Een vrije dag .

Geplaatst door: dennygay op 20-11-23

En vrije dag.

Ik was vandaag vrij moest wat dingen regelen en had wat kleding nodig, maar had eigelijk geen plannen.
Dus ik naar de stad. Nadat ik een paar winkel had bezocht voor een nieuwe broek en sport schoenen en even op een terras koffie had gedronken. 

Stond ik op eens voor een etalage van een sexshop, keek naar binnen en zag een paar poppen staan met lingerie en leer. Er kwam een geil gevoel in me opzetten en bedacht me dat ik nog poppers moest hebben en dat ik dan ook lekker even kon rond snuffelen tussen de geile spullen.

Ik stapt naar binnen en liep door de zaak naar de toonbank er stond en man achter van een jaar of 50, die me vriendelijk gedag zei.
Ik vroeg hem of hij poppers had. Welke wil je hebben vroeg hij en trok een la open.
Ik zag verschillende flesjes liggen maar de meeste had ik al eens gehad en die werkte niet of amper bij mij. Dat vertelde ik ook tegen hem. 
Hij nam ergen anders een flesje vandaan en gaf die aan mij probeer deze dan eens. Ik nam het flesje aan en zag dat ie al open was geweest er zat geen plastic verpakking om.
Ik keek hem aan, en hij knikte en zei deze gebruik ik zelf en is erg goed. 
Hij zei het is nu niet druk in de bios dus ga daar even op de bank zitten en neem een snuif dan hoor ik straks wel wat je er van vind.

Ik liep naar de deur die hij aan wees en liep een donkere ruimte in, mijn ogen moesten aan het donker wennen ik kwam langs een gordijn daar achter was een zaaltje waar een film draaide waar een vrouw genomen werd door meerdere kerels ik liep door naar einde van de gang waar nog een gordijn hing. Ik liep er door en kwam in een ruimte waar een gay film draaide, kerel stond tegen een boom en werd door een kerel geneukt terwijl er een groep mannen om heen stonden. 

De aanblik maakte me erg gei, ik zag de bank staan en ging er op zitten en keek even naar de film, nam toen het flesje met poppers draaide het open, er kwam iemand binnen en kwam achter de bank staan en keek ook naar de film.
Ik zette het flesje tegen mijn neus en snoof aan iedere kant 1x draaide het flesje dicht. 
En voelde eigenlijk niets keek naar de gast achter me die met zijn pik stond te spelen en gelijk werd mijn hoofd warm voelde ik een waas van verlangen op komen en het was heerlijk wow ik werd een partij geil mmm. De man was dichter bij gekomen en had zijn hand op mijn hoofd gelegd en drukte deze nu tegen zijn pik.

In 1 reactie hapte ik er naar en pijpte hem gelijk. Kleed je uit hoorde ik hem zeggen en ik trok mijn trui uit en stond op om mijn broek uit te doen, maar dat vond hij niet nodig, laat maar zakken en ga over de leuning van de bank hangen en neem dan een paar snuiven meer van je flesje zei hij.
Ik deed wat me gezegd werd en daar lag ik dan bank en nam het flesje en snoof 2x per neus gat. Doe nog maar een keer zei hij, dus ik deed dat. 
De hit kwam weer binnen maar nu als een dreun en gelijk stoten hij zijn pik in mijn kut en neukte me heerlijk en het gevoel met de poppers was waanzinnig lekker.

Ik was het gevoel van tijd helemaal kwijt maar merkte dat hij klaar was gekomen.
Hij trok zijn pik terug en wou dat ik er nog aan likte maar aan gezien ik geen rekening had gehouden wad ik dus niet gespoeld en was zijn pik vies en daar hou ik niet van dus nam papier van de rol en gaf hem dat.
Hij maakte zich schoon en vertrok, ik trok mijn kleren weer aan en ging naar de winkel terug.
De man bij de kassa lachte en vroeg wat ik er van vond. Ik zetten het flesje voor hem op de toonbank en zei wow lekker spul.
Hij pakte uit de la een nieuw flesje en zette het voor me neer ik wou betalen, waarop hij zei dat ie al betaald was, maar waar zijn je tassen die je bij had ( hij lachte) ik terug naar de gay zaal en daar stonden ze nog.
Ik bedankte de verkoper en liep de winkel uit.
Voor de winkel stond een zwarte auto er werd getoeterd ik was nog niet helemaal helder van wat me net was over komen. Dus keek om me heen ik hoor iemand zeggen "stap in" ik zag dat het raam van de auto open stond ik keek naar binnen en zag een man die met zijn hand wenkte van stap in.
Ik liep naar de auto en stapte in ( weet niet waarom ik dat deed hihi).
Was het lekker net vroeg hij. Ik had hem in de bios niet echt goed gezien maar herkende zijn stem wel.
Hij zetten de wagen in beweging en reed de straat uit en richtte zijn aandacht aan het verkeer.
Ik probeerde het gesprek in gang te zetten begon over de vette wagen waar we in zaten. Tja fijne auto heb hem nog niet zo lang maar ben er erg tevreden over vooral omdat hij helemaal elektrisch is. Ik vroeg hem waar we naar toe gingen, waarop hij zei zal je wel zien en gezien wat we net hebben gedaan zal je het wel helemaal te gek vinden.
Na een minuut of 20 reden we een hek binnen waar parkeer plaatsen bij een groot gebouw waren het was een gay sauna.
Hij parkeerde de auto en we gingen naar binnen.
Achter een tralie raampje stond een man die ons vriendelijk groeten we kregen een bandje om de pols handdoeken en een muntje. We liepen door een deur naar kleed ruimte met lockers en ik begon me uit te kleden maar de man liep weer terug naar de hal en kwam even later met een zakje terug, ik had mijn spullen al in het kluisje gedaan. Hij gaf mij dat zakje en kleedde zich ook uit, toen hij klaar was liepen we door een andere deur een douche ruimte in. Hij duwde me richting de wc en zei dat ik me moest in het zakje zit iets dat helpt. Dus ik de wc in en keek in het zakje daar zat een slang in en die paste op een kraan naast de wc. Ik sloot het aan en spoelde me goed hihi.
Toen ik terug kwam vroeg hij waar ik mijn poppers had. Ik terug naar mijn kluisje en nam de poppers er uit de verzegeling er af gehaald en even snel een snuifje mmmm.

Een beetje dromerig van de snuif hihi liep ik terug naar de douche ruimte, en liep achter hem aan langs bubbelbaden en een zwembad naar een ruimte met stoom.
Hij zei me een snuif te pakken voor we naar binnen gingen. En dat deed ik ( wel 2 mmmm) ik voelde me geweldig geil en nam plaats op een bank hij kwam voor me staan en ik zag zijn pik stijf voor me, wow dacht ik heeft hij me daar straks mee geneukt brrrrr. En nam hem in mijn mond en mijn handen speelde met zijn ballen.
Ik ging lekker en merkte niet eens dat er veel kerel om ons heen zaten en boven ook.
Hij ging uit mijn mond en trok me om hoog en zei hou je vast aan die stang boven je.( de reling van het boven zitje.
Ik deed het en en hij kwam achter me staan en drukte zijn pik tegen mijn kutje.
En begon me voor de 2de keer te neuken,
Ik voelde handen aan me die aan  mijn pik
Trokken en aan mijn tepels zaten.
Iemand ging op de rand voor me zitten en bood zijn stijve pik aan me aan.
Ik hapte van zelf naar de pik en pijpte hem.
Iemand kwam naast ons staan en begon met mijn neuker te tongen. Ik hoorde hem zeggen "wat heb je weer een lekker hapje mee genomen Bram" en hij tongde verder. De pijp lul spoot in mijn bek en verdween en Bram ging uit me en liet zijn vriend het over nemen. Bram trok mijn hoofd om laag en ik moest zijn pik likken ( dat was nu niet erg ik was toch goed gespoeld en het smaakte geil.) Ik had helaas mijn poppers in een brillen kastje buiten de cabine gelaten dus kon niet snuiven maar het was heerlijk. Toen die gast klaar was met me. Trok Bram ( hij had zich nog steeds niet zelf voor gesteld dus ik nam maar aan dat het Bram was hihi) me de stoomcabine uit en gingen we even douche en daarna naar de bar om iets te drinken.
Tijdens een lekkere Hoegaarden en hij een wit wijntje vertelde hij dat hij vaak bij de sexshop zijn poppers kocht en soms geluk heeft zoals nu. Ik grinnikte en vertelde dat ik eigenlijk alleen voor de poppers daar was maar het soms heerlijk anders kan gaan.
Hij vroeg of ik nog afspraken had of dat ik alle tijd had. Ik vertelde dat ik een vrije dag had dus alle tijd.
Toen de drankjes op waren gingen we naar buiten waar een sauna was, In die sauna was niemand, ik ging naast hem zitten en nam zijn pik die nog steeds stijf stond, ik keek hem aan en hij zei pilletje en lagte hard en kneep in mijn tepels.
Ik wou hem kussen maar hij ontweek me, en zei ik ben niet zo van het kussen.
Dan maar een pik in mijn bek en ik begon hem te pijpen, daar genoot hij zeker weten van maar naar een tijdje duwde hij me weg "nog niet schat" zei hij. En stond op en liep de sauna uit, ik bleef nog even zitten en volgde hem nam een koude douche en even het koude bad in brrrrrr. Ik zag hem niet en zag een trap naar boven en besloot maar eens rond te gaan kijken.
Shit vergeet mijn poppers beneden dus ik weer terug.
Aan de andere kant van het stoombad waar we eerst waren was ook een stoomcabine met een stene plaat waar je op kan liggen, en daar lagen dan ook een hele grote groep over en door elkaar te pijpen en er werd iemand geneukt tegen de wand een echte geile boel.
Ik ging op de rand zitten kijken. Door de stoom kon je niet duidelijk zien wie of wat maar gesteun en gekreun zei genoeg. Iemand zat aan mijn tepels en vroeg me
"Jij bent toch het sletje van Bram" ik keek hem lachend aan  voelde aan zijn pik.
En begon hem te pijpen, stopte ging even uit de ruimte stak mijn kop onder dd koude douche en nam een flinke snuif van mijn poppers en ging snel weer naar binnen nam weer plaats naast de zelfde kerel en ging op mijn knieen op de steen zitten dn pijpte hem weer geil, de poppers deden het heel goed en ik voelde dat iemand aan mijn kut voelde en er ging een duim in mmm de duim maakte plaats voor een pik en werd ik geil geneukt, overal handen en iemand wou dat we om beurte de pik pijpte.
Tot ik merkte dat ie ging komen toen was ie voor mij hihi hij wou dat ik stopte omdat ie nog niet wilde komen maar mijn neuker drukte zo hard door dat hem vast kon zetten en door kon gaan tot hij schreeuwend in mijn bek klaar kwammmmm.
De neuker spoot mijn rug vol en dat was voor mij een teken dat ik er uit moest even uit de hitte hihi. Stapte uit de ruimte douchte me koud en nam mijn flesje mee naar boven eens kijken wat daar is.
Boven liep ik langs een gordijn waar een bios achter was, er lag alleen een oudere gast aan zijn pikje te trekken op gewonden van de geile beelden van de film hih.
Ik liep verder door een ander gordijn een ruimte van gangen met hokjes met matrassen de meeste waren bezet mmm.
Ik liep een ruimte binnen waar het echt heel donker was.
Botsend en tastend en bevoeld worden baande ik me een weg er door heen, op eens voelde ik een dikke grote pik in mijn hand iemand zat aan mijn billen.
Ik bukte en pijpte de pik wow wat een geil ding "dacht nog die is een maatje te groot voor me".
Ik hoorde iemand een flesje open maken en die kreeg ik voor mijn neus ik snoof er flink aan maar er was niet veel reactie door die poppers. Ik wachtte nog even maar niets.
Ik nam mijn eigen flesje en nam daar een stevige snuif van en die tikte wel op de juiste snaar hihi. Ik nam een andere pik vast en ging met mijn kutje voor de geile pik staan en ja hij drukte hem tegen mijn kutje aan, ik neem gauw nog een snuif en als die binnen komt drukt hij zijn pik in me en begint te neuken pffffff vol gevoel maar heerlijk die geile pik in me ben nu wel genoeg op gerekt voor meer hihi.
De kerel gromt als een beer trek zijn heerlijke pik uit me en spuit alles tegen mijn kut aan en wrijft het met zijn hand uit. De gast die ik pijp komt ook en samen verlaten we de darkroom, ik loop door de gangen en kom bij een ruimte waar een sling in het midden hangt, er ligt iemand in en er staan een hoop om heen, 1 staat tussen de benen en neukt hem. Ik blijf even kijken en dan voel ik een hand op mijn schouder ik kijk om en Bram daar staan ik wou verder lopen maar Bram houd me tegen en duwt me in de richting van de sling ik zie dat de gast er net uit stapt en hoor Bram zeggen nu jij slet en hij duwt me er verder naar toe. Ik leg mijn handdoek in de sling en ga er op liggen benen langs de ketting om hoog.

Bram neemt bij de condooms en glijmiddel wand een lading glijmiddel en komt tussen mijn benen staan smeert mijn kut in en drukt zijn pik in me, pak je poppers slet " waar was je nou".
En begint flink zijn pik in en uit me te rammen maar gezien de pik die er voor in had gezeten kon ik het heerlijk hebben mmmm. Ik krijg een paar pikken aan geboden om te pijpen en iemand pijpt mij voor de verandering eens lekker. De ruimte is vol met kijkende kerels dacht ik maar toen Bram was klaar gekomen liet hij andere me neuken en dat duurde best lang weet niet meer hoeveel en wie allemaal en weer kreeg ik poppers onder mijn neus ik had wat af gesnoven en was nog nooit zo onverzadigbaar ik wou pik en meer pik.
En die kreeg ik dan ook mmmmm, toen het rustiger werd en iedereen zijn cum kwijt was wou ik uit de  sling stappen maar dat was een vergissing hihi mijn benen tilde me niet de poppers hadden mijn spieren erg ontspannen hihi ik viel dus maar gelukkig kwam ik goed terecht en tilde een paar gasten me op en brachten me naar de ruimte er naast ( grote bed) en legde me daar neer om uit te rusten, ik lag op mijn buik en denk zeker dat ik even in slaap was gevallen tot ik wakker schrok om dat iemand op me was komen liggen en zijn pik in me stak en me neukte, ik keek om en zag dat het Bram was.
Ik ging op mijn rug liggen deed mijn benen om de nek van Bram en toen hij me weer neukte trok ik me zelf klaar.
Daarna ben ik gaan douche mijn vinger toppen waren gewoon wit van het vele poppers gebruik.
Thuis ben ik op de bank in slaap gevallen en tegen de middag de voldoende dag werd ik wakker.
Pffffff wat een geil tijd mmmmm.
En werd dat mijn lievelings sauna xxx.

2995 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.