En nu? 4

Geplaatst door: elco-b op 30-11-23

Vervolg op: En nu? 3

Kortom, na de zoveelste keer dat we het goed hadden gemaakt, ging het weer mis. Ik trok het niet meer en heb gezegd dat ik er mee stop. Veel verdriet door mijn beslissing, maar zo is het beter. Ieder zijn eigen weg.

Maar hoe nu verder?

De tijd gleed voorbij zonder dat ik Hans zag, ik miste hem wel en zocht mijn vermaak in de sauna.

Op een keer was ik in Javali, gewoon om eens in de sauna te zijn met gelijkgestemden. Eerst douchen en opfrissen, daarna naar het turkse bad. Smalle gangen, duister licht, naakte lijven, grijpende en strelende handen, best opwindend. Daarna afspoelen en naar de Finse sauna. Hier zaten meerdere mannen, sommige betasten elkaar en ik hoorde wat gekreun. Na een kwartiertje even afspoelen en wat drinken aan de bar. Hier zat ik naast een mooie, al grijzende man, we kletsten wat en zijn hand lag op mijn been en streelde deze zacht. Wij kletsten over van alles en nog wat en ook het geloof kwam te sprake, ik was van oorsprong katholiek. Hij vroeg of ik wel eens ging biechten, de laatste jaren niet meer zij ik. Zou je nog wel eens willen biechten, vroeg hij toen, en zei, dat kan hier. Ik keek hem verwonderd aan en daarop zei hij dat er een heuse biechtstoel was en waar deze stond. Hij zei ik ben priester geweest, dus ik kan je de biecht wel afnemen als je wil. Het klink allemaal best spannend en hij zei zie maar wat je doet, ik ga er nu heen en hij stond op kneep even in mijn been en subtiel raakte hij mijn pik even aan en liep weg.

Ik dronk mijn glas leeg en stond op, want hij had mij wel getriggerd. In een hoek zag ik de biechtstoel staan, de rechterdeur was dicht en de linker stond op een kier. Ik liep er heen en ging naar binnen.  Ik keek door het rieten rooster en zag in het duister zijn gezicht. Zo jongen jij wil biechten, hoorde ik. en ik antwoorde van Ja. Ik vertelde dat ik op mannen viel en dat dit tegen het geloof in was. Hij stelde mij gerust en zei dat er niets mis mee was als je van mannen hield, het geloof was toch Liefde en ook dat de apostelen homo waren geweest. Liefde moest je delen, zo zei hij en ik kan je daarbij helpen. Ik hoorde wat geritsel en plots voel ik een hand die mij vast pakt en langzaam aftrekt. Onder in de biegstoel op heuphoogte zat een gleuf en daar kwam zijn hand doorheen. Hij vroeg, vind je het lekker? Ik kon dat niet ontkennen en antwoorde van ja. Hij zei steek jou hand err ook eens doorheen, en toen ik dat deed voelde ik een knots van een paal. Streel hem maar lekker, dan gaan wij de liefde delen als je dat wil. Ik werd geil en heet. Hij zei loop straks naar achteren daar wacht ik in een cabine op jou en ga ik jou verwennen.

De hand verdween en ik zag dat hij uit de biechtstoel stapte. Na enige tijd ging ik achter hem aan en vond hem in een cabine met een groot bed. Ik stapte naar binnen en zou de deur sluiten, hij zei liefde moet je delen, dus laat maar open en stak zijn hand naar mij uit en zei kom maar. Ik schoof bij hem op bed en hij begon mij te strelen, pakte mijn hoofd en duwde dat naar zijn kruis en zei verwen mij maar. Ik begon hem te pijpen, het was echt een super paal. Plots voel ik dat hij een doek onder mijn neus duwt, ik kan doordat zijn paal diep in mijn keel zit alleen maar door mijn neus ademen en voel een gigantische rush in mijn hoofd. Ik wordt supergeil, ik hoor stemmen en hij zegt, deze jongen is klaar om de liefde te delen, kom er maar bij. Overal voel ik handen, ik wordt gevingerd en gepijpt, en steeds weer krijg ik die doek onder mijn neus, ik blijf in een geil Rush en draai met mijn kont. Mijn benen worden omhoog getrokken en ik wordt geneukt, Ik voel zaad in mijn kut en in mijn mond en verlang naar meer. Er wordt gevraagd of ik nog meer liefde wil delen en ik kreun van Jaaa, heel veel liefde. Nog nooit ben ik zo vaak en lang geneukt. Uiteindelijk blijf ik moe en kapot geneukt in zijn armen liggen. Hij streelt mij en zegt, jij bent speciaal, nu ga ik jou verwennen. Hij trekt mijn benen omhoog en duwt zijn paal er in een keer in ik kreun en roep, ja neuk mij. Hard wordt ik geneukt en dan hoor ik hem kreunen en schokkend spuit hij zijn warme zaad in mij. Hij zakt over mij heen en kust mij teder en zegt, zullen wij vaker de liefde delen en ik kan alleen maar knikken. Ik krijg een kus en hij zakt naar onder en pijpt mij op een geweldige manier klaar.

2179 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.