UItdagen

Geplaatst door: rock-roll op 22-11-23

Toen ik net 18 was zat ik met wat vrienden in een overwegende hetero kroeg en er werd nogal wat gedronken.

Wie op het idee kwam weet ik niet meer maar ik werd uitgedaagd om in mijn blootje voor een gay bar, een paar straten verder, te paraderen. Er werd nog wat gepalaverd en gedronken. Ik zei dat ik dat wel durfde, na nog wat drank, maar de meerderheid zei dat niet aandurfde. Uiteindelijk begon ik me te ontkleden, luid aangemoedigd. Ik trok mijn shirtje uit, trapte mijn sneakers uit en trok mijn jeans uit. Ik droeg geen slipje en toen mijn blote kont tevoorschijn kwam ontstond er grote hilariteit. Dat vergrote nog toen ik mijn broek volledig uit trok en ze mijn kale kruis zagen en mijn besneden pik, die al wat groter geworden was.
Ik merkte toen al dat ik het heerlijk vond om in mijn blootje in het publiek te staan.
Toen ik daar naakt stond maakten sommigen er gebruik van om me te bet asten en klappen op mijn kont te geven. De hilariteit steeg ten top wanneer iemand mijn zakje in zijn hand nam en mijn piemel meteen uitgroeide tot een ferme paal.
Na nog een neut vertrok ik met een groepje vrienden poedelnaakt naar de gay bar.
Ik merkte dat ik genoot om naakt over straat te lopen. Vreemd genoeg kwamen we niemand tegen. Bij de bar aangekomen begon ik uitdagend te dansen voor het grote raam en weldra had ik een groot publiek.
Terwijl ik frontaal aan het dansen was tikte Jan op mijn schouder en ik zag dat zijn piemel uit zijn broek hing. Zonder na te denken knielde ik voor hem neer en nam zijn pik in mijn mond en al vlug had ik een grote harde paal in mijn mond. Ik liet zijn stijve voor wat het was, keek hem omhoog aan en zei:

"Neuk me."
"Wat?" vroeg hij verbaasd.
"Neuk me. Ik ben proper."
Ik ging rechtop staan, ging dan wat voorover geleund op mijn knieen staan wachten.
Mijn dronken vrienden spoorden Jan nu aan om me te neuken, uiteindelijk voelde ik zijn eikel tegen mijn gaatje duwen en na wat gefriemel drong hij binnen. Kreunend en zuchtend spoorde ik hem aan om me diep en hard te berijden. DE vrienden vonden het hoogst vermakelijk en toen een van hen zijn piemel voor mijn mond hield hapte ik die gretig in.
Ik vond het erg leuk om een paal in mijn kont en mond te hebben. Na een tijdje voelde ik dat ik klaar zou komen en ik spoot een flinke kwak sperma in het rond. Bijna gelijktijdig kwamen jan en de andere vriend in me klaar. Ik slikte het heerlijke sperma in.
Een kerel kwam naar buiten en zei dat we beter vlug zouden ophoepelen want de waard had de politie gebeld.
We besloten, na wat geharrewar, om maar terug naar de kroeg te gaan. Net toen we die binnen zouden stappen hoorden we politie sirenes. We waren dus net op tijd terug gekeerd.
In de kroeg leken ze allemaal wat beschaamd. Ik trok mijn kledij weer aan, ging dan maar naar huis en werd  wakker met een afschuwelijke kater, maar herinnerde me wat er gebeurd was.
Een paar dagen later ging ik naar de gay bar en verontschuldigde tegen de uitbater, wat hij aanvaarde.

Zo dat was het dan. Wat een mens in dronken toestand niet uitvreet hé?

Tot later+++++++++.

2694 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.