Verrassende wending

Daar zat ik dan, op visite bij 2 lieve vrienden voor gezellig een avondje voetbal en verder zien we wel, jaja het kan altijd leuk worden maar deze keer was wel heel speciaal al kon ik dat vooraf niet vermoeden.
Al jaren ben ik bevriend met het koppel Marcel en Teun en al vaker was dit uitgelopen  op spontane heerlijke sex maar wat er deze avond gebeurde sloeg alles. 
Niet geheel onvoorbereid dat er wat zou kunnen gebeuren  was ik zekerheidshalve toch maar goed schoon en  in een jockstrapje onder mijn jeans van huis gegaan want je weet het maar nooit. 
Vlak voor de wedstrijd begint vraagt Marcel me echter of ik nog weet wat ik ooit in een gekke bui heb gezegd, dat het me geil leek om afwisselend door hen gepenetreerd te worden voor elk doelpunt dat gescoord zou worden…  terwijl hij er over begon voelde ik zijn hand al naar mijn kruis gaan om me in de stemming te brengen en ook Teun liet zich niet onbetuigd. 
Geile Teun.. 
Hij nam mijn hand vast en trok deze zachtjes van het kruis van zijn broek die hij alvast geopend had om zijn pik wat ruimte te geven.. 
Hij drukte mijn hand naar binnen en fluisterde zacht in mijn oor dat ik maar eens moest voelen hoe klaar hij al was voor het eerste doelpunt… zijn pik was inderdaad keihard en  voelde flink nat van de voorpret…., Ja Teun was al flink geil van het idee en in mijn broek voelde ik mijn eigen opwinding onder de hand ook flink groeien. Ik voelde hoe ik langzaam warm en geil werd van het idee. Natuurlijk, het zou niet de eerste keer wezen dat beiden me zouden verwennen maar in dit geval…. Je weet nooit hoeveel doelpunten er zouden kunnen vallen en  hoe uitgewoond ik er onder vandaan zou kunnen komen, aan het gedrag van Marcel te merken hoefde daar niet perse voor gescoord te worden want hij was al druk met de voorbereiding. Mijn broek was snel open en Marcel wist snel een hand achter in mijn broek te schuiven om te onderzoeken hoe klaar ik zou zijn… De geilaard had mijn blote billen snel ontdekt en glimlachte van voorpret waarna hij zich tot Teun wendde…

Hoop maar op veel doelpunten schat, hij is er al helemaal klaar voor voel ik. En terwijl hij dat uitsprak voelde ik zijn vinger zich al een weg zoeken tussen mijn billen naar mijn sterretje… De rotzak wist maar al te goed wat dat teweeg zou brengen en al snel drukte ik mijn kont omhoog wat beiden uitnodigde elk aan een kant mijn broek omlaag te trekken en daar lag ik dan. Op de hand van marcel waarvan een vinger me stevig aan het bespelen was en de hand van Teun die me aan de voorkant flink  beet had maar schijnbaar van plan was een wedstrijdje te spelen met marcel want ook van Teun voelde in een vinger op zoek gaan naar…………
Dit hadden ze nog nooit gedaan maar het leek wel afgesproken werk. Al snel werd in van 2 kanten door een vinger bewerkt en ik voelde hoe beide vingertoppen tegelijk druk zette op mijn gewillige sluitspier en voor ik het wist lag ik kreunend van genot te genieten van 2 vingers die geen tegenstand meer wensten te krijgen en wist ik dat ik voor de wedstrijd zou beginnen al 1- 1 op de scorebord zou hebben staan, de heren hadden dit schijnbaar al uitgedokterd om te voorkomen dat het 0-0 zou blijven.
Aan de ballen van Marcel te voelen hadden de heren wat voor me opgespaard want ik had ze zelden zo gespannen en dik gevoeld. Het geile gevoel van de 2 vingers van de vriendjes liet me zweven, ik voelde ze eerst samen steeds dieper gaan , mijn sluitspier er strak omheen  en langzaam maakten ze me verder en verder open en voelde ik hoe mijn inmiddels gewillige kut ritmisch in de vingers kneep. Nog nooit had ik dit met ze meegemaakt en telkens als mijn kut een beetje dichtkneep trokken de  vingers me open . IK voelde de hete adem van Teun  dichtbij mijn oor terwijl mijn handen van elk hun stijve pik aan het kneden was.

Een derde vinger voelde ik er bij gedrukt worden en ik voelde mijn kutje protesteren  terwijl Teun me influisterde te ontspannen “vanavond wordt speciaal schat, we gaan je helemaal van ons maken .”
Even trok Teun zijn vinger terug en  voelde ik de tweede vinger van Marcel dieper in me dringen. Dan volgde de koele sensatie van een flinke hoeveelheid glijmiddel die zowel tussen mijn billen belandde alsmede doelbewust  bij me naar binnen werd gespoten  waarna Teun zijn lippen  stevig op de mijne verschenen en ik me hongerig in een tongzoen liet meenemen  terwijl de vinger van Teun al snel terug kwam waar hij vandaan kwam en door de glijmiddel strak maar soepel in me verdween. Hoe langer ze in me zaten hoe meer ik begon te genieten van het volle gevoel en traag begon ik mijn onderlichaam te bewegen terwijl ik Marcel goedkeurend hoor zeggen Goed zo schatje, geniet maar eens lekker van al het lekkers wat er met die geile kut en met dat heerlijke lijf van je kan gebeuren, vertrouw ons en geniet maar…. Onderwijl voelde ik hoe een van beiden een van mijn inmiddels harde tepels te grazen nam en er stevig aan begon te plukken. Steeds weer een korte stevige ruk afgewisseld met vingers die er stevig aan draaiden, ik begon langzaam te zweven in een roes tussen geil zijn en pijnlijk genot.. Mijn lijf hun speeltuin……….

3188 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.