Mijn eerste keer finale ..

Doordat Jan net mijn tepels speelde groeide mijn pik op tot een bobbel onder mijn handdoek, we begonnen te tongzoenen met elkaar wouw dat was heerlijk elkaars tong te voelen op één tedere manier. 

Mijn hand had zijn stijve pik gevonden die ik langzaam aftrok waardoor onze zoen nog heviger werd mmmm. 
Jan vroeg me of ik met hem op bed wilde gaan liggen, na even zoeken kwamen we terecht in een grote ruimte met een kingsize matras op de grond wat bezet was door 6 blote mannen en daarnaast een groot 2 verdiepings bed waar we onderin gingen liggen .

We zetten onze tong sessie voort terwijl onze lichamen tegen elkaar aan drukte ow wat was dat heerlijk 2 harde pikken tegen elkaar. 
Ik verschoof mijn lichaam zo dat ik boven op hem zat zonder dat ik zijn tong uit mijn mond verloor en met mijn hand begeleidde ik zijn harde pik in mijn kontje die zachtjes naar binnen gleed hij kreunde van genot toen ik hem bereed met mijn heupen langzaam en soms versneld heen en weer ging . 
Hij had ondertussen mijn pik in zijn hand en trok mij heerlijk af tot we beide het hoogtepunt bereikte en ik zijn warme sperma in mijn darmen voelde spuiten terwijl ik heftig klaar kwam en dikke stralen op mijn buik en borst voelde neerkomen.

Een golf van genot die ons beide naar de 7 de hemel bracht . 
Ik bedankte hem voor de heerlijke ervaring en ging naar de douch ruimte om mijzelf weer fris en fruitig te maken , ik kleedde mij aan en ging naar mijn auto met de gedachte dat ik hier zeker terug zou komen 

Liever groet van mij xxx

2252 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.