er een gevoelige snaar geraakt. Hij begon naar die vernederingen te verlangen.

Mijn situatie nu was natuurlijk niet vergelijkbaar met dit verhaal, dat was ook niet meer dan een verhaal en nogal ongeloofwaardig. Terwijl ik me wetens, willens en vrijwillig in dit avontuur aan het storten was. Chantage kan je dit dus niet noemen, daarin had de Meester gelijk, alweer. Maar de dreiging was er en voelbaar ook. Of wilde ik het gewoon voelen? Een excuus om me over te geven, ik kon toch niet anders meer?

Vele onderdanige slaafjes en echte dominanten zullen nu misschien fantaseren dat ik me op dat ogenblik blind overgaf aan iemand die zo sterk en opwindend arrogant was. Als ik eerlijk ben, dat was ook mijn plan, mijn pik wou het, zal ik maar zeggen. Maar ergens was er nog een klein beetje gezond verstand in mijn kop. Dat gebruikte ik om de Meester te mailen. Ik vertelde hem dat ik geschrokken was van zijn reactie, maar dat ik ze ook wel begreep. Ik hoopte toch dat hij met me verder zou willen, maar om me helemaal te geven moest ik hem ook helemaal kunnen vertrouwen. Daarom vroeg ik of ik hem mocht bellen.

Ik weet niet waar ik de moed vandaan halen, maar ik stuurde de mail toch. Tot mijn grote opluchting kwam het antwoord snel, een kort en duidelijk: OK, bel me vanavond rond 22h00, dit is mijn telefoonnummer…

Het telefoontje liep anders dan verwacht. Hij luisterde naar me. Ik vroeg hem een paar dingen, zonder echt aan zijn privacy te raken, en hij antwoordde, kort maar neutraal. Mijn vertrouwen groeide, de overtuiging dat hij echt wel voor het Meester slaaf spel ging, en niets anders. Natuurlijk was hij autoritair, genoot hij van domineren en vernederen. Hij wou mij als zijn speeltje. Dat schrikte me niet af, integendeel, ik was gevleid.

Op het einde van het gesprek wist ik dat ik door zou gaan. Ook al was zijn eis niet min. Hij was mijn Meester, ik zou gehoorzamen. 

Twee dagen later zonderde ik me af in mijn kamer.

Ik plaatste de camera op een statief en zorgde ervoor dat er genoeg licht was.

Dan kleedde me uit. Poedelnaakt en kwetsbaar.

Geen gedoe met de timer deze keer. Ik drukte de film knop in. Ging voor de lens, door de knieën. Handen in de nek, las ik de tekst voor die ik had voorbereid.

 

Meester ,

 

Ik dank U dat U me nog in overweging wil nemen. Dat u me wil opleiden en africhten.

Ik wil zo graag uw camslaaf zijn. En misschien meer dan dat, als het kan en U denkt dat ik er klaar voor ben ook in het echt.

Zoals besproken: ik eis geen rechten op, ik respecteer volledig uw privacy. Ik zal gehoorzamen. Gebruik me zoals U het opwindend vindt. Verneder me alleen maar voor Uw plezier. Ik smeek erom.

 

Ik besef dat ik zeer respectloos geweest ben ten opzichte van u.  Ik heb vele kansen gehad, maar telkens krabbelde ik terug. Mijn angst en mijn onervarenheid hebben me parten gespeeld. Straf me zoals u het gepast lijkt.

 

Terwijl ik dit rustig voorlas, met handen in de nek, werd mijn pik harder en harder tot hij helemaal stijf stond. Met een druppeltje voorvocht. Mijn opwinding was enorm.

 

Mijn naam is Victor [familienaam]. Ik woon in de  [straatnaam] nummer 52  in  [naam gemeente]. Dat is in België.

 

Meester, laat me alstublieft uw macht voelen.  U heeft nu screenshots, U heeft mijn naam, U heeft mijn adres, U heeft naaktfoto’s. U heeft dit filmpje. Als ik het lef zou hebben terug te krabbelen, dan kan U hiermee dreigen. Dat is geen chantage, dat is uw recht.

 

Dank.

 

 

Ik ging naar de camera, en drukte op stop.

 

Dan zette ik het filmpje op mijn laptop.

Ik liet het nog eens lopen. Het was zielig en lachwekkend. Het was vernederend.

Maar het was ook geil.

Nu nog versturen….

 

Ik was volledig in zijn macht.

Ik hoopte dat hij er op een harde manier gebruik zou van maken.

Dit had ik nodig.

1515 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.