Mijn eerste keer deel 1

Ik had eindelijk de stoute schoenen aan gedaan en besloot naar parenclub In de Noordoostpolder te gaan waar op deze vrijdagavond een gay avond zou worden gehouden .

Ik had de hele dag een spannend gevoel over me bedenkend wat er zou kunnen gebeuren en kreeg verschillende keren een stijve in mijn slipje .
Na uitgebreid gedoucht en gespoeld te hebben vertrok ik om 19 uur om dat op tijd aan te komen .
Ik had condooms en glijmiddel bij me en een sfeer verhogend pilletje in mijn tas .
Vlak bij de parenclub aangekomen kreeg ik de kriebels om terug te gaan niet wetende wat ik kon verwachten.
Maar oké ik was er nu en reed de grote parkeerplaats op waar ik door een vriendelijke man naar een parkeerplek werd verwezen , er stonden al veel auto’s en zag voor de ingang een rij mannen staan in het daglicht nog Owww durf ik nog wel . 
Nou kom op daar stapte Ik mijn auto uit en ging in de rij er tussen staan om me heen keken verschillende mannen mij aan die dachten waarschijnlijk dat het mijn eerste keer was brrr.

Eenmaal binnen werd ik vriendelijk ontvangen door een knappe gay host die mij na betaald te hebben een rondleiding gaf omdat ik voor het eerst was.
Na alle ruimtes gezien te hebben zij hij ik heb vanavond bardienst tot 9 uur daarna kom ik je opzoeken als je dat leuk vind ik zij verlegen en met een rood hoofd dat dat oké was .
Na mij omgekleed of uitgekleed te hebben deed ik mijn mini handdoek om mijn heupen en liep naar de bar waar ik mijn sleutel afgaf en een drankje bestelde bij een vriendelijke barman met een jockstrap aan ik kreeg er meteen kriebels van onder mijn handdoek.
Ik nam stiekem mijn snoepje in met het drankje wat ik kreeg van de glimlachende ober die met een knipoog zei nou proost op een geille-zellige avond .

Nadat de meeste mannen binnen waren zo’n 80 of meer werd het druk aan de bar wat me al erg opwond en ik voelde ook dat mijn snoepje begon te werken en ik wat losser werd. Daar zag ik de barman die mij rondgeleid had zeg maar Jan zei hij en vroeg hoe ik het vond en nog wat wilde drinken met een luide stem , owke nu wist iedereen die het kon horen dat ik nieuw was.

Ik zei dat ik het wel spannend vond en het maar over me heen zou laten komen wie weet vind ik het nog leuk , waarop hij zei dat is de beste remedie met een knipoog.
Na mijn 2 de Bacardi cola op te hebben dacht ik zal ik dan maar naar boven gaan waar het allemaal gebeurde, en tegelijkertijd voelde ik de hand van mijn buurman op mijn dij owee wat nu dacht ik met een rood gezicht terwijl zijn hand naar mijn inmiddels hard geworden pik ging ik werd verstijfd en dorst niks te zeggen ik was ook al aardig in mijn wap dus ja laat hem maar even .
Hij was mij met zachte hand aan het masseren omhoog en omlaag Mmmmmm ik vond het spannend en heerlijk tegelijk, toen zei hij tegen me je vind het fijn hè ga je mee naar boven ?
Hij stond op en ik liep achter hem aan met nog steeds een stijve pik die nu iedereen kon zien onder mijn handdoek.
Boven aangekomen nam hij me mee in een piepklein kamertje met ronde gaten in het dakje , hij zei zijn de kabouterruimtes voor 2 personen en iedereen kan door de gaten in het dak mee genieten en soms vraagt er wel eens iemand of hij mee mag doen .

Ik was al in een heerlijk geile roes door mijn snoepje en hoorde het maar aan , we lagen in standje 69 elkaars pik af te zuigen wat ik heerlijk vond zo voor de eerste keer dat ik dat deed Mmmmmm ik genoot van zijn harde pik in mijn mond Die ik met diepe zachte halen in en uit liet glijden waarbij ik mijn tong rond zijn eikel liet gaan en hem aftrok met mijn hand . Hij deed hetzelfde bij mij owww wat een heerlijk genot was dat toen ik mijn warme sperma op voelde komen en mijn eikel dikker werd en ik klaar kwam in zijn mond wat hij heerlijk vond en een kreunend geluidje liet horen . Hij liet mijn nog harde pik uit zijn mond glijden en kwam met zijn mond naar de mijne en gaf mij een heerlijke tongzoen waarbij hij mijn nog warme dikke sperma in mijn mond liet komen Jezus dat was GEIL.

Wordt vervolgd :) 

ik ben zo geil geworden van de schrijven dat ik mij even af ga trekken en mijn warme sperma in mijn mond ga nemen .

3044 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.