Heerlijk volgespoten in de sexbios

Geplaatst door: ericwilnogsteeds op 17-11-23

Het was een druilerige dag, ik was met een heerlijke ochtenderectie wakker geworden en had besloten om weer eens naar de sexbios te gaan. Alles lekker kaal, gespoeld en vol goede geil zin reed ik naar de sexbios. Ik kocht een kaartje, handdoek en een tube glijmiddel en ging naar binnen. Kleedde me helemaal uit en stopte alles in mijn kluisje, maar niet voordat ik mijn kontje vast met wat glijmiddel had voorbereid waar ik op hoopte.

Het was nog niet heel druk en ik liep een rondje door de diverse ruimtes en zag een paar naakte mannen op de bank naar de films kijken, ik liep naar de achterste ruimte waar de gay films draaide en leunde  rustig op een muurtje om de film te bekijken. Er werd een jongen door 3 mannen lekker onder handen genomen waarbij ze hem om de beurt lekker neukte terwijl hij een ander aan het pijpen was. Mijn pik werd al aardig hard en op een gegeven moment kwam er een man naast me staan en keken we samen leunend over het muurtje heen naar de film. Na een tijdje voelde ik zijn hand over mijn rug strelen omlaag naar mijn billen. Heerlijk zacht streelde hij mijn kontje. Toen voelde ik dat hij met zijn middelvinger langzaam door mijn bilnaad ging. Hij streelde mijn sterretje en begon hem te masseren. Door het glijmiddel ging dit lekker soepel en voelde ik zijn vinger langzaam naar binnen glijden. Ik draaide me om en voor ik het wist drukte hij zijn lippen op de mijne en gaf me een heerlijke tongzoen die ik vurig beantwoordde. Mijn handen gingen intussen op zoek naar zijn pik die al aardige vormen had aangenomen. Ik begon hem af te trekken en al gauw was zijn pik keihard terwijl we ondertussen nog lekker aan het tongen waren en hij met zijn vinger mijn kontje bewerkte. We stopten met tongen en hij kwam achter me staan. Langzaam voelde ik zijn keiharde pik naar binnen glijden en ik begon hunkerend te zuchten. Langzaam gleed hij zijn pik helemaal in me en begon me heerlijk te neuken. Hij sloeg zijn handen om mijn lichaam en ging op zoek naar mijn gevoelige tepels. Ik begon te kreunen van genot en mijn pik reageerde ook mee. Met één hand ging hij naar beneden richting mijn hard geworden pik en begon er heerlijk mee te spelen terwijl hij me nog steeds heerlijk aan het neuken was, de ene keer langzaam heen en weer en dan weer stootte hij zijn pik in één keer diep mijn soepele kontje in. Dit ging zo een aantal minuten door toen ik hij meer begon te kreunen en te zuchten. Geil van genot kreunde ik met hem mee. Het gekreun werd intenser en zijn neuktempo ging omhoog. Na een harde stoot gevolgd door een luide kreun spoot hij zijn zak leeg in mijn gewillige kontje en pakte me heerlijk vast bij mijn tepels. Zijn warme zaad baande zich een weg daar waar ik het zo graag wilde. Na een paar minuten doorstoten verslapte zijn pik en trok hij hem langzaam uit mijn volgespoten kontje. Ik heb nog een verrassing voor je zei hij een boog mijn lichaam voorover en ging door zijn knieën.

Ik voelde zijn tong door mijn bilnaad gaan over mijn sterretje en voelde alsmaar geiler worden. Hij drukte mijn billen iets uit elkaar en zijn  warme zaad stroomde mijn kontje uit waar hij het opving met zijn tong. Ondertussen rimde hij mij heerlijk. Na een tijdje stond hij op, ik draaide mij om en hij drukte zijn met zaad doordrenkte lippen op de mijne. Langzaam voelde ik zijn zaad mijn mond in stromen en we eindigden in een heerlijke lange zaadzoen waarbij onze tongen het zaad aan elkaar gaven. Ik voelde me heerlijk geil en beetje bij beetje slikte ik zijn zaad lekker door en likte zijn lippen af om ook de laatste druppels van zijn zaad door te slikken. Hij bedankte me voor de heerlijke neukbeurt en zaadzoen en liet me alleen achter. 

Ik zag dat er inmiddels nog wat mannen waren binnengekomen en begreep dat zij mijn geile neukbeurt hadden gadegeslagen. Er kwamen 2 mannen mijn kant op en begonnen me elk aan een kant te betasten. De één mijn pik en tepels en de ander begon mijn kontje te masseren. Ik zag dat de man voor me al een aardige stijve kreeg en ik bukte me voorover om hem in mijn mond te nemen. Ik proefde al wat voorvocht op zijn eikel en begon hem rustig te pijpen. Ik liet mijn tong langzaam over zijn eikel rollen en nam zijn pik bijna helemaal in mijn mond. Met één hand masseerde ik zijn mooie kaalgeschoren zak. Om beurten nam ik toen zijn zak in mijn mond terwijl ik hem met mijn hand aftrok. Doordat ik hem zo voorover gebogen stond te pijpen stak mijn kontje waarschijnlijk net iets te uitdagend naar achter. Voor de man achter me was dit blijkbaar een uitnodiging, die ik natuurlijk geil als ik was graag aanvaardde, want ik voelde zijn harde pik heerlijk langzaam bij me naar binnen komen. Hij begon me echt heerlijk te neuken en om te laten merken dat ik echt aan het genieten was kreunde ik goedkeurend tussen het pijpen door. De pik in mijn mond was nu echt keihard en met mijn mond en lippen bewerkte ik zijn gevoelige eikel terwijl mijn handen heerlijk met zijn ballen speelde. Hij pakte mijn hoofd met beide handen vast en ik voelde dat zijn pik steeds meer kloppende bewegingen ging maken. Hij pakte mijn hoofd nog steviger vast en warme stralen zaad spoten mijn mond en keel in, Ik kon geen kant op met mijn hoofd en probeerde zoveel mogelijk van zijn warme zaad door te slikken. Hij liet mijn hoofd los en trok zijn pik langzaam terug.

Ik pakte zijn pik nog even met mijn hand vast om ook de laatste druppels uit zijn pik te krijgen. Voldaan liet hij zich op een bank zakken om toe te kijken hoe ik door de andere man nog steeds heerlijk geneukt werd. Ik werd echt heerlijk geneukt en de man pakt mijn heupen vast om zijn pik nog dieper in mij stoten. Zijn neuktempo ging omhoog en hij ging meer en meer te keer in mij al reeds volgespoten kontje. Hij bleef kreunen en na een paar harde zuchten spoot hij zijn lading warm zaad bij mij naar binnen. Na een tijdje trok hij zijn pik terug en kwam met zijn half slappe pik voor me staan. Ik begreep dat hij nog niet klaar was met me en gulzig likte ik zijn pik helemaal schoon. Hij liet zich naast de andere man op de bank zakken en ik zag dat er nog iemand bij was komen zitten die druk bezig was om zijn pik harder en harder te krijgen. Ik besloot hem een handje te helpen en nam zijn pik in mijn mond. Hij werd al harder en harder, toen ie helemaal stijf was stond ik op en plaatse een knie aan elke kant van zijn lichaam en begon hem te zoenen. Onze tongen vonden elkaar snel en zo op hem zittende pakte bewoog ik mijn natte mannenkutje richting zijn harde pik en liet me langzaam over hem heen zakken. In deze houding begon ik hem heerlijk te berijden. Hij zei. ‘oh lekker’ en ik voerde het tempo op. Na een minuut of 10 zei dat ie bijna ging komen, ik verlaagde mijn tempo en geil als ik was bleef ik hem heerlijk berijden. Hij zei “ik wil helemaal nog niet klaarkomen” maar mijn geilheid voerde de boventoon en ik ging hem nog heftiger berijden. Hij kon niks anders dan zich overgeven aan mijn geilheid tot hij met een harde kreun klaarkwam en mijn hunkerende kontje volspoot. Voldaan liet me van hem afglijden.

We praatten nog even met elkaar en spraken af nog eens zo/n geile middag te beleven. Voldaan en volgespoten verliet ik de sexbios…

3236 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.