Na heerlijk te zijn volgespoten in de sexbios ging de middag verder.......

Geplaatst door: ericwilnogsteeds op 23-11-23

Dit is een vervolg op het eerder verschenen verhaal "heerlijk volgespoten in de sexbios".

Ik had een heerlijke middag in de sexbios gehad en toen ik me zo stond aan te kleden voelde ik het zaad langzaam uit mijn kontje stromen. Geil als ik nog was proefde ik even met mijn vinger en veegde alles schoon.

Terwijl ik terug naar de auto liep zag ik een gemiste oproep, Arjan had me gebeld blijkbaar, Arjan en Willem zijn 2 sexvrienden waar ik regelmatig geile momenten beleef. Ik belde terug en ze vroegen of ik zin had om langs te komen voor koffie en meer….  Ik zei dat ik net uit de sexbios kwam maar na enig aandringen van Arjan besloot ik toch langs te gaan, het was immers niet heel veel omrijden. Toen ik zo in de auto zat voelde ik alweer wat zaad uit mijn kontje mijn slip in stromen.

Ik belde aan en Arjan deed open. Ik trok mijn jas uit en we liepen naar de woonkamer, daar zat Willem naakt op de bank. Ze waren nieuwsgierig naar mijn belevenissen van zojuist en enthousiast vertelde ik mijn verhaal dat ik lekker zaad had gezoend en mijn kontje tot 3 keer toe lekker had laten volspuiten. Willem kwam naast me zitten en vroeg me of ik me uit wilde kleden. Ik trok alles uit en toen Willem mijn met zaad doordrenkte slip zag zei hij “maar goed dat je geen string droeg anders was je broek ook helemaal doordrenkt van het zaad”. Hij pakte mijn pik vast en begon er mee te spelen. Ik stond nu voor hem en hij nam mijn harder wordende pik in zijn mond en gaf me een heerlijke pijpbeurt. Met zijn handen pakte hij mijn kontje vast en ging met zijn vingers op zoek naar mijn sterretje en liet één vinger naar binnen glijden. Doordat alles nog lekker vochtig was kwam zijn tweede vinger er snel achteraan. Ik voelde alweer nog een geile bui opkomen en begon hunkerend te kreunen terwijl hij me heerlijk met 2 vingers aan het vingeren was. Zelf was ie ook aardig geil geworden want zijn pik stond heerlijk rechtovereind. Hij pakte nu mijn beide billen vast en trok ze stevig uit elkaar. Er zat nog steeds wat zaad in mijn kont dat er nu langzaam uitstroomde langs mijn benen. Met zijn vingers ving hij wat op en wreef met die vinger langs mijn lippen. Ik opende mijn mond gewillig en proefde het zaad van een uur geleden. “Zo” zei Willem “kom mij ook maar eens lekker berijden”. Dat liet ik me geen 2 keer zeggen en soepel liet ik me over zijn stijve pik zakken en begon hem te berijden. Doordat ik met mijn gezicht naar hem toe op hem zat begonnen we heerlijk te tongen. Arjan had zich inmiddels ook helemaal uitgekleed, kwam bij ons zitten en draaide zijn gezicht naar ons toe. Een tongzoen voor drie was het geile gevolg. Onze drie tongen kronkelden heerlijk door elkaar heen terwijl ik Willem nog heerlijk aan het berijden was. Arjan kwam nu op de rand van de bank zitten zodat ik zijn lekkere pik in mijn mond kon nemen. Al geiler wordend nam ik zijn eikel in mijn mond, ging met mijn tong langs de schacht richting zijn ballen die ik om en om in mijn mond nam. Willem begon nu zelf neukbewegingen te maken zodat ik Arjan zijn pik helemaal kon verwennen. Na een tijdje zei hij dat ie nog niet klaar wilde komen en kwam weer naast ons zitten. Arjan pakte nu met één hand mijn pik vast en begon eraan te trekken.

Ik deed met mijn hand hetzelfde en begon aan Arjan’s reeds harde pik te trekken. Met zijn andere hand ging Arjan al strelend richting mijn kontje en speelde zo nu en dan met de ballen van Willem, die hem aanmoedigde om door te gaan. Toen ik zo lekker opgewonden op en neer aan het gaan was op Willems pik voelde ik dat Arjan een vinger in mijn kontje liet glijden. Wat een heerlijk geil gevoel was dat en ook ik riep “o ja, ga door!” Dat was voor hem het teken om ook nog een tweede vinger in mijn kontje te duwen. Langzaam haalde hij beide vingers heen en weer in mijn met Willem’s pik gevulde kontje. Hij liet mijn pik los en kwam nu achter mij staan, mij nog steeds vingerend. Hij haalde zijn vingers uit mijn kontje en wreef deze ook weer langs mijn lippen, weer proefde ik wat zaad van één van de mannen die me in de sexbios had volgespoten. Ik kreunde van genot en likte zijn vingers schoon. Willem zat nog steeds heerlijk te genieten en af en toe tongden we elkaar heftig. Toen voelde ik wat groters dan 2 vingers bij mijn kontje. Langzaam en stukje voor stukje probeerde Arjan zijn harde pik ook in mijn geile kontje te persen, een double penetration!. Ik werd helemaal gek van geilheid en moedigde hem aan tot zijn pik er helemaal in zat. Het was een heerlijk geil gevoel om zo helemaal te zijn opgevuld met die 2 lekkere pikken van mijn sexvrienden. Ik hield mijn lichaam stil en liet me heerlijk door Arjan neuken. DIe 2 kloppende pikken in mijn kont maakte Arjan ook supergeil en hij zei dat ie ging komen. Hij schreeuwde bijna van geilheid en spoot zijn lading warm zaad bij me naar binnen. Hij langzaam trok hij zijn pik uit mijn geile en natte kontje. “zo” zei hij “laat nu Willem maar eens komen” en drukte mijn kont helemaal over Willems nog steeds keiharde pik heen. Ik begon hem weer te berijden en Arjan pakte Willem heerlijk bij zijn ballen en begon er mee te spelen. Met zijn andere hand kneep hij in een tepel van Willem met duim en wijsvinger en rolde er mee heen en weer. Willem kreunde en hijgde van genot. Ik pkate nu de andere tepel en niet veel later voelde ik ook zijn lading zaad met een krachtige straal een weg banen in mijn nog steeds hunkerende kontje.

Langzaam kwam ik omhoog en een golf zaad stroomde uit mijn kont over de half slappe pik van Willem heen. Toen ik mij over hem wilde heen buigen om alles netjes op te likken kwam ook Arjan met zijn hoofd richting Willem’s met zaad overgoten pik. Samen likten we al het zaad van zijn onderlichaam. Hij kreunde het weer uit van genot. Toen we alles hadden opgelikt draaiden Arjan en ik onze hoofden naar elkaar toe en gaven elkaar een heerlijke zaadzoen. Onze tongen speelden met al het geile zaad. Ondertussen was Willem achter mij komen staan en ik voelde ook zijn tong, dan alleen op een ander plekje dan in mijn mond. Vol overgave begon hij mijn kontje schoon te likken. Trok mijn billen uit elkaar om al het zaad in zijn mond te laten stromen. Na een paar minuten kwam hij omhoog en zag onze met zaad besmeurde gezichten heerlijk samen tongen. Hij kwam iets boven ons staan en liet al het zaad uit zijn mond in Arjan en mijn mond stromen. Onze met geil bedekte gezichten maakten ons nog steeds supergeil en we likten en slikten al het zaad van elkaars gezicht tot onze gezichte weer zo goed als zaadvrij waren. Ik kon mezelf bijna niet beheersen maar pakte Arjan vast draaide hem om en begon hem te rimmen. Na een tijdje zijn kontje te hebben verwend en verkend stond ik op en drukte mijn harde en vochtige pik bij hem naar binnen. Ik was zo opgewonden geworden van dat al dat gegeil dat ik hem vol overgave begon te neuken. Het duurde dan ook niet lang toen ik het zaad in mijn zak voelde opborrelen. “wil je het in je kont of in je mond” vroeg ik. “Beide” kreunde hij. Ik pakte hem nu stevig bij zijn heupen en duwde mijn pik tot aan mijn ballen in zijn geile kont. Grote stralen sperma spoot ik bij hem naar binnen. Alle geilheid van vandaag kwam nu samen en voldaan liet ik me op de bank vallen. Maar dat ging zomaar niet. Uitdagend kwam Arjan met zijn net volgespoten kontje voor me staan. Al rimmend en likkend kwam al mijn eigen zaad weer via mijn mond in me. Nog steeds hongerig naar zaad slikte ik alles gulzig door.

Ik stond op en mocht even van de douche gebruik maken om alle geilheid van en uit mijn lichaam te spoelen. Toen ik terug beneden kwam hield Willem mijn met zaad doordrenkte slip voor mijn neus en zei “hier heb je nog een souvenir van vandaag”.  Ik besloot om in mijn spijkerbroek te stappen zonder slip. Ik kleedde mij verder aan en met een zaad doordrenkte slip in mijn hand liep ik naar de auto. Maar niet voordat ik met een uitgebreide tongzoen beide hete mannen bedankte voor dit geile vervolg van de middag. Toen ik al rijdend de geile middag nog eens doornam voor mezelf kreeg ik alweer een stijve pik. Thuiskomend kleedde ik mezelf helemaal uit en trok mezelf nog eens heerlijk af om deze mooie geile dag af te sluiten.

2272 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.