Geile sauna dag

Buiten was het druilerig weer toen ik onderweg naar de sauna was op een dinsdagmiddag.

Daar aangekomen en omgekleed met alleen een handdoek om die ik heel kort had opgetrokken zodat mijn billen goed te zien waren .
Na in de sauna en stoomsauna geweest te zijn werd ik gevolgd door een man met lekker gereedschap , ik liep door naar de bedden hokjes die allemaal bezet waren .
Bij de laatste lagen 2 mannen heerlijk met el kaar te pijpen waar ik naar bleef kijken met mijn handdoek over mijn arm . Toen voelde ik een harde pik tegen mijn kontje aan drukken mmmm dat was de man die mij gevolgd was ik liet mijn buik op het bed vallen zodat mijn kontje om hoog kwam , 
Hij smeerde olie tussen mijn billen en drukte zijn harde pik tegen mijn sterretje die al snel opende en hem binnen liet glijden oewww dat was heerlijk.

Hij neukte me afwisselend zacht en hard inmiddels waren de 2 mannen op het bed naar mij toe gegleden 1 ging onder mij zitten en begon mij te pijpen terwijl de ander zijn harde pik in mijn mond deed met enige drang Wowww wat was ik geil van deze 3 mannen. Op het hoogtepunt spoot de man achter mij zijn warme dikke sperma in mijn kontje , ik kwam klaar in de mond die mij heerlijk pijpte en ik kreeg de lading sperma in mijn mond - keel wat ik geil doorslikte Wowww wat een explosie van geilheid was dat . 
Er stonden in middels veel mannen met een harde pik in hun hand af te wachten 3 daarvan namen het heft in handen en wisselde met de drie die mij heerlijk hadden verwend en zo kreeg ik 2 nieuwe ladingen warme sperma in mijn kont en mond Mmmmmm zo volgde er nog dacht ik 6 andere geile harde mannenpikken waarna ik uitgeput opstond en hele slierten sperma uit mijn kontje langs mijn benen liep onderweg naar de douche.
Dit hoop ik vaker mee te mogen maken in hhw .

3039 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.