Een heerlijk harde lul

Geplaatst door: rock-roll op 22-11-23

Het was een mooie zomerdag.

Ik stond droog en had behoefte aan een stevige neukpartij.
Ik wist een openbare plaats waar nogal wat homo kerels op zoek waren naar seks en ook wat hetero mannen die kwamen loeren en soms ook mee deden. Die hetero kerels waren meestal tops en soms kon je een fantastische beurt van hen krijgen, meestal hard en ruig en daar hou ik wel van.

In mijn flatje trok ik, na een grondige anale douche, een atletiek shortje aan en een paar teen slippers. 
Ik nam de lift naar de ondergrondse parking, ging naar mijn auto, trok shortje en slippers uit en legde die in de koffer. Poedelnaakt nam ik achter het stuur plaats en reed de parking uit. Het was heerlijk opwindend om in mijn blootje door de stad te rijden en nog voor ik op mijn bestemming was had ik al een lekker erectie.

Ik parkeerde op de openplaats, opende het portier aan mijn kant, legde de leuning van mijn stoel zo plat mogelijk, zette de muziek, metal, lekker hard, ging lekker plat liggen, met een been uit de wagen en het andere zo gespreid mogelijk.
Ik begon mijn naakte lijf dan lekker te strelen, streelde mijn zakje en stijve pik.
Ik zag een kerel passeren, terug komen en dan weer voorbij slenteren en me telkens grondig bestuderen.
Ik nam een dildo en begon die in mijn gaatje te duwen waarbij ik geluidjes van genot maakte.
Na een paar passages van de man gebeurde waar ik op hoopte.

Een hand gleed over mijn been naar mijn kruis duwde dan op mijn hand die de dildo vasthield ie wat dieper in me drong. Ik kreunde, trok mijn hand weg en liet hem de dildo bedienen. Hij gebruikte het ding heel goed en ik liet de kerel dan ook duidelijk blijken dat ik er erg van genoot.
Na een tijdje zag ik de man zijn broek openen, zijn onderbroek wat omlaag duwen en er een heerlijk harde lul uit haalde. 
Wat zag dat ding er lekker uit.
IK verschoof in de stoel, trok mijn ander been ook uit de wagen. De kerel liet me begaan, liet de dildo los, die uit me floepte en op de grond belande.
Op het randje van de stoel zittend nam ik die lekkere pik beet en begon die te likken. De kerel rilde en zuchtte, ik nam zijn stijve in mijn mond en nu kreunde de kerel luid.
Ik dacht al dat de man enkel een pijpbeurt wilde, maar dan duwde hij mijn hoofd weg, nam mijn handen beet en trok me, volledig, uit mijn auto. toen ik voor hem stond zag ik een andere man die ons van een afstandje bekeek. Mijn vent draaide me om, zijn stijve wreef over mijn billen, ik keek hem over mijn schouder aan, nam zijn roede beet, sloeg het portier dicht, trok de man mee naar de motorkap en liet zijn lul los.
Ik boog voorover, leunde op de motorkap en spreidde mijn benen.
Even later gleed zijn stijve terug over mijn billen, de werden uiteen getrokken, zijn eikel duwde tegen mijn gaatje en met een hevige stoot drong die binnen. Ik gaf een kreetje en kreunde dan vergenoegd toen hij me beet nam en zijn staaf verder in me duwde. Hij trok me stevig tegen zich aan, gaf me een harde klap op, beide, billen en begon me dan heerlijk te neuken. Hij ging lekker in me tekeer, vertraagde dan zijn tempo, hield dan even halt om nadien me weer op volle kracht te berijden.
Mijn harde pik wipte vrolijk mee op het ritme van zijn stoten.
Het ging zo een heerlijk tijd verder.
Ondertussen was de toekijkende man dichterbij gekomen, kwam dan naast ons staan, streelde mijn rug en kreeg uiteindelijk voldoende moed om mijn stijve vast te nemen.
Heerlijk om zo te worden geramd en gemolken.
Ik kreunde, zuchtte, steunde en gaf zo nu en dan een kreetje van genot.
Ik begon te trillen, werd stevig vast genomen en begon te spuiten. Even later begon de kerel me steeds heviger te neuken, ramde zijn paal steeds harder in me om tenslotte met een diepe zucht im me klaar te komen.
Zijn zaad vulde me, we stonden daar wat tellen te hijgen, waarna hij zich langzaam uit me terug trok, hij gaf me een klap op mijn billen als afscheid en wandelde de weg.

Hijgend stond ik nog wat na te genieten en voelde een tweede eikel tegen mijn gaatje duwen. Ik keek over mijn schouder de tweede maan achter me staan met zijn ferme pik in aanslag.
"Mag ik?" vroeg hij.
"Graag"
Ik zocht weer steun op de motorkap en werd weer bestegen.
Zijn dikke lul gleed heerlijk binnen en het heerlijke spel van te worden geneukt begon weer.
"jij vindt het heerlijk, hé?"
"Het is zo lekker." kreunde ik.
"Je vindt het heerlijk om je te laten neuken in het openbaar, hé?
"Het is zo opwindend." zuchtte ik.
"O wat ben je een heerlijk sletje."
Hij hield dan een moment stil diep in me en begon nadien steeds harder en vlugger in me te rammen.
Mijn harde lul wipte weer heerlijk op en neer op het ritme van de stoten en ik voelde hoe er nog een restje sperma begon te druppen.
Ondertussen ging de kerel zo woest in me tekeer dat mijn hele wagen weg en weer bewoog, ik moest me werkelijk schrap zetten om aan zijn gebeuk te weerstaan, maar vond het wel lekker.
Met een diepe grom kwam de tweede kerel diep in me klaar.
Ook hij bleef een tijdje diep in me wachten voor hij zich terug trok.
Ik draaide me om, bekeek hem zonder schaamte, hurkte neer en perste hun sperma uit mijn kont. Hij keek ernaar terwijl hij zijn lul reinigde en terug in zijn broek stopte.
Ik stond recht en ging naar de koffer van mijn auto, de man liep naast me mijn onderrug en kontje strelend. Ik opende de koffer nam wat natte doekjes en reinigde me, terwijl de kerel me bekeek.
Toen ik mijn shortje aantrok zei hij:
"Kon je nog eens terug?"
"Zou je dat willen?"
"Ja zeker."
"OK dan."
"Je bent zo lekker sexy en ik wil je zeker nog eens neuken."
Ik glimlachte en zei gewoon:
"Tot binnenkort dan maar."
De koffer bak was dicht en ik opende het portier, ging zitten en voor ik het portier dichtsloeg wierp hij een kaartje binnen, het belande op de vloer.
Ik startte en reed terug, overdenkend hoe lekker het allemaal geweest was.

PS dit iseen waar gebeurd verhaal.

Tot later, ++++++++. 

2770 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.