Anoniem gevuld op de achterbank

Geplaatst door: lelyslet op 20-11-23

Van het weekend was ik in zo'n geile bui, dat ik iets heel spannends heb gedaan, ver uit mijn comfort zone. Wel had ik daarvoor een wat rustig plekje uitgekozen, om niet geheel zonder controle te zijn.

Geil als ik was, heb ik lekker met mijn eigen kontje gespeeld, om de boel wat gangbaar te maken. Lekker wat speelgoed erin om de boel wat op te rekken. Dit had ik nodig voor mijn geile plan, waarvan ik nooit had verwacht dat ik het zou doen.
Zenuwachtig vertrok ik naar een parkeerplaats in Noord Holland. Ik parkeerde op een rustig plekje en klom met knikkende knieën op de achterbank. Hierbij deed ik mijn joggingbroek uit en ging op mijn knieën met kont omhoog op de achterbank zitten, met de deur open. Ik smeerde mijn kut in met glijmiddel, deed een blinddoek om en wachtte af.

Ik weet niet hoe lang het duurde, maar ik voelde een hand op mijn kont en daarna een verkennende vinger, en nog een. Duurde niet lang voor ik een pik tegen mijn anus voelde drukken, die langzaam naar binnen gleed. Precies waar ik op hoopte. Ik werd door een wildvreemde geneukt. Duurde niet lang voor hij kwam. Hij trok zijn pik eruit, maar ik zat niet lang zonder. De volgende pik gleed naar binnen. Deze was wat dikker, maar hij gleed makkelijk naar binnen door het zaad wat er al in gespoten was. Hij pakte me stevig bij de heupen en begint me hard te nemen. Nadat ook hij me had vol gespoten, werd dit nog eenmaal herhaald. Daarna werd het stil.
Ik heb mijn blinddoek weer af gedaan en trok mijn joggingbroek weer aan, terwijl het zaad van 3 man uit mijn kontje liep onderweg naar huis..
Ik had nooit verwacht dat ik dit zo durven, maar het smaakt zeker naar meer. Ook altijd op zoek naar leuke locaties om dit te kunnen doen. Verandering van spijs doet bukken 

2829 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.