Eerste keer deel 2

Lees eerst deel 1 . 


Ik lig lekker geil in mijn nakie op bed denkend aan mijn eerste beleving , neem een snuif van mijn poppers en ben mijzelf aan het aftrekken Mmmm heerlijk geil zeg ik kom al snel op mijn hoogtepunt en voel mijn dikke warme sperma op komen ik Deen mijn mond zo dicht mogelijk bij mijn harde pik Ooooo jaaaa ik spoot 3 , 4 keer warme stralen in mijn mond wat ik gulzig doorslikte MMMMMMM.

Deel 2 ;

Na de heerlijke tongzoen lagen we naast elkaar bij te komen ik zag toen pas dat er 4 ogen door de gaten keken in het huisje ( zouden ze alles gezien hebben) denk het wel want hun stijve pikken zag ik in de deuropening waar alleen wat slierten voor hingen . 

Ik werd er geil van en voelde weer een erectie aan komen . 


Tijd om hier uit te gaan en te kijken welke ruimtes er nog meer waren . 

Ik liep over de gang langs wat massage bedden een kleine sauna waar stelletjes met elkaar bezig waren met masseren , pijpen, tongen en neuken . 

Groot klein dik dun en allemaal geil zo hoort het dacht ik waarna ik mijn handdoek af deed en verder naakt doorliep met een halve stijve pik .


Ik liep aan het eind van de gang tegen een leren sling aan , nu mijn snoepje helemaal gevallen was en mij heerlijk wap voelde dacht ik kom ik ga er in liggen, al liggende heb ik mijn kontje lekker met glijmiddel in gesmeerd en in mijn gaatje laten lopen zo nu maar afwachten met mijn ogen dicht en een heerlijk gevoel. 


Al snel voelde ik de aanwezigheid om me heen door geroezemoes . Handen gingen over mijn hele lijf 2,4,6,8 ik raakte de tel kwijt en gaf me maar er aan over Mmmmm.

2 pikken tikten tegen mijn wangen mijn pik werd heerlijk stijf gezogen terwijl ik 2 vingers in mijn kontje voelde om mij op te rekken Wowww wat GEIL allemaal.

Inmiddels had ik omstebeurt 2 dikke eikels in mijn mond die in en uit stootte in elk van mijn handen had ik een stijve pik en mijn kontje was gevuld met een vrij dikke grote lul terwijl ik gepijpt werd . Mijn snoepje deed heerlijk wat ik ervan verwachte hij leidde mij door deze overweldigde 1 ste keer . 


Op het hoogte punt voelde ik overal warme stralen dikke sperma in en op mij komen , mond , kontje en op mijn Lichaam tegelijkertijd kwam ik voor de tweede keer klaar in een warme mond , gulzig probeerde ik zo veel mogelijk sperma in te slikken die inmiddels andere mannen over mijn gezicht spoten alles kon in mijn waproes . :D


Word vervolgt :) 

1861 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.