De andere man.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 24-11-23

Ben de mensen dankbaar die mij met dit verhaal hielpen. Is een verhaal  waar lust  het is geen liefde. Sorry als even soms verwarrend is. In het begin is het een hetero stel met de huis vriend dat veranderd. Simpel de man(nen) hebben meer aandacht voor elkaar. Denk aan mooi villa het echtpaar is zeker niet arm.  Dat ze met ze drieen in bed liggen zeer normaal. De vrouw is snel tevreden verlaat het bed de mannen blijven achter.

 Voor ze gaan tongen en elkaar om armen even elkaar wat schoon maken zijn al bezweet. Ze merken geeneens dat de vrouw even kijkt vanuit deur opening komt later weer. Dan loopt ze weg met een doel wat blijf lezen.

De mannen waren druk bezig met elkaar zeg maar. Na het strelen toch de la open de condooms en glijmiddel komen te voorschijn. De huisvriend vingert de echtgenoot zijn kontje staat nog niet ver genoeg open. Het gekreun is hard en ver te horen.  De huisvriend kwam hard en snel in de echtgenoot. Een pijn scheut de man is nog maagd nog nooit door een man genomen.  Een derde man komt in het spel betreed de slaapkamer kleed zich uit. Hij likt de huisvriend kontje of het normaal is. Deed wel glijmiddel op zijn pik geen condoom, achter af bleek de vriend van de huis vriend te zijn.

We hebben drie bezweten mannen geen van drieen onder de vijftig ze genieten. De huisvriend stoot in de echtgenoot de vriend past zijn tempo aan. Ja de echtgenoot vloog bijna van het bed. De echtgenote nog naakt kijkt in deur opening naar het schouw spel. Even rust de mannen willen teveel even op adem komen. Als weer op adem gekomen zijn komt de vrouw haar echtgenoot gaat mee onder de douche. De achter gebleven mannen kussen en strelen alleen sex is over. Ze trekken elkaar af dan douchen in de andere bad kamer. Na iedereen gedoucht heeft vertrekt het tweede stel Doeii,

1996 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.