Eerste keer Deel 3

Ik lag nog in een heerlijke roes na te genieten terwijl ik door aantallen mannen in mijn kontje door geneukt werd slierten sperma liep langs mijn dijen en soms drukte een pik door mijn lippen in mijn mond ik liet het me maar gebeuren.

Na een tijdje niemand meer aan mijn lichaam te voelen ging ik uit de sling , duizelig zocht ik de douches op om mij op te frissen .


Na een verfrissende douche met meerdere mannen heb ik mij afgedroogd een schone handdoek om gedaan en ben naar de Bar ruimte gegaan waar het buffet was , ow eerst wat eten maar en sloot achter in de rij mannen aan . 

Met een vol bord ging ik aan een tafel zitten waar al 5 andere mannen zaten ‘’ welkom zeiden ze in koor ‘’ met een glimlach ging ik zitten en dacht die hebben vast van mijn lichaam genoten boven in de sling . 


We praten wat over en weer waar wie vandaan kwam en wie er voor de eerste keer er was , ik was de enige was al snel helder . 

De man naast mij zat met zijn dij tegen mijn dij en gaf mij soms een stootje er tegen. 

Na mijn bord leeg gegeten te hebben zat ik nog alleen met de man naast mij die inmiddels zijn hand op mijn bovenbeen had gelegd. 

Hij vroeg mij wat een knappe getinte verschijning hier zocht jij kan toch genoeg mannen krijgen! 

Ik zei hem dat dit mijn eerste keer was en eigenlijk nooit gedurfd had iemand aan te spreken in een kroeg of zo. 

Hier gaat het eigenlijk vanzelf zij ik en met een snoepje op ging alles veel gemakkelijker. 

Ik nam afscheid van hem en zij dat ik weer even boven ging kijken . ( eerst nog een snoepje en een kamagra halen in mijn locker ) .


Ik liep de trap op naar boven liep langs een darkroom door naar achter waar een kleine tribune was van 3 hoog en een tv waar gay films op te zien waren ik ging op de 2 de tree zitten en dacht hier kan ik lekker mijn snoepje in laten komen . 


Na ik dacht een half uurtje kwam er een jonge man op de tree onder mij zitten en groette mij met een glimlach . 

Nu herkende ik hem het was Jan van de bar , ik zei hee Ben je uitgewerkt , ja zei hij en kwam naast mij zitten. 

We keken samen naar een ranzige film waar een orgie op te zien was met zijn vingers zat hij met mijn tepels te spelen wat mij erg opwond Wowww dat was een nw ervaring ik begon te kreunen van geilheid . 


Word vervolg :) 

1843 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.